- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
Aktív témák
-
G-Za
csendes tag
"Azok biztosan jók.
Ha rossz lenne, akkor púpos vagy kinyílt volna a kereszt a tetején."Nem véletlenül írtam, hogy kicsattant. Ha megnézted volna jobban képet amit beszúrtam, láthatnád a kondi alján tátongó lyukat! A hátsó takarásban van, de az is alul égett szét minő véletlen...
Szóval feltételezem, hogy nem értelmezted amit leírtam, és a képet sem nézted meg. De, azért tényleg kösz, hogy segíteni akartál!De én is segítek neked: elmondanám, hogy egy kondi nem feltétlen a tetején nyílik ki, és nem is feltétlen púpos ha tönkre van menve. Szakmabeli vagyok, láttam már egy pár elszállt alkatrészt a munkám során.
Összesen csak annyi a gondom ezekkel vackokkal, hogy az audiotechnikai kapcsolásokat nem ismerem, egyáltalán nem is szereltem ilyet soha, nincs benne tapasztalatom. Így nem tudom azt sem, hogy tipikusan mi az oka annak ha sorozatban szállnak el ezek az alkatrészek. És az is kétséges számomra, hogy a javítás kellően időtálló lesz (és nem gyújtja fel a lakást idővel).
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BMW topik
- E-roller topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Acer notebook topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged