- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
válasz
jonnyjoker01 #15877 üzenetére
Köszi máris indítom és jelöllek
Én egyébként: 729210345
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #15805 üzenetére
Én most vettem meg a karácsonyi ajándékom, abból egy skin meg a 23 wish miatt érte meg, hála a szerencse istenének
még maradt is 4400 Primo Dehyara...Ayaka skinen agyaltam pár napot, de a kawai faktor győzőtt.
Még 190 nap welkinnel nem probléma pár napnyi wisht elengedni. Most már nyugodtan tudok Dehyara gyűjteni, mivel a következő banneren elvileg nem kell senki.(Hutao C3 lehetne) -
Wayne
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #15755 üzenetére
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #15761 üzenetére
Ja igen, azt kifelejtettem. Nem szabad sietni az előrehaladással, pláne nem erőltetni.
duvi: én kb fél év alatt értem a játék végére, valszeg több száz óra. Van kontent rendesen.
Az alatt amígy 70k primogem gyűlt össze, tehát saccra, a játék végigvitelével és az azidő alatt futó event-ek csinálásával, napi cuccokkal kb legalább 3 nem standard 5* begyűjthető, de ha mázlid van ez lehet 6 is vagy mégtöbb.
Szerintem nem rossz stratégia, ha F2P-ként kb 5 karaktert kiszemel az ember és rájuk gyűjt. -
duvi
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #15755 üzenetére
Vagy beváltotta valaki, csak elfelejtette megköszönni
Egyébként itt is üdv mindenkinek! Nemrégiben kezdtem neki a játéknak. Még ezerrel megy az olvasás, tanulás... -
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #15730 üzenetére
Majd egy matematikus kiszámolja, de nekem jobb is így talán. Legalábbis engem zavarna az a C1, hogy menjek HP-ra is, holott ránézésre nem hoz annyi plusz sebzést. Már egész tűrhető artifact szett van rá (nem ment kárba, hogy annyi farmoltam korábban
), még egy jó sands kell, és ha közben esik többiből jobb, az se baj. Na de ha hp is kéne, az problémássá tenné a dolgot.
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #15724 üzenetére
Nem te vagy az egyetlen, az egész Dehya simp közösség gyászol.
A kalkulációkat nézve, Mika sem annyira lesz annyira jó, még C6-on se, hogy Eulát a "megmentse".Szóval én most Shenhe és Eula elengedésén gondolkozom, mert annyit vártam a rerunjaikra, hogy bevallom belefáradtam.
Yelan viszont egyre szimpibb, ahogy telik az idő, lehet csinálok egy all-int a maradék primóval nála, hogy megszedjem magam Xq-kal, Baidou-kkal és jó esetben egy Yelan-nal. Amennyi karakter felgyűlt, azzal fél évig minimum elleszek, addig lehet gyűjtögetni.
Alahitham van, szóval Nahida se feltétlen kell a feltételezett 3.6-ról. -
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #15686 üzenetére
Nem hinném, hogy Zhongli kiváltható lenne. Nagyon carefree a pajzs miatt ha van Zhongli, egyedül Hu Tao HP-ja csökken normál esetben a saját E-je miatt, de ugye Q-val menedzselhető. Illetve kell is a pajzs, hogy biztonságban tudj 50% alatt maradni vele mindig.
Többiek pedig a pajzsnak hála úgyse sebződnek. Na most ha nincs pajzs, akkor abyss-ban szép lassan elfogynak majd. Még ha a két pyro hölgy tudja is healelni magát, Yelan és XC-val mi lesz? -
Wayne
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #15566 üzenetére
Kipróbáltam, semmi különbség nincs
[link]
Az a tuti benne, ha van egy ilyen csapatod, akkor a másik abyss team elég ha csak közepes vagy rosszabb
#15577 xeon forever (hogy lehet hsz-t, nevet linkként megjeleníteni?) Igen, sajnos ez így nekem nem viszonyítási alap. 4pc glad + homa? Botrányos, hogy 4 Raiden alatt csak Sara C2 lett, nem bosszantásból, de nekem legalább 10 kiesett és szerintem ezzel az átlaghoz tartozom. Rosaria is C6 lett. Amúgy még én is próbálkoztam pár napja C3-ra, volt még primom és 200 starglitter. 81-re Qiqi jött -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #15566 üzenetére
Nagyonjo a BiS fegyvere es az artikon is jo statok vannak.
Nemtudom mennyire zavar be hogy eppen C5 vagy C6 -e Benny a Swirlnel?
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #15559 üzenetére
Dejo
Most 40 wishre lenne szükségem egy Raidenhez. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #15480 üzenetére
Ez meg nekem is csipas
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #15474 üzenetére
Egy fegyvernek jobban örültem volna.
A kiépítendő karakterek súlya alatt még most is roskadozok.Lisa és Ayaka skin leak [link]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #15474 üzenetére
Nekem is bejön
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #15407 üzenetére
Egy ideje átálltam a csapatok kiegyensúlyozottabb kiépítésére, mivel imádok Tankolni... Ha néztél már videót tőlem, akkor látszik a gamestyleon, hogy healer nélkül nem lehet ezt csinálni...Nincs pajzsos, csak Yanfei lenne, de még C5, Noell még nem rendelkezik artifactokkal.
Mostani #15405 hszben linkelt videó a legjobb példa amikor beallok zuhanyozni Raidennel a lézersugarba Abyss 12-1a oldalon.Így is meglett a 36*...mondjuk a geofarkast többet nem kívánom látni, de valószínűleg még lesz.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #15396 üzenetére
Mona Yelan páros a tuti Bennet Hutao mellé.
Yelan :
max HP 39687
atk 2196
def 709
EM 218
weapon Amos bowegyenlore Sacraficial lesz rajta szerintem a CD miatt...
Cr 53,4 CrDmg 118,4
Amugy lassan 2 éve fejlesztem Hutao csapatot(is) -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #15382 üzenetére
A tanulo autot torted ossze?
ejnye. trollin....
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #15379 üzenetére
Ha nincs bajod, akkor nincs baj!
Boldogat! -
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #15364 üzenetére
F34R olyan gyűlölettel beszélt az eventről, hogy elég negatívan álltam hozzá, nem is tetszett mert bénáztam, de azthiszem ráéreztem és így én is élvezni kezdtem.
De lehet, hogy csak kifogtam kevésbé fifikás játékosokat és így könnyebb volt, mont eleinte.
Vadászként ami megmutatja ki merre van elég op álcázottak ellen.Ha nem álcázod magad és ácsorogsz, akkor az idle animációkat látja, hallja a vadász?
Fák lombjai mögé, ha van tök jól el lehet bújni, pl springvale-ben az egyik háztetőn.
Az AC:brotherhood coopját juttatta eszembe ez az event amúgy.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
En általában végig afkolom az egészet, de mondom most futkosok kicsit...igy sikerült
-
F34R
nagyúr
válasz
Odadom az accountom hogy azon is csinald meg...
legtobbet Oroszokkal hoz ossze az invite system ugyis.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #15226 üzenetére
Én nem akarok most emiatt coopba kéreszkedni...majd meglesz
-
vakablak93
őstag
válasz
jonnyjoker01 #15225 üzenetére
Ezt jó tudni, akkor Faruzant nem húzom fel, mert wanderert se húzom fel....
A komisz nem tettszik, legalábbis Kazuha helyett nem látom előnyét, és a karakter se tettszik..Akkor Faruzan marad a gyűjteményben és annyi.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #15210 üzenetére
Nekem szerintem a gomba se lesz meg addig
-
vakablak93
őstag
válasz
jonnyjoker01 #15211 üzenetére
Csak a komisz kölyökhöz jó vagy esetleg Kazuhához is?
-
vakablak93
őstag
válasz
jonnyjoker01 #15196 üzenetére
Jó tudni, nekem C0 Faruzan és nem is lesz több, akkor nem érdemes felhúzni így
Mondjuk össze tudnám neki kb pakolni a feltöltést amit írsz, R5 Favonius íjjam is van, csak akkor pár másik karakteren nem lesz artifact, se fegyver Dionán#15197 Shiro: Akkor ezek szerint ezért kapott hasonló szoknyát mint Ganyu???
Anemo ijjász DPS??? Elég furán hangzik, bár a vidiben láthatóan működik -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
És a szeles gyerekre van valami builded?
Ahogy látom egy darabig nekem nem lesz kiépítve (sok boss meg sok gomba kell hozzá), de azért valamit csak kihoznék belőle -
Shiro
senior tag
válasz
Lehet, hogy dps-ként jobban funkciónál. (Teszkós Ganyu)
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #15194 üzenetére
Ugye mennyivel jobban hangzik ?
Amúgy rá se néztem...annyira jó az a kari, vagy csak a gyűjtőszenvedély? -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #15178 üzenetére
Hjaaa neeeem...
Összesen olyan 60 húzás kellett C3 Faruzanhoz. A mai 20 wishbe 2 volt -
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #15168 üzenetére
Milyen artifactokat pakoltal rá?
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #15137 üzenetére
Meg a jatek sem akarja hogy meglegyen.. nekem meg egy darab talentet nem adott a weekly bossbol hozza... annyi solvent meg a vilagon nincs hogy atvaltsam a bogyojara.
FCK hoyoverse.
#15139 vakablak93
ugy hogy farmolta a domaintmeg gondolom elore is mint en. Nekem csak weekly talent mat nincs meg anelkul lazan felhuznam 10-re meg lvl 90-re otet. Talan meg Shimenawa sett is akadna neki ha megeroltetem magam.
-
vakablak93
őstag
válasz
Én pár hete próbálom Yae-t meg a Dendro Travelert felhúzni... De csak most tartok ott hogy Yae 68., artik 40/202% crti rate/crit dmg de a talentek még 1-1-1.
A dendro Traveler90., 4-7-9 Talentek, de az artik még vackok 74/140 + 61 dendro bónusz...Nekem még hetekbe fog telni mire mindekettő kiépül valahogy, neked hogy ment ilyen gyorsan??
-
xeon forever
addikt
válasz
Dejo neked, én meg Nahida+Laylanal tartok...Leveling könnyű de a talentek meg az artifactok sehol sincsenek
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #15122 üzenetére
Szerintem furry-t akart írni.
Tényleg, hogy is állunk eddig?
Félállat karakterek: Sucrose, Klee?, Ganyu, Diona, Sara, Gorou, Miko, Itto?, Tighnari
Állat cosplay karakterek: Keqing, Razor, Cyno, Dehya, Sayu -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #15119 üzenetére
Szereted a fury-kat?
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #15099 üzenetére
S olyan jól céloz, hogy le sem tagadhatná liyuei származását.
-
nonsen5e
veterán
válasz
jonnyjoker01 #15023 üzenetére
Valahogy így gondoltam én is, de én open-worldben is szívok az interrupttal. Mióta van Zhonglim se nem szeretek se nem vagyok hajlandó dodgeolni (*kivétel Ayaya).
Akkor már csak azt kéne eldönteni, hogy mi lenne az ideális.
Zhonglival semmi szinergia mert geo-anemo nem kombinál.Diona, vagy esetleg Layla talán a legjobb?
Thoma? C4-proto-Yanfei? lol.. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #15023 üzenetére
Ha a burstjet tudnad hasznalni es mellete volna a supportja akkor nem igazan kellene shield sem. Ami nalam lassan elerheto az Jean C4, o elso osztalyu Faruzan mellet.
Tudod van az a mukso aki solozza az Abysst, legutobbi videoban eppen Wandererrel ment vegig a masik oldalon.csekkold 70hp maradt neki 2 flooron keresztul
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #15007 üzenetére
És amikor felmész oda közben mindenkinek maxos lesz a Q.
Amikor elnyomod egymás után mindenki Q-jat és fekszik az elég poén. -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #15007 üzenetére
Én is csak nem rég tudtam meg. talán F34R mutatta meg, ha jól emlékszem.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #14996 üzenetére
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #14994 üzenetére
Miii? Lepipálja Yelant távban is és CD-ban is? Akkor ez tényleg komoly mobility creep. Yelan mellett pont az E-je volt az egyik fő szempont.
Ráadásul Scara Burst független is és kvázi ranged.
Meg bunnyhop képes is.
Végül ő lett az ultimate exploration unit...Tegyél rá shimenawát.
Zajef rátett faruzanra 320% ER-t és nem elég
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #14994 üzenetére
Van olyan, hogy #1?
Szerintem mindegyik karakter kibeb@$z0++ jó a maga nemében. -
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #14928 üzenetére
Ja, hát igen. Mire számítottak?
Bár szerintem a beta footage pont nem az, ami miatt bevételtől esnek el, hanem inkább a banner leakek (ami ugye insider leak), de azért ne legyenek kapzsik, a gatcha rendszer ígyis épp elég "aljas" és a karakterek mocsok drágák.
Az, hogy egy hónappal előbb osztják csak meg, hogy ki fog futni az szemét dolog és ezt ellensúlyozzák a leakek. -
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #14826 üzenetére
Nekem artikból 66,8 ER van, 80-ig fel tudnám tolni, de az még mindig kevés sok csapathoz. (Favval 228 van össz).
Meltganyu fav zhongli pl az egyik legenergiaigényesebb, oda 230 kell fav nélkül, 185 fav proccal.Az a lényeg, hogy ER sand + iron sting helyett fav vagy sac ajánlottabb és tripla EM-mel. Meg ugye a fav tudja tápolni az egész csapatot is.
Iron sting nem éri meg, ha miatta be kell iktatni pár többlet E-t. -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #14779 üzenetére
Bocsi, de nem tudom megjegyezni, hogy Greater Lord Rakottkrumpli.
Ha ez az egész Nózi gyűjtögetés, valami Celestia elleni lázadás előkészülete, akkor gyanítom, hogy Ica démonszíveket akar belőlük csinálni. Így fel tudnák erősíteni a szövetséges gyengébb isteneket. Lásd például Pinokkió.
Habár szerintem a Shogun Shadowlord foemája és a Gundam robotos Pinokkió közel sem érnek fel Eihez, ez által a többi Arkhón erejéhez.
Bár lehet a Nózi olyan lehet a tübbi sitennek, mint a Vision az emberek számára.
Attól hogy megkapják, nem feltétlen lesznek szuper erősek. Lásd pl Barbara, vagy Heizou (bocsi, tudom látványosak a technikái, de nem hiszem hogy pl Ambernél erősebb lenne.)
A másik oldalról meg ott van Beidou aki vision nélkül is rendkívül erős volt.
Ha mégse tudják vele felerősíteni a többi istent a saját szintjükre, a hétnek akkor is van egy másodlagos energia forrása.
Abból kiindulva, ami Goubával, Rukkolával, vagy Qiqivel történt. Sok erő használata, miatti emlékezetvesztés. (ide kapcsolódhat a mentális erózió is).
Majdnem biztos vagyok benne, hogy az elemi készségek energiaforrása az maga a használó tudása. Tehát szó szerint ahogy "varázsol" úgy veszíti el az emlékeit, ami akár személyiség károsodáshoz is vezethet.
Ha a démon szív mentesíti őket az erózió veszélyétől, akkor az lehet ok annak létrehozására.
Habár a kérdés az, hogy milyen áron?
#14780 emiki6
Már olvasta, de jelenleg hozzáfűzni nem igazán tudok.
(+Be kell vallanom, hogy csak utólag rakosgatom magamnak össze a lore-t.)
Talán azért nem fognak össze, mert az önmagában nem lenne elég.
Csak a létszámuk növelése még nem jelentene sikert.
Egy Dragon Ball-os hasonlattal élve, ha egy isten olyan, mint Krillin, aki egy áltag emberhez képest szupererős, akkor az arkhón az olyan mint Goku.
Habár Teyvatban nem ilyen extrém a helyzet, de szerintem az emléített frakciók előbb ki a akrják termelni a saját szuperkatonáikat vagy titkos fegyvereiket.
Nem mellesleg megvannak a saját céljaik is.
Ha a többi arkhón közrejátszik Ica terveiben, akkor is úgymond titkolják azt. -
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #14771 üzenetére
Ne felejtsük el Raiden Shogun-ét se, amit simán lepasszolt Yae-nek, és leszarta mi történik vele.
Nem tudom még pontosan mire akarják ezeket használni, de az archonok számára funkcionálisan értéktelenek.
Nahida beszédénél felcsillant a szemem, de aztán kiderült hogy kacsa. -
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #14756 üzenetére
Van nekik ICD-jük amúgy? Amp reakciós unitoknak nyilván van, mert nekik szükséges, de electro-nál az ICD a reakciókban szokott lenni.Ja, Shiro közben írt.
Shiro: Oz szokott akkor is támadni, amikor reakció történik, lehet ha a saját támadása reagál akkor is ad bónusz támadást.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #14748 üzenetére
xerencses... en mar parszor letoltam megsem dobta.
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #14708 üzenetére
Nekem meg szokatlan, hogy 4 (dupla) banner 5*-jait egyhuzamban skipeljem.
Welkinnel 2 (inkább 3, mert cyno-t az elején húztam ki) banner alatt összegyűlt 180 fate, de szinte kiaknáztam a permanens kontentet.
4* miatt meg nem szabad húzni, de nagyon nehéz megállni... (a 180-ból 60 nekem is pityben van tárolva
) De hát ez a rendszer lényege, hogy ott kísértsen ahol lehet...
Mike: Majd Dehya előtt dicsekedj el, hogy mennyi gyűlt össze!
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #14713 üzenetére
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
És itt van...
Tighnari + Nahida meglepően jól működött így. Tighnari spread sebzése iszonyatos volt a sok sok EM miatt. Hu Tao csapata meg a szokásos módon szétcseszett mindent a hatalmas vape CA sebzésével. Azért így választottam a csapatokat, mert az első csapat viszonylag jó több enemy ellen, míg a második single targetben oszt bődületes sebzést.
-
Sordoran
addikt
válasz
Legrosszabb mikor akkor van szerencséd, mikor nem kellene.
Én is emiatt nem merek húzni rá. Csak a waifu kollekciót bővíteném vele, de inkább nem kockáztatok. Kieshet későbbi bannerből, akár standardról is majd, vagy megkaphatjuk eventből. Szívtam én már 4*-os miatt, többé nem akarok.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Nekem kieshetett volna 50ből, de nekem bezzeg nem bírt jönni
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #14687 üzenetére
Lejjebb írtam már, hogy pl R5 Widsithel+480 Em is kapható random, szerintem ha full EM kiépítéssel vannak artifactok, akkor egyik legjobb fegyver neki.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #14687 üzenetére
Alap 573EM
R1 Fruit of Fulfillment 5x24EM (+120EM)
Gilded Dreams passzav. Az eltérő elemű csapattagok után 50 EM (a két electro miatt ez 100EM)
Deendro Rezonancia +50EM Quicken +30 EM, Aggravate/Soread +20EM (összesen 100EM)
Dendro Traveller Burst +60EM annak aki benne áll.
R2 Shapwood Balde a Travellernél +75 EM annak aki felszedi a magot.
Shinpobu Instructor +120 EMNahida Burst az aktív karakternek odaadja a csapat legtöbb EM-el rendelkező karatker EM-jének 25%-át. (Max 250-et)
------------------------------
#14688 emiki6
2/3-ad Zhoingli pajzs és 1/2-ed vagy 2/3-ad Shenhe egyben. -
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #14649 üzenetére
ki csinálja ezt?
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #14646 üzenetére
Ja, ez gondolom Patriknak akart menni Laylára. Egyetértek vele én is, tényleg elég meh, meg zavaró/eröltetett az EN VA. (Az arc/szem design se tetszik, ez mondjuk Dehya-ra is igaz. Ganyu legalább cukiarcú
)
Questekben elég sok karakter meh/cringe. Eula vengance-e, Lisa cutie-ja, xiangling megszállottsága, hutao marketingmódszerei, ganyu érzékenysége. Nem is igazán szeretem a story questeket emiatt.
Fischl mondjuk úgy ahogy van cringe, mégis jó unit.
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #14646 üzenetére
milyen nyoszorges?
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #14634 üzenetére
Távolról viszont a Crescent még szarabb (onnan headshotot adni...), oda már Hamayumi kell vagy bármi más. Simulacra is veszít az értékéből, ha nem tévedek, míg az amosz nyer.
vakablak: Nahida, ganyu, zsongli, bennett.
Bár én szerintem inkább csinálok egy ganyu freeze-t ganyuból, minthogy a melttel szopjak, bőven nincs meg hozzá a skillem, hogy ne legyen szenvedés használni OW és könnyebb domaineken kívül.
Meg van már egy R5 crescentem. Mondjuk morgánához nincs Ventim, Kazuhával meg copium.fpatrik17: EM Raiden/Kuki, DMC/Nahida, valami hidro aplikátor meg mégvalaki negyediknek.
-
vakablak93
őstag
válasz
jonnyjoker01 #14634 üzenetére
Tyű a fene, most már komolyan ne mtudom micsináljak, egyrészről nem tudom kinek a helyére tenném a Ganyu teamben, másrészről félek hogy ennek ellenére valszeg' is megbánom ha nem pörgetem ki
Ördögi dilemma.
-
Wayne
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #14632 üzenetére
Köszi a megerősítéseket, szerintem sem éri meg, túl sok érdekes karakter jön ki a közeljövőben.
-
vakablak93
őstag
válasz
jonnyjoker01 #14611 üzenetére
Ganyu mellé is jó a picúr? A fenébe még a végén megbánom ha nem pörgetem ki.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #14606 üzenetére
2 C4 is valószínűleg zsebbe nyúlós lesz.
Most szamolgatokb kb mennyi freemogem tud összejönni, nézem a hiányzó acsikat, eventek ből mennyi jöhet, welkin+BP
Nagyon max 150 dollárt akarok elkölteni, ez a lélektani határ.
Persze nem török, össze ha nem lesz rá pínz. Viszont szeretnék egy true NUKE teamet.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #14606 üzenetére
Ne teszteljetek mert akkor kijon az igazsag
par sor utan rosszul latja a szamokat.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #14590 üzenetére
Crit esetén mennyire jön ki Torony sebzes?
Nekem most megy a 38k is Q esetén még 70k körül.Egyébként ha mindketten C6-ok akkor azért még szép buffok vannak egymás irányába.
Nekem is C2 Raiden+C0 Yae widsithel perpillanat elegek Abyssban. Sucrose és Kokomi társaságában nagyon kedvenceim lettek.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #14576 üzenetére
pedig mar mondtad hogy itt erdemesebb.
Nahidarol beszeltek? mert akkor Widsith, Sacrificial, Mappa Mare, Solar Pearl. attol fugg milyen szerepet tolt be.. DPS-kent a Widsith es Solar Pear, azonkivul meg a tobbi.
#14586 emiki6
Igazabol semmit, de ha rarakjak sem tortent volna kaosz. Az viszont aki szeretne, mert ilyenek is leteznek nem biztos hogy Miko banneren is huzni fog. Legalabbis en nem tennem. -
vakablak93
őstag
válasz
jonnyjoker01 #14576 üzenetére
Ezt az utóbbi időben én is tapasztalom hogy nem veszem észre telorol, illetve amit ma is hogy még ha észre is veszem és rámegyek konkrétan eltűnik a beszélgetés
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #14521 üzenetére
Porgorugass whaaaa....
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #14511 üzenetére
Kifejezetten nekem is tetszik... ossze kell szedni oket, fejleszteni.. meg a tournament resze is fasza.. inkabb ez az event mint az elozo
Vagy majd lesz nemsoka bujocska ismet
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #14490 üzenetére
Ha volna opcio hogy repul vagy nem, akkor kicsit csabitobb lenne. lol.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #14482 üzenetére
Dehogynem.... azt tudtam hogy normal atk-s dmg-e lesz, es en naiv a hagyomanyos onfield dps-nek kepzeltem. Aztan mert mikor porogtek a "unique" style leakek, mar tudtam hogy az almom szertefoszlott. Persze nekem Heizou sem jon be.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #14479 üzenetére
Rasimpeltel?
kar hogy en regimodi kit hive vagyok es nem igy kepzeltem el. Nem tetszik, ezen csak az tud valtoztatni, hogy DPS es multi target. meg az hogy Xiaoval ellentetben elementalokat is fel tud venni.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #14406 üzenetére
Mivel esett egy off piece Electro dmg dendros ártó ezért rapakoltam MC-re 11k aggrevate dmg re képes Raiden E után. Ott is megy a gombairtas. Ulti T ellőni pazarlás openworld.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #14404 üzenetére
Karate boi már várja. Ha csak Sara... Scarama... Szarkamacsa... A kisebbségi komplexussal küszködő isteni származással rendelkező anemo karakter aki nem Xiao, nem viszi el előle.
A másik szettnél meg az lesz jó, hogy ott EM-nek és HP-nak egyaránt lehet majd örülni.
A következő ingyen fegyver jópofának néz ki
TCG Leak: Behold...! -
F34R
nagyúr
válasz
A farmolasa lesz nevetseges... nem a set tulajdonsagaira ertettem.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #14406 üzenetére
Mesélj csak..ki van abba a partyban
-
Sordoran
addikt
válasz
A második tetszik leírás alapján.
Most kalandozásra a Kokomi + dendro Traveller + Nilou + Nahida csapatot használom, és elég jó, ahhoz képest hogy Kokomi kivételével mindenkin van mit fejleszteni még. Kis fungikat csapkodom, és gyakran elég egy Kokomi + Nahida E és már haltak is mire bármit tennék.
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #14342 üzenetére
játssz nioh2-vel
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #14287 üzenetére
+1, nekem is már csak az epilógus van (ha jól sejtem).
Közben lassan meglesz az AR56
Most rákerestem és az 55 a vízválasztó. Addig könnyű szintetlépni, utána minden szint egy fél élettartam.AR55-ig 450 000 XP kellett, 55-ről 56-ra 232 350 XP.
AR60 majdnem 1,6M XP. Ezt így látva tényleg elég nevetségesek a rewardok 56-60-ig, minimum 10 standard fate illene hogy járjon szintenként...
-
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #14280 üzenetére
Kár, ezzel eléggé erős késztetést érzek én is rá hogy wisheljek majd.
Egyrészt tényleg menőn néz ki, másrészt az E-je elég hasznosnak tűnik felfedezésekhez. Mivel Dehya várhatóan 3.5-ben jön, így belefér. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #14176 üzenetére
En sem.... a regi electros ruhaja nekem jobban tetszett.. teljesen beleillet Inazumaba.. a mostani olyan Mondstadt-es
Azzal meg mindig nem tudok mit kezdeni hogy Anemo lett.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #14170 üzenetére
Egyik jobb mint a másik
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #14170 üzenetére
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #14165 üzenetére
ilyen könyörületes vagy
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #14165 üzenetére
"Tegnap" feldobta a Nahida születésnapjának kínai verzióját.
S az első kommentben mint kiderült ott volt a történet egy alternatív változata:
(A fordítás az google és némi józan ész)
花车颠呀颠,大贤者睁开眼。
A virágkocsi zötykölődött, és a nagy bölcs kinyitotta a szemét.他说刚刚做了梦,梦见大贤者的忌日就是今天。
- Ámodtam - mondta. Álmomban ma volt a nagy bölcs halálának napja在梦中,神之眷属和信徒们将他发现。
Álmomban Isten, a családom és a tanítványaim találtak rám
【贤者啊,可算找到你了,大家都期待与你见面】
"Bölcs, hát itt vagy! Alig várja már mindenki, hogy találkozzon veled."
贤者走上断头台,人们看着他快乐地转着圈。
Ahogy a bölcs felment a vesztőhelyre körülötte az emberek mosolyogva néztek rá.直到断头刀降下,大贤者和大家甩着脑袋说再见。
Mielőtt a penge lesújtott volna, fejét csóválva köszönt el mindenkitől.
Próbáltam rákeresni, és több genshines fórumon is megtaláltam. De kínai tudás hiányában csak eddig jutottam, és nem tudom megmondani, hogy ez egy rajongói írás, vagy valami "híres" kínai történetből van idézve. -
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #14125 üzenetére
Jah... Én eleinte pl szuttyogtam, hogy meglövöm dendróval azokat a zsákokat, amikből a pókemberezéshez a pontok kiszabadulnak, aztán láttam, hogy nem jegyzi meg a játék, azóta nem is használom őket és nem viszek magammal dendro karaktert.
Az esetek többségében van is a közelben dendrogranum, ami helyettesíti a denro karaktereket (pl a sziklák felemeléséhez), inkább azokat szoktam keresni, mint csapatot váltogatni.
Az electro megint olyan, hogy a trambulinhoz felesleges (99,9%-ban), csak azokhoz a körberepkedő izékhez kell amik fáklyákat realizálnak. A tri-lakshana mechanika jó ötletnek tűnt, de végül mégsem az, mert nem kell szinte sose használni és akkor is csak nyűg.Csak azért nem fogok egy gyengébb electro-pyro-dendro csapattal mászkálni, hogy pár puzzle miatt nevkelljen váltani, mert közben csollió láda van, ahonnan ki kell takarítani az ellent és ha gyenge a csapatom, akkor nem szívesen konfrontálódok, mert nyűg gyenge csapattol harcolni...
-
vakablak93
őstag
válasz
jonnyjoker01 #14125 üzenetére
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #14116 üzenetére
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #14116 üzenetére
Okosak, mert így csak 3-4 hónapokat kell várnod az új területre, majd ha megvan Sumeru, csak onnantól kell számolni a kb 0,5-1 évet, a kövi területig. Így azt a fals érzetet keltik hogy csak fél-egy évet vártál, miközben minimum másfelet vársz ugyanúgy...
Kecsegdudák ezek -
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #14104 üzenetére
Mondjuk én el tudnék képzelni pár év múlva egy Dark Genshin MOD-ot.
[link] -
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #14093 üzenetére
Hallottam már Hoyolab forumon erdekes történeteket az online haverkodás témakörben, volt akitől lenyúlták az accjat...
Volt akitől sikerült kártyaadatokat kicsalni.
Van egy szint ami fölé nem szabad menni információ megadásban. -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #14076 üzenetére
Legalább 3 millió felhasználó és nem primogem
Ugye?
Ugye...?
Erre mondom, hogy nem lennék jó marketinges.
Mire gondolt a költő? Arra, hogy majd az a másik 57 millió játékos vesz emiatt egy 1$-os kristály csomagot? Ha 2 milliárd $-os éves bevétellel számolunk, akkor elég ha csak úgy kb 10-15 millió játékos vesz Welkint éls BP-t. Ha az egyéb költéseket is beleszámoljuk akkor inkább "csak" 10 millió. Ennek a 10 milliónak is csak egy kisebb hányada vesz kristályt, azok t9bbsége is a duplázósat. Szóval jó indulattal, ha van 1 millió kristály vásárló, akik így is úgy is megveszik a kristályaikat. Mármint nem ez fogja őket ösztönözni.
Szóval esetleg nyernek párszázezer vásárlót
Aztán lehet rossz a gondolat menetem, mert egy marketinges szemében a koldus is potenciális ífon és jacht vásátló. -
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #14050 üzenetére
Azt értem hogy így jobban kijön, de azért a welkin esetén kapott (7 hónap esetén 18.900) primogem egy nagyon nem elhanyagolható dolog. Én legalábbis nem nagyon tudom elképzelni, hogy valakinek kell a skin, de a primogem szükségtelen.
Eddigi tendencia szerint évente nagyjából 2 skin jön, tehát 2* 1980 crystal kell.
Ez top-up-al ugye az évente megújjuló bónusznak hála pont egyszer 14k. De ezért csak 2 skin jár, semmi más.
Ellenben ha egész évben tolod a welkin-t, az 24k lesz IRL, és ráadásul előre kell venned 1-2 welkin-t, mert önmagában "csak" 3600 crystal-od lesz (360-al kevesbeb mint kéne). Viszont a +10k-ért cserébe a 2 skinen kívül lesz 32.400 primogemed, ami 202 wish. Vagyis statisztikailag majdnem 3 db 5*-os. -
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #14030 üzenetére
Utánanéztem hogy lehet megmenteni. Unddit
slimG: A kódnevek alapján, Lisa egyetemi diákruhát, Ayaka meg tavaszi ruhát kap.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #14019 üzenetére
Matek szerint Beidoué oké, de Cynonak csak 18500 jön ki.
Cyno 280 EM burst ad 100-at, Teaveller 60-at plusz a Dendro szett 30%-os Res csökkentése (10%-30%=-10%), de valami bónusz tuti van még ott.
Sirandris #14017
Kár.. -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #14010 üzenetére
Mennyit láttál? Mert amit most telóról lárok zöld számokat, azok olyan 2600 környékiek.
Cyno 280, Beidou 354, plusz mindkettő lvl90, de egyébként ott az Enka link.F34R #14011
Kb 15-16 beleértve a fő WQ-t is.
A magaslati paripatenyészetem is csak 32%-os. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #13951 üzenetére
Rendicsek...ráraktam...majd meglátjuk mire megyek vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 10
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest