- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #17956 üzenetére
Akkor miért csinál Süsü mellé logikátlan csapatösszeállításokat?
Nem azt mondom, hogy meta legyen, csak hát egy chargededel operálló karakter mellé ne rakjon olyan suportot, amelynek normál támadásra triggerelődik a képessége. A pajzsot is erőssen igényli, de az is kimarad a csapatvariációk feléből.
Szóval legyen logikus, ha már mellé rakja a kalkulációit.Vagy ha már ebben a játékban, valamit logikusan csinálsz, az már meta?
Csak mert én úgy gondolom, hogy a meta az, ha a logikus lehetőségek közül kiválasztod a legoptimálisabbat, figyelembe véve az adott szituációt. -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #17953 üzenetére
Nem tudom, de xeon forever is több logikát alkalmaz.
Mindössze 3 másodpercig használja Yelan 15 másodperces burstjét, abban a 200K sebzésben tuti van pár konstelláció.
Yelen Monára cserélve nem csak, hogy valamivel többet lehetne sebezni, de az egész rotáció is lemenne 20 másodperc alá. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #17944 üzenetére
Furina az elég esélyes, eddig minden archon jól sikerült. Reméljük Furina esetén csak a poénfaktor része, hogy nagyobb a szája, mint az ereje.
3 hetes egy banner, ennyi idő alatt kiderül szerinte, hogy melyikben van potenciál, és utolsó pillanatban még lehet rájuk húzni. Az boríthatja meg egy karakter erejét, ha esetleg később jön egy másik karakter, akivel együtt már jól muzsikál ami addig közepes volt.
-
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #17924 üzenetére
S hogyan sikerült annyi hsz közt megtalálni?A környékén megtalálva.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
emiki6 #17535 üzenetére
Ja tényleg
Akkor a 4.2 az jó hír. Valszeg minden el fog menni Wanderer bannerre (kb 270 húzásom lesz addigra) hacsak nem leszek szerencsés. 3.2-ig egy garantáltat össze tudnék hozni biztosan (ha off banner kari esik majd utoljára 3.8-ban) meg majd később Arlecchinot is valszeg.
-
Sordoran
Topikgazda
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
emiki6 #17427 üzenetére
Annyira azért erős hogy openworldon bármi lenyomjon.
Persze egy jó csapat mégjobb lehet, de ha van egy 90es Ganyuja, akkor kb mindenre rdy..
Én onnan már csak alá kell dolgozni picit..
Aztán ha meglesz a többi karakter is megfelelő szinttel/talenttel akkor lehet csapatot építeni.. -
vakablak93
őstag
válasz
emiki6 #17239 üzenetére
Köszi
Az a baj annyi féle van, egyszerűen nem tudok dönteni, mindig felbukkan egy újabb es újabb és csak a lista bővül.
Asszem ez lehet hosszabb szülés lesz mint hogy milyen gépem legyenCJ4567: neked is köszi, az a baj van közbe mégtöbb. Igen, Raiden nagyon ott van, az egyik legjobban megrajzolt karakter máig, így vele nagyon sok féle van, az egyszerűtől, a perverzen át a YaeMikoval való oneesan-os szitukig
[8] [9] [10] [11] [12] -
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #17029 üzenetére
Én is így teszek, Yoimiya mindig kellett, de nem mint unit, így előző két alkalmommal más elvette tőle a figyelmet, és biztosra mentem, így skippeltem. Most viszont van annyi tartalékom, hogy rámenjek.
Érdekesség, most szombaton lesz a special program az új patch-ről. Eddig péntek, néha vasárnap volt, nem tudom most miért variálták meg megint. -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #17020 üzenetére
Anno volt nekem erre egy nem szokványos megoldásom.
https://youtu.be/L8lUZOoFPXQ
Akkoriban a normál attack volt a mániám. -
donmackó
addikt
válasz
emiki6 #17013 üzenetére
Na igen, gyakorlás, meg ha nem szívatna a mobilos irányítás. Sokszor van hogy csak úgy random megáll ha távolabb húzom az ujjam a kontrollertől. Azért egy sprint vagy megállás nélküli futás gombot igazán rakhattak volna bele. A legtöbb játékban van, vagy akkor a kontroller el ne legyen érzékelési távolsága.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
emiki6 #17006 üzenetére
Én fél éve nem húztam már semmit úgyhogy azt gondoltam két dendro karakterrel és Nilou-val csak nem lőhetek nagyon mellé. Annyira azért nem hat meg, még mindig van 140 pullom, meg amúgy is most elég erős backburneren van a játék számomra, nagyon kiégtem. Csak az eventeket csinálom mostanság. Amikor az összes heti tartalom elérhető egyben megcsinálom. Évek óta várok arra, hogy fejlesszék az alapjátékot és vagy engedjenek a rabszolgaláncból, vagy adjanak több jelentőségteljes tartalmat, de mostmár látom hogy sosem fognak változtatni semmin.
Nagyon közel vagyok ahhoz hogy átváltsak évente egyszer-kétszer elővevős üzemmódba, mert az egyedüli dolog ami miatt nem hagytam abba teljesen, az a sztori és a világ. Viszont az ilyen tartalmak szökőévente egyszer jönnek ki, ha patchenként csinálom akkor jelentéktelenebbnek érződik mert olyan kevés.
Így utólag visszanézve a karakterek iszonyatosan fontosak voltak számomra hogy frissnek érződjön a játék és az az irány amibe elmentek (niche vagy használhatatlan vagy unalmas karakterek gyártása) nagyon megkeseríti a játékot számomra. A teljes dendró element is nagyon félrement nálam, rájöttem hogy mi is igazából a problémám vele, ami a tervezéséből adódik és a fentebb említett pontot támogatja, lehet írok majd egy szösszenetet róla.
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #16993 üzenetére
Ja megvan, birtokadományt örökösödési jogért cserébe.
Apep: Yes. Al-Ahmar eventually obtained this power with the help of Nabu Malikata.
Apep: His ambitions continued to grow, and he planned to establish a powerful kingdom in my domain.
Apep: Although I didn't think much of him, I allowed his actions under one condition...
Apep: The condition was that after his death, all the knowledge he came to accumulate would belong to me.
-----
#16997 vakablak93
link nem jó -
jonnyjoker01
veterán
válasz
emiki6 #16861 üzenetére
Egyszerűbb a dolog, művészi preferencia. Élő szereplős művekben azért, mert ahogy írod kevesebb információt tartalmaz és ezáltal a műfaj hibái nem feltűnőek. 60+ fps esetén könnyebb lenne észrevenni a díszlet hibáit, színészeken jobban látszanak hogy csak... színészkednek. Rajzfilmek esetén a mozgásnak tudnak sújt adni, ami magas fps számnál elvész, vagy hülyén néz ki (ugyanúgy az információ mennyiség csökkentése az oka, az agyunk kitölti a "hézagokat", jobban beleéljük magunkat).
Játékokkal meg az a helyzet, hogy interaktívak. Emiatt minél inkább közeleg az input lag a 0-hoz és minél inkább folyamatos a játék, annál jobb élményben lesz részed ebben a tekintetben. Realizmus sem elvárás abból a szempontból mint az élőszereplős dolgoknál, mert tudjuk hogy a játék az játék, vannak technológiai limitációk. Az elvárás inkább a fun gameplay és az interakciók (persze az évek alatt ahogy egyre népszerűbb lett ez is változott/változik).
-
emiki6
veterán
válasz
emiki6 #16859 üzenetére
Bár az még hozzátartozik, hogy egy 24 fps-es film 1 frame-je 1/24 mp-nyi információt tartalmaz (ezáltal egy képkocka mosottnak tűnik, de lejátszás közben meg fluid), míg játék esetén 1 frame az egy pillanatnyit tartalmaz csupán. Ezért elegendő filmből 24 fps, játékból meg kevés.
Stop motion és 2D animáció esetén a darabosság pedig hozzátartozik az élményhez. Alapvetően a stop motion és 2D animáció esetén is 1 frame egy pillanat, de 2D animáció esetén vannak rá technikák, hogy egy frame-et úgy rajzolnak, mintha nem pillanat lenne, hanem másodperc tört része, azáltal, hogy mosva - nyújtva rajzolják a mozgó objektumot.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #16816 üzenetére
Hidd el, hogy a genshin játékosok nagy többsége (legtöbben csak mobilon tolják, meg ha ők pont hogy csak casual játékosok is) azt se tudja milyen játék lesz a Starrail. Annyit lát, hogy genshin készítőinek új játéka, akkor jó lehet. Mondjuk nem feltétlen rohamozzák meg hajnalban, de első héten biztos. Ez a fórum azért hardcore genshinesek gyűjtőhelye, ne innen induljunk ki.
Az pedig, hogy az open-world fantasy RPG-től eltérő játékok mellélövések már a te egyéni ízlésed, én speciel megvagyok sok más műfajjal is. -
Urzu_7
aktív tag
válasz
emiki6 #16780 üzenetére
Mondjuk mobilon nem tudom hogy néz ki Nahida skillje de egérrel elég vicces mozdulatokat szoktam csinálni
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #16698 üzenetére
Na majd ránézek. Bár ennyi időt nem szánnék rá, egy tömör válasz hogy +10% dámázs is elég lenne.
xeon forever: Gyanítom hogy BiS fegyverek, de mondjuk ilyenkor kéne józan észnek bekapcsolni, hogy nem eröltetem az abyss-t, így a sebzés fontos, de nem létszükség, és inkább a több karakter, változatosabb gameplay érdekel.
-
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #16613 üzenetére
Szerintem egy körből nem lehet két kódot aktiválni. Vagyis lehet engedi, de az amatőr hiba lenne részükről.
Pénteken jön a szokásos special event, vagyis új patch bemutató. Előzetes kép alapján Nahida és Dory rerun érkezhet, mivel az ő szinkronhangjaik is jelen lesznek.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
emiki6 #16598 üzenetére
Én azt nem nagyon számolom bele, mert ~3 évre visszamenőleg le kéne osztani ha objektívek akarunk maradni. Én pár hét alatt 100%-oltam az új területet amikor kijött és megcsináltam az összes non-commission achivementet amit lehetett, ahhoz ez az eloszlás elég szegényes:
Január: 6697 primo
Február: 5540 primo
Március eddig: 4300 primoTalán 1-2 daily logint kihagytam, de az eventeket mind maxoltam, abyss mindig 36 csillag, az a 2-300 elveszített primo nem oszt nem szoroz 3 hónapos távlatban.
Meg talán annyi hogy a TCG rewardokat is elég hamar besöpörtem szóval nem folyt át nagyon, de az sem volt túl sok primo. Sumeru explorationnal pedig 3.3 előtt végeztem teljesen, akkori achivementekkel együtt wandererre készülve.
-
emiki6
veterán
válasz
emiki6 #16056 üzenetére
Némi retrospect a kijelentéseim vizsgálatára
Jan 19:
most Shenhe és Eula elengedésén gondolkozom, mert annyit vártam a rerunjaikra, hogy bevallom belefáradtam.
- Írtam, majd elengedtem őket, kihúztam Alhit, később Yelan C1-et és a 2 Aqua-t.
Febr 08:
Eula továbbra is B kategóriás, Shenhe meg nem illik a roasterembe, ráér egy rerunt még mindkettő.
szerepük miatt vagy Baizhu-t vagy Nahidát ki szeretném húzni, de ha nem sikerül azt se bánom. Eljutottam arra a pontra, hogy van egy jó roaster-em elégedett vagyok vele és teendővel is el vagyok látva egy időre.Végül Shenhe-re és Eulára (3.8) olyan sokat kell/kellett várni, hogy már nem zavar a várakozás.
Mint írtam elégedett vagyok, innentől azt húzok ki, akit akarok. Szóval rábíztam a sorsra, hogy kapok e 50/50 Shenhe win-t és kaptam. Early ayaka-t most nem kaptam. Nahidánál v Baizhunál (aki előbb lesz) megint elmegyek majd 50/50-ig, amit ha nyerek pog, ha nem, akkor még nem tudom, de egyikőjüket tervezem kihúzni. Ha Baizhu gyenge lesz, akkor inkább nahidát. 3.8 Eula-t meg akarom szerezni, ha már ilyen messzire tették.Eddig minden rendben ment, később még jelentek majd megint.
Shenhenél mázlim volt, az Eula halogatása meg nekem kedvez, így végül nem is igazán kell skippeljek senkit aki kéne.
Freemogem kimutatás februárral:
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #16566 üzenetére
Igen, cooler Xingqiu.
Én a hangjára azt hittem, hogy Ventié. (Bár a kínai az tényleg ugyanaz). Bár egyes szinkronszínészek úgy változtatják hangjukat, hogyha nem tudnám, azt hinném, hogy két külön ember.Én a külső megjelenés alapján mondtam.
Az is érdekes, hogy ugyan az a koncepció mennyire eltérő egyben hasonló karaktereket tud eredményezni.
pl Hu Tao és EdenBár a kedvencem, most jól kapaszkodj!
Bennett, akinek a lánya Dainsleif, akinek a húga/klónja a Sustainer.Szóval ezek után sima következtetés, hogy Bennett a Primordial One.
-
jonnyjoker01
veterán
-
Mike
veterán
válasz
emiki6 #16344 üzenetére
Maásik megoldás elengedem a játékot újabb fél évre
Ugyanis csak olyanok sorakoznak a következő két hónapban mint Hogwarts Legacy (már elkezdtem) Scarlet Nexus, Tchia, Jedi Survivor, Fynix Rising, és rákattantam a Youtubers Life 2re is, meglepően addiktív (csak még egy utolsó videót kirakok mielőtt aludni megyek) -
jonnyjoker01
veterán
válasz
emiki6 #16337 üzenetére
Ez szép és jó, de nekem sem Nilou, sem Alhaitham nincs meg
Sima bloom gameplay nekem nem tetszik, hyperbloom meg a burgeon az ami bejön, Alhaitham pedig csak úgy önmagában nem tetszik mint karakter, szerintem unalmas.
Ha Tignarival jól tud synergize-olni akkor kihúzom viszont, mert akkor tudok építeni egy burgeon wanderer csapatot spread Tignari csapat mellett. Elég ütős lenne abyssba ez a két felállás. Collei-t és MC-t azért nem szeretem mert egy helyhez kötöttek ami két ranged carry esetén nem a legjobb.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #16304 üzenetére
Nem bukod, ha őt akarod.
Amennyiben kövi patchen esne ki, az már bukta lenne.
xeon forever: Heti boss-os nyersanyag fogyott el talent ügyileg, így most megálltam 8/6/6-on. Még majd nézegetek guide-okat, de lehet én is Benny C6-al tolom majd. Xiangling és Kazuha ajánlott még mellé egy guide szerint, de az nem szimpatikus, ha túlságosan egy elemre (pyro) fókuszál a csapat, akkor már egy pyro abyss mage is kifog rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest