- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Eredetileg physical dps lett volna Fischl, de olyan jól megy vele az elemental reaction sebzés is, hogy nem akarom felhúzni a compound bow-t is. A Stringless már refine-olt 1x és lvl80, sok anyag lenne az. Lehet későbbiekben mégis így lesz, na meg van egy 46% physical dmg artifactom is.
Ha már ennyire e köré a karakter köré építettem, akkor nem gáz ha 2 eltérő weapon és artifactja van.
Viszont ha meglesz Hu Tao és Ayaka (esetleg ma kiesne Ganyu) akkor azért kicsit háttérbe raknám, már csak a változatosság kedvéért, támogató dps szerepbe. -
wierra
senior tag
Menj neki coop-ban, szerintem sokan vagyunk, akik szívesen segítenek neked.
Annak a challengnek az a trükkje, hogy tűzzel leverd gyorsan a pajzsukat, aztán minél hamarabb vízbe fojtsd őket. (Ha jól sejtem, arra gondolsz, ami a Snow Covered Path-tól keletre van egy kis szigeten. )-Más-
Végre megvan a 'Wrath of the Gods' achievement.
Ehhez kapcsolódó zenei szösszenet. Óvatosan, megterhelő. -
wandor0930
aktív tag
Az a challenge csak a 8as szinttel nyílik ki, szóval 70et össze kell szedni hozzá.
A keresőt ha olyan helyen "lövöd fel" ahol nincs a közelben *culus akkor elvileg nem veszik el csak van némi lehűlési ideje hogy újra használhasd.
Ha van a közelben akkor kijelöl egy sárga körrel egy területet amin belül keresgélned kell, és ha közelebb kerülsz hozzá akkor a térképen megjelenik egy kis fel vagy le nyilacska is még inkább megkönnyítve a keresést. -
jonnyjoker01
veterán
Ne aggódj ez biztosan nem idő limites nem kell vele sietni. Szép lassan összegyűlik majd
Ez olyasmi mint a city reputation mondstadt és liyue-ben. Ha nem szeretted az anemo/geoculusokat gyűjtögetni akkor ez még inkább neked való, heti 10 darabot szépen össze tudsz szedni a challengekkel és nem kell a mapot bejárni ha nem szeretnéd.
-
wandor0930
aktív tag
-
Sordoran
addikt
Nem lesz dara napod, maximum csak egy, mivel 70 crimson agate kell a lvl8-hoz, amivel megnyílnak a wish küldetések (hétfőnként és pénteken nyílik lehetőség 5-5 crimson agate szerzésre). Összesen a térképen van 79 agate + 1-et kapsz rókáktól, tehát 80 szerezhető, amivel csak lvl9 van meg. Maradék 3 szinthez a wish-ekre kell hagyatkozni, ami ugye csak heti 2x 5 db.
-
Sordoran
addikt
Ha nincs fa, nincs fejlesztés, nem tudod felvenni a jutalmakat. Viszont fánál turkálva nem látom sehol visszaszámlálót, míg az event oldalán, és event shop-ban ott van meddig van buli. Szóval szerintem benn marad, így nyugodtan lehet haladni vele.
Amúgy ez kellene még a játékba, jók ezek az eventek, de ezek időszakisak, tartós tartalom kell. Az új terület most jó, de előző és több jövőbeninél is csak jönnek és mennek. És ez a limitáció az ami egyeseknél nem probléma, így is hamar végeznek, mások pedig utolsó pillanatban kapkodnak, mivel nem mindenki tud ugyanannyit, vagy ugyanakkor játszani. -
Sordoran
addikt
-
jonnyjoker01
veterán
Ugyanez, egy két karakteren kívül mindenkinek vagy nincs is artifact berakva, vagy +0-ás szarok
Pedig AR 51 vagyok már, illene jó build mindenkinek.
Ezért szenvedek most abyssal, 1db fő dps-en kívül mindenki csak csiklandozza az ellenségeket. Gondoltam kezembe veszem a dolgot és kap mindenki normális artifacteket végre
-
Sordoran
addikt
Én csak egy kört mentem coop-ba, megnézni milyen (eddig nem is coop-oztam egyáltalán). Hát szenvedve ment le, szóval maradok solo-ban.
Igaz akkor még AR35 voltam, de többiek azt se tudták hogy kell, mit kell csinálni. Én ütöttem le egyedül a pajzsot róla, és ketten futottunk be buborék alá, többiek kinnmaradtak. Kész káosz volt.
-
Sordoran
addikt
Ugyan így voltam én is crimson agate-vel. Elkezdtem, aztán mondom egy videó alapján össze szedem. Na ebből az lett, hogy még így is kihagytam 1-2-t, mivel amire úgy gondoltam már felszedtem, nem néztem meg. Szóval megint nézhetek újra videót ha összeset össze akarom szedni.
Oculus-okat így inkább megnézem akkor is, ha úgy emlékszem már felvettem, kivéve azt a párat amit tegnap world questezés közben 100%, hogy felvettem. -
Urzu_7
aktív tag
Na, pont ezért van a csapatban Barbara, kicsi víz és utána Lisa 2-4k csapásonként a végén vissza Barbarára utána megint Lisa. Amióta megvan Barbara azóta ez a felállás. Mondanom sem kell hogy Lisa 90-es, az elemental mastery-je 687, a talentek 7-es szintűek. Atrifactból az Instructor set van rajta ami csak 4 csillagos. A fegyvere egy Sacrificial Fragments (R2) 454ATK és 221EM. Szóval... Tápos.
Amber-ben azt szeretem hogy
cukimire feltölt a nyíl addigra ki tudom célozni a gyengepontot és mivel Sharpshooter-t (R5) használok íjnak így adja a plusz sebzést. Számomra pont megfelelő, mondjuk fps játékokon nevelkedtem szóval nem meglepő ha nem a kardosokat preferálom. Csak azt sajnálom hogy nem tudok messzebbről csipázni mint mondjuk egy Oblivion/Skyrim-ben mert a játék nem engedi. -
Sordoran
addikt
Én is most álltam komolyabban neki kicsit karakterfejlesztésnek, szóval én is vevő lennék rá lehet. Tegnap futottam neki először stormterror-nak és a farkasnak is mint heti boss, elsőre lementek, nem tudom eddig miért nem törődtem velük.
Most az a kérdés, hogy craftoljam-e le a compound bow-t Fischl-nek és legyen full attack dmg belőle, vagy maradjak a stringless mellett. Mondjuk annyi anyagom van, hogy mindkettőt meglegyen, viszont lehet supportokat kéne fejlesztenem inkább. Fischl már 60-as, hamarosan mehet 70-re is, míg Zhongli és Mona 40-es, Xiangling pedig csak 20, mivel várok egy jobb tüzeset. De az csak Hu Tao lesz lehet, 1.3-ban majd 5 csillagos, addig meg gyűjtöm primogemet. -
Mike
veterán
elég jó a fagyos vidéken a rá adott pluszok miatt
a tervezésről:
most már 3 fegyvernek is fog kell, gondoltam farmolok kicsit ma. természetesen a buborékos ad fogat, mert mi más, de ok. farmolni is utálok és a buborékost is, de ugye muszáj (lehet kárörvendezni, ahhoz képest amiről pofáztam ugye
na szóval condensed resin is megvan, de gondoltam előtte még mászkálok kicsit
aréna, két robottal. először lőttem őket a teleport mellől, de nem tetszett nekik hogy Zhongli oszlopa miatt nem találtak el, igy szépen visszafordultak majd visszateleportáltak a helyükre. ezt többször eljátszottuk, szóval így vannak programozva. kénytelen voltam lemenni és nemi hadakozás után elkentem a szájukat. a kis szellem megmutatta a sorrendet, erre visszajött a két robot. úgy nyúvadtam ki, hogy öröm volt nézni. úgyhogy menekülőre fogtam. visszateleportálás után látom hogy a melegítő oszlopok egy része tiltva van, plusz még vihar is van.elmentek ti a picsába! aztán ha ezt a kettőt valahogy megölöm és felkel a szarvasisten, mi lesz még? villámlani is fog közben? itt léptem ki. és ennyit mára a fogakról. -
wandor0930
aktív tag
Travellert én is elég sokáig húztam, 40en vagy 50en hagytam ott.
Geo-s területen sokmindenhez kellett az E-je és nem akartam cserélgetni, meg úgy voltam vele valamelyik elemmel majdcsak jó lesz
Amúgy neaggódj, nekem is csak AR35-40es szint körül kezdett összeállni a csapatom, addig egy fix karakter volt benne Razor a DPS-em. -
wandor0930
aktív tag
Igen azokról, de nem mindig 3asával vannak, van hogy egyedül, ketten vagy hárman vannak.
5 csillagos fegyóm nekem sincsen, csak 4 csillagosok.Igazából egy fő DPS-re koncentrálj az elején, ő kapja meg mindenből a legjobbat.
Artifactból, fegyverből rá koncentrálj fejlesztésben, később majd úgyis belassul a játék és utol fogod érni a többiekkel.Többször írtam már, a víz+cryo kombó nagyon hatásos tud lenni, pl. Barbara E-je 15mp-ig vizez, Chongyun E-je 10mp-ig fagyaszt -->10mp-ig mozgásképtelen az ellenség. Ha Barbara helyett van Xingqiu még jobb, mert kevesebb a CD-je, durván 5mp után újra tudod tolni ezt a kombót.
De amit Mike írt lentebb tűz+electro is jó, 1,5-2x-es sebzést osztassz vele.
-
wandor0930
aktív tag
Szoszo van néhány táposabb ellenfél
Coopozás meg nekem is furi, leginkább az zavar hogy a jól bevált karakterkombókat nem tudom használni, némi megszokást igényel az biztos.
Nekem az a fura az egészben hogy ez kvázi egy event, a területhez kapcsolódó küldikkel/feladatokkal, de mi lesz vele ha vége?
Átalakítják, vagy bezár és különböző eventek lesznek majd itt?
Mert különben nem igazán lesz értelme idejönni, az egyszem domain-en kívül nincs tualjdonképp semmi amire szükség lenne innen(illetve csak itt elérhető). -
wandor0930
aktív tag
Nem kapod meg másodszor, egy kristályt kapsz helyette amivel a Constallation-jét tudod fejleszteni.
Ez minden karakternél más "képességet" jelent, pl. csökken a skill újratöltési idő vagy éppen többet sebez, valamelyik Talent szintjét növeli, esetleg plusz crit-et ad stb.Nagyon változó, de a karakterlapon minden le van írva.
-
wandor0930
aktív tag
Ez mindegyiknél más, az anemonál röpködve kell összeszedni azokat a lebegő gömböket, az electronál meg lekell ütni őket, de csak elemental sebzés sebzi.
Ha nemsikerül időre összeszedni/leütni mindet akkor tölti vissza a HP-t, de ha megint levered akkor már csak az előzőleg megmaradt gömböket kell összeszedni/leütni, tehát nem kezdődik újra előről. -
Sirandrish
Topikgazda
Mindegyiknél mást kell csinálni. A geonál a 3 oszlopot kell leverni a végén (a visszatöltés attól függ hány oszlop marad fennt), az Electronál a 3 kristályt kell szintén leverni a végén. Az Anemo ilyen téren a legkönnyebb, mert ott csak bele kell lebegni a "pecsétekbe", amik a levegőben vannak.
-
Sirandrish
Topikgazda
A 20 as szint az gyakorlatilag semmi. Persze az elején még jó meg minden, de arra a szintre bátran felhúzhatsz minden karit hogy ki tudd próbálni hogy mit is tudnak. Ha már volt olyan szerencséd és kaptál egy 5 csillagos Zhonglit, azt mindenképp próbáld belerakni a csapatba. Chongyun se tűnik rossznak, de nekem Cryonak bevállt Kaeya, aki már neked is megvan gondolom.
Persze mivel nagy valószínüséggel csak 20-30as szint körül van, még bőven lecserélheted, nem nagyon buksz vele nyersanyagot, de azzal sem veszítel ha nála maradsz.
Noelle meg állítólag elég penge tud lenni, de nekem nagyon nem adta, ráadásul az elementálja is haszontalan*...
*számomra -
jonnyjoker01
veterán
Pedig az elején pont hogy nagyon lehet repülni AR szintekben felfelé. AR30 az kb 1 hét, AR40 kb 1 hónap, AR50 kb 2-3 hónap között van valahol.
Legtöbb AR-t adó dolgok eleinte a fő sztori küldetések, mellékküldetések és a ládák, aztán a napi commissionok, no meg a resin elköltése után járó 100 ARXP/10 resin (napi max 1800 ARXP).
Én azt javaslom ne is figyelj az Adventure Rank-odra, csak játssz úgy a játékkal ahogy tetszik. Ez egy single player játék, semmi értelme speedrun-olni, élvezd a magad tempójában és csinálj azt amit akarsz. Ha elérsz a tartalom végére akkor vissza fogod sírni ezeket a kezdő napokat, amikor volt mit csinálni
(tapasztalatból, AR 48 vagyok, csak a frissítésekre várok).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest