Keresés

Aktív témák

• redaved

csendes tag

válasz GeniusHU #2124 üzenetére

40db-ot vettünk egyszerre még nincs egy éve.., és én magam - illetve az iskolatitkár közreműködésével - 4-5 db kipróbálása után megállapítottuk, hogy ez a billentyűzet nem való gépírásoktatásra, illetve a szaktanárok is panaszkodtak. Szóval, hogy konkrétan hány darab a "hibás" azt így nehéz lenne megmondani, de szerintem sok. Tíz újas gépelésnél rendre kihagy 1-1 betűt. A ph! Milyen billentyűzetet fórumán is olvastam tegnap néhány hozzászólást, hogy másnak is volt/van ezzel a típussal problémája.
    A gond csak az, hogy újabb 60db-ot vennénk belőle - mert külsőre bejön - de ilyen (bizonytalan) használhatóság mellett nem mertem bevállalni. Megpróbálom rendelni a kb-220e usb-s változatát. Árban és külsőre végülis megfelelő, pusztán annyi, hogy nem slim.
    Természetesen ha segíteni szeretnél nagyon szívesen felajánlok bevizsgálásra 1-2 slimstar 110-est a fenti problémával, vagy akár személyesen is megtekinthető "működés közben"..

• redaved

csendes tag

Hello!

Sorry, de nem volt időm végigolvasni a topic-ot, pedig lehet, hogy másnak is volt már hasonló gondja. Céges (iskolai) környezetbe vettünk tavaly 40db Slimstar 110-es USB-s billentyűzetet. Azt tapasztaltuk, hogy a gépírás órán ezek a keyboardok katasztrofálisan működnek. Kimaradoznak a betűk, lassan lehet írni csak, stb. Most újabb 60db billentyűzetet kellene vásárolnunk, de ezek után nem merek Slimstart választani. Pedig szeretnék a Genius mellett maradni , mert örülnék ha egyforma gyártótól lenne az egér és a billentyű (az egerek netscroll 200 laser usb-sek, hibátlanok, nagyon beválltak a diákoknak - már kettőt haza is loptak :) ). Van ötlet esetleg, hogy milyen billentyűt vegyünk ebben az árfekvésben (nem kell csicsa, csak az usb feltétel, meg az , hogy olcsó legyen) ,illetve , hogy a 110-esnek ez a LAG problémája megoldódott-e már?

Köszi, üdv

Aktív témák