- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARCICSIGA
csendes tag
Ezt a hangfalszettet senkinek sem ajánlanám. Én egy logitech x-540-ről tértem át erre miután annak elromlott a potmétere és nem lehet cserélni. Az első szettet elhoztam, kipróbáltam 2hangkártyával, dvd-vel, mp3 lejátszóval, mindenféle stílusú és minőségű hanganyaggal de a mélynyomója nagyon gyengén szólt és gyakorlatilag csak hörgött,recsegett torzított. Vissza gariba 3napon belül,meghallgatták undorítóan szólt,ki is cserélték majd mikor azt hazahoztam mintha ugyanaz a mélynyomó lett volna,gyakorlatilag még rondábban szólt még az előzőnél is ami után nálam elpattant a cérna és visszakértem azonnal a pénzemet.Nem mondom,hogy mindenkinek rossz,de nálam,hogy 2-ből 2gyári hibásat fogtam ki egy életre elhatárolt a genius termékeitől még ha ennyi pénzért ilyen kategóriájú-kinézetű hangfalat nem kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest