- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeon forever
addikt
-
Shiro
senior tag
Csak nekem fura, hogy egy 860 EM-s Sucrose nem tud helyettesíteni egy 500 EM-es Jeant. Vagy mivel a P. G. Vishap egy debella állat, így Jean burstje úgy érzékeli, hogy folyamatosan ki-be mászkál?
Persze az egészhez rakjuk hozzá, hogy béna is vagyok.
Szóval annyit tehetek, hogy javítok az artifaktokon, amivel máris sikerült 60:100-ra feltornázni.
Persze az sem lenne utolsó, ha a 12-1 B oldalt át tudnám vinni egy full Cryo csapattal. -
Sirandrish
Topikgazda
Nekem csak C1, de most sokadik project ő. Itto nélküle is király, és most amúgyis melt Ganyuval kisérletezgetek. Eddig is ütött mindent, de a 110K-s aok 2-3 secenként elég meggyőzőek
Rohadt unalmas, de 1-2 délutánra feldob azért
Aztán jönnek a jó öreg mindentbele alternatív cuccok -
xeon forever
addikt
Bazkinekem kost esett le, hogy miről beszélsz.: @Aterzem a Hu Tao Stamina problemat, nem is kellett olyan sokat eltoltenem igy. Hiaba a jump-cancel akkor is lofacc..... Nah meg igazan a Staff of Homa dob rajta sokat.
Nalam C1 es Homa is van...eszre se vettem...Inkabb artifaszokkal volt cumi, de most már az is meglett. Jo lassan. -
Sirandrish
Topikgazda
A 300 (9-10), gyakorlatilag ingyen van. Kb bármilyen alternatív csapattal meg lehet csinálni. A 11-12 (szerintem), már túl sokat kíván. Ráadásul ahogy írtam, maximum 300 primoért. Ha csak simán megcsinálod, akkor nem kapsz többet 150-200nál
Sokan szeretik ezt a fajta kihívást, bármilyen gyenge a reward, de én ráuntam pár sikeres kanyar után -
Sordoran
addikt
Semmi meglepő nincs benne, hogy Raiden-el lesz legjobb egy csapatban már csak a sztori miatt is.
Fogadni mernék arra is, hogy a bannerjük is párhuzamosan fog futni. Ha lesz Raiden rerun most, akkor csak együtt van értelme. Amennyiben nincs meg valakinek Raiden, addig Yae-re felesleges wish-elni (ha érdemben akarja használni is). Mivel Raiden is burst DPS, így együtt egész hatásosak lesznek remélhetőleg. Bennett és Kazuha jó lehet melléjük, utóbbi talán kap rerun-t is.
Abyss témához, én egyszer toltam le végig, sose csináltam meg 36/36-ra, és már nem is erőltetem. Elejét gyors letolom ha eszembe jut 150 primoért, annyit megér. Ha eszembe jut. Tegnap nem volt kedvem, de mondom letolom. Erre látom pont most resetelt, van még 15 napom. Akkor így jártam (kimaradt megint előző), talán eszembejut jövő hétvégéig valamikor, és szakítok rá időt.
-
Shiro
senior tag
A kezdetek kezdetén még ilyen volt az Abyss.
Töröld fel a könnyeidet és cseréld ki a vödröt! -
Sordoran
addikt
Eléggé egyoldalúak a meccsek: vagy megtalál mindenkit a hunter, vagy senkit.
Legalábbis amíg összeszedtem a limitig a pontokat ilyenek voltak. Egy izgalmasabb volt, mikor a hunter felfedett minket azzal a spéci bigyóval, és elkezdett üldözni, de mikor utolért volna pont lejárt, toltam egy láthatatlanság + 180 fokos fordulatot és elbújtam. Utolsó meccsen pedig hunter voltam, meglett mindenki, és 900 (!!!) pontot kaptam rá, szóval két olyan meccsel meglett volna a limit.
-
nonsen5e
veterán
Bármennyire is a PC supremacy híve vagyok, én közel sem vagyok benne biztos, hogy onnan és a konzolokról van a legtöbb profit.
Faék egyszerűségű primitív mobil trash játékok is akkora mikrotranzakciós bevételeket hoznak a fejlesztő cégeknek, hogy az után a rendes AAA címek csak loholnak. -
Shiro
senior tag
https://genshin.honeyhunterworld.com/db/monster/m_22050201/?lang=EN
Itt pár hozzászólás számomra elég informatív lett.
Az egyik Aile-tól, hogy a nagy kutyának 65%-al csökkenthető a resistje, így -40%-ra redukálható. (bár szerintem inkább -20%, mivel 0% alatt a resiszt csökkentő hatások hatékonysága feleződik.)
A másik Jerry-től, miszerint az Abyss 12. szintjén az ellenfeleknek 4 players HP-val rendelkeznek. (Nem tudom miért, de meg voltam győződve, hogy simán csak a lvl90 és a lvl100 közötti különbség miatt annyira tankosak, bár jobban belegondolva akkor simán el kéne párologniuk)
Szóval akkor ennek tudatában az Abyss 12-3-as szintjén megközelítőleg összesen ötmillió-nyolcszázhatvankettőezer pontnyi HP-t kell leveri az ellenfelekről, amire van összesen 3 percünk. Tehát ez egy olyan 33K átlag single target DPS-t jelent.Szóval ennek tudatában Elctro oldalra a következőt csapatot akarom majd a frissítés után kipróbálni.
Keqing (10K AA DPS) - Beidou (8K Burst DPS) - Fischl (8K Skill DPS) - Nekromanta
Ez így 26K DPS ehhez jön az áldás 100% elemental DMG bónusz. (Feltételezve, hogy már mindenkinek van egy kb 100-120% DMG bónusza az úgy 45-50% ot jelent) Szóval már van 37-38K DPS. Ehhez hozzá jön az is, hogy Beidou Burst pl. pattog az ellenfelek között.
Plusz Nekromanta is hozzá tud járulni pár ezer pontnyi sebzéssel. Egyrészt az új Healer szettnek köszönhetően. A Thrilling Tales ad egy kis ATK buffot, illetve skilljével hozzá lehet segíteni a csapatot az Electro-Chrged reakcióhoz is.A Geo oldalra meg Noelle-Albedo-Gorou-Yun Jin
Aztán remélem, hogy a tovább vihető az Elementál DMG bónusz az egyik szintről a másikra, illetve, hogy az egyik csapat nem nullázza le a másik bónuszát.
Na meg, hogy a bénaságom nem redukálja túlságosan az elképzeléseimet. -
Sordoran
addikt
Nem hallottál még a dupla bannerről?
Szerintem simán tolhatnák egybe is őket, Zhongli és Ganyu is együtt jön, pedig ők külön is hátukon vinnék az egészet. Szóval ha jön Raiden is, akkor 90% hogy Yae-vel együtt lesz. (Mivel úgyis felfedik kik jönnek, így felesleges őket egymás után tolni. Akinek kell mindkettő, az így is úgy is rájuk megy.)
-
Sirandrish
Topikgazda
Serpent Spine van az enyémen is, de nincs más Geo..
Éppen beférne, de mostanság mindig olyan partykat rakok össze amivel élvezem a játékot, nem olyat ami atomkemény..
Most Tartaglia, Benett, Itto, Raiden az "aktuális" team...
Ezért az idézőjel, mert dungeon függő, de amit szenvedés nélkül meg lehet oldani velük, azt meg is oldom -
jonnyjoker01
veterán
Nem tudom, nekem kicsit herótom van ettől hogy manapság mindenkinek meg kell szereznie minden nyereményt attól függetlenül hogy milyen erős/ügyes. Én kb fél évig a 12-1-et se tudtam lecsapni, és elestem ugye 150*x primótól, de emiatt volt nagy a sikerérzés amikor először sikerült.
Az is zavar, hogy a mostani eventben lóf@sz sem jár azért hogy 24 ezer pontot összegyűjtesz. Elsőt megcsináltam 7 ezerre, másodikat úgy állítottam be hogy 5k összejöjjön és így hoztam össze a 12 ezer pontot a potom nyereményekért, harmadikat már Easyben csak letoltam hogy megkapjam a primot
Semmi motiváció nincs hogy kimaxoljam ahogy lehet, pedig valószínűleg meg tudnám csinálni és biztos élvezném is.
De értem azért, valahol meg kell húzni a határt hogy ne az legyen a következő outrage, hogy P2W lett a játék. Szerintem máshogy kéne a kihívást kezelniük, mint pl. régebben sokkal taktikázósabbak voltak a szintek, nem DPS check volt, hanem furfangosnak kellett egy kicsit lenni. Régi F11 pl. amikor védeni kellett a monolith-ot - kitörölhetetted a segged az OP karakterekkel ha nem tudtad hogy a rengeteg mob mit fókuszál, hol spawnol mert túl sok volt belőle szétszórva (kivéve ha van Joker kártya - Venti). Mostani monolith védés semmi ahhoz képest, egyszerre max 2 fókuszálja a monolithot, kényelmesen meg lehet csinálni.
Ha inkább taktikázni kéne és nem kimaxolni karaktereket akkor a nehezebb szintekre se lehetne azt mondani, hogy P2W, mert ügyességgel megcsinálható. Vagy ha nem időhöz lenne kötve, hanem a túléléshez és tényleg jelentősen nehezebb lenne, akkor az pl. egy közvetett Qiqi buff is lenne
De teljesen más irányt vettek és most így sarokba vannak szorítva.
-
jonnyjoker01
veterán
Hát már most olyan az F12 szerintem, hogy aki nem játszik rég óta, nem húzott bivalyerős karaktereket vagy nem költött tízezreket annak így sincs meg. A mostani nehézségi szintnek kéne szerintem F13-nak lennie.
Meg amúgy minden gatcha játéknál ezeket a szintes resetelős contentet (általában valamilyen torony) úgy csinálják meg, hogy újakat adnak hozzá ahelyett, hogy cserélgetnék.
Játékidő szempontjából is szerintem jobb lenne ha lenne több szint, most egy két nap alatt le lehet tolni az egészet pár óra alatt, aztán lehet várni fél hónapot a következőre.
Ilyenkor amikor nincs semmi tennivaló a játékban nem lenne rossz elszórakozni extra szintekkel, még akkor is ha sokkal nehezebb lenne lehetne optimalizálgatni aztán pár csillagot, extra primot összekaparni.
-
-
Urzu_7
aktív tag
Ebben a játékban a célzás amúgy is nevetséges. Ha kicsit feljebb vagy lejjebb kell célozni elfogy az asztal az egér alól míg balra vagy jobbra elég csak egy hangyányit megpöckölni
Yoimiya egy jó alternatíva erre a problémára de az autócélzás is hagy kivetnivalót, főleg mikor egy Mitachurlnek a baltáját lövi (ami törhetetlen). Az a kedvencem. -
Shiro
senior tag
Elvileg van kb 50 millió játékos, és most decemberben a Genshin elérte az 1,8 milliárdos bevételt. Ez bőven meglehetett abból is, hogy a játékosok fele költött welkinre és BP-re.
Persze az is lehet, hogy ez egy több tízezer fős bálna seregnek köszönhető.
Egyáltalán van annyi bálna?
Egyáltalán be tud vonzani annyi új bálnát, hogy ez megérje nekik? Mert a régiek már nem nagyon fognak rá költeni.
Szóval én mérget vennék rá, hogy a bevételek zöme az 5-10$-os havi befizetésekből származik, magyarán az egyszerű játékosoktól.
Persze, ha minden évben lesz Lantern Rite event, és minden ilyen alkalomkor elérhető lesz Ganyu, akkor ez így tök jó.Csak sajnos az ilyen dolgokat nem nagyon akarják közölni.
-
Sirandrish
Topikgazda
Ha Kazuha megvan, akkor neked valóban nem kell Xiao..
Bár lehet jobban járok ha inkább gyűjtögetek, és majd rámegyek fixre Kazuhára...
Illetve Ganyu ellen még annyit mondanék (nekem ugye első nap meglett) hogy nem túl ingergazdag a gameplay vele, erre készülni kell.
Effektívnek effektív (nem is akármennyire), de charged shot meg charged shot...ennyi a karakter
Ha nem lenne meg, ma már nem nyitnék rá, mert már bőven van annyi és olyan karim akikkel bármit meg tudok csinálni. Most már csak olyanra wishelek akinek vagy a harcstilusa tetszik (kazuha), vagy maga a karakter (Shogun, Itto)..
Úgy érzem már megtehetem hogy a szórakozást előtérbe helyezzem az effektivitással szemben -
-
Sordoran
addikt
Sok a pletyka, mindegyik nem jöhet egyszerre. És persze lesz mindennek is rerun, főleg így hogy duplában tolják már, a kérdés csak az mikor. Venti szerintem ismét a tavaszi windblume event alkalmával lehet elérhető (2.6 várhatóan március 30.), de elé még beférhet egy Shogun rerun is 2.5-ben Yae mellett. Utána pedig Ayaka a testvérével egy patchben érkezhetne 2.7-ben. De ez csak saját spekuláció, nem követem naprakészen a leakeket.
-
Zyrksh
lelkes újonc
Moguk ellen szerintem a quickswap csapatok a legjobbak. Nincs túl sok karakterem rendesen kiépítve erre, nemhogy a 4csillagosok. Főleg a mainDPS-ekre farmolok. Hu Tao óta minden resinemből a Crimson Witch artit vadászom, de meh...
Második részbe viszont nagyon jó az electro-charged Raiden, csak figyelni kell a fagyásra. (ami kivédhető, vagy legalábbis csökkenthető, ha Benni ultiban állsz) -
jonnyjoker01
veterán
Ezért ismétlem annyiszor hogy nem a karakterek ereje alapján kell húzni, hanem hogy mennyire élvezed vele a játékot... Mindig lesz jobb és erősebb, de ha olyan karakterekkel játszol akiket élvezel, ez nem számít. Nekem van egy olyan érzésem, hogy te össze vissza húzogatsz és nincs időd sem kiépíteni egy karaktert mielőtt jön a következő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Autós topik
- Windows 11
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest