- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
GeniusHU
aktív tag
Első körben próbáld meg azt hogy kihúzott állapotban fejre állítod a mélyet és alján 3-3 csavar van egymás mellett (vagy 2-2) sülyesztett fejjel. Azok rögzítik a trafót.
Ha eddig nem zúgott, akkor azok lazulhattak fel
Azokat húzd meg izomból és valószínüleg megoldódik a hiba...Ennyi beavatkozás nem gari vesztést, már ha a mi termékünk...
-
GeniusHU
aktív tag
válasz
fenergie86 #757 üzenetére
-
GeniusHU
aktív tag
válasz
BlackJack21 #753 üzenetére
Szia!
Az 5050es még nekünk nincsen, csak március körül kapunk belőle.
Addig nem tudok nyilatkozni erről. -
GeniusHU
aktív tag
válasz
fenergie86 #750 üzenetére
Sajnos mivel ugyanazok vagyunk, mint amit telefonon felhívtál, így csak ez van itt a fórumon is
-
GeniusHU
aktív tag
válasz
fenergie86 #740 üzenetére
Szia!
Próbáld meg kontakt-sprayvel kezelni a hangeró potit, lehet attól megjavul.
Bár ez olyankor jó, ha helyenként egyik-másik hangszóró nem szólal meg.
Komplett hangerő szabályzó panelunk van már csak, ami 9875Ft+1690Ft (utánvét) áron tudunk futárral küldeni. -
GeniusHU
aktív tag
válasz
robeszlp666 #739 üzenetére
Szia!
Mit szeretnél rákötni?
Van 3 sztereó és egy 5.1 bemeneted, azzal tudsz gazdálkodni.
Igazából minden oda is van írva a mély hátuljára, sokat nem kell rajta töprengeni. -
GeniusHU
aktív tag
Szia!
Szükséged van egy földhurok leválasztóra.
lakás elektromos hálózatának földelése, ha roszul vagy hiányosan van kiépítve a szórakoztató elektronikai készülékek működésében sok esetben rejtett zavarokat okozhatnak. A különböző készülékek közöt jelentős potenciál különbség alakulhat ki. Ez sokszor érezhető is, amikor például kihúzunk egy antenna dugót úgy, hogy a másik kezünkkel érintünk egy készülék fémházát - enyhe áramütést kapunk. Az ilyen csatlakozások gyakran szikráznak, nagyfrekvenciás komponenseket termelve képhibákat és hanghibákat okozhatnak. A Földhurok leválasztó DC szempontból a koaxiális kábel külső és belső vezetékét egyaránt megszakítja, elválasztja egymástól. Az antenna vezeték megszakításába elhelyezve megszüntethetjük a földhurkok, potenciál különbségek zavaró hatását.
-
GeniusHU
aktív tag
válasz
tapsi2hapsi #707 üzenetére
Szia!
Elég a mélynyomót visszaküldeni, mást nem tudsz tenni.
Ennek gyors otthoni megoldása nincs, pláne ha még garanciális. -
GeniusHU
aktív tag
válasz
Krystal_s #705 üzenetére
Szia!
A slimstar 220 usb a ps/2 átalakítóval tuti nem fog menni, így az irányba nem lesz megoldás.
Van pár usb-s billentyűzet, amit a bios nem érzékel bootoláskor. Szerintem a garanciális szervizbe kellene bevinni és másikat is kipróbálni. Ha ebből a típusból másik se működik így, akkor másik típust kell keresni. Ebből létezik ps/2 verzió is, ha van hova dugni akkor lehet arra ki kellene cseréltetni.
-
GeniusHU
aktív tag
válasz
coca123cola #649 üzenetére
Szia!
Csak olyan dvd lejátszóval köthető össze, amin analóg 5.1 van (6db RCA)
Itt max csak a sztereó bemenetek egyikével tudod összekötni és ál 5.1ben fog szólni. -
GeniusHU
aktív tag
válasz
saabolcs #641 üzenetére
Az 5100as sztereó jelnél csak 2.1-ként üzemel (front és sub)
Az összes hangszóró csak az 5.1es bemeneten szólaltatható meg.Ha gyártanak neked egy kábelt, ami a sztereót szétosztja 3x2 rca-ra, akkor át lehet verni a hangfalat. Jelenleg jobb ötletem nincs, nem is értem miért így csinálták ezt a típust.
A trafózaj gyógyítható , bár a jóknak is van kicsi alapzaja. Ha ez hangos alapzaj, akkor vidd vissza a garanciális ügyintézésre.
-
GeniusHU
aktív tag
válasz
digitalpunk #640 üzenetére
Szerintem ezt már telefonon megbeszéltük
-
GeniusHU
aktív tag
Szia!
Az 5100as egy 5.1 és egy sztereó bemenettel készül, amiből a sztereót 2.1-ként szólaltatja meg. Ezt így alakította ki a gyár.
Szerintem ezt a kérdést itt is tedd fel, mert szerintem a tulajok tudják ezt megválaszolni a legjobban.
Bár ha csak pc-re kötöd és a lejátszó progid le tudja adni az 5.1es hangkártya minden kimenetén a sztereó jelet, akkor az 5100as is ugyanolyan jó választás. -
GeniusHU
aktív tag
válasz
hardtechno89 #624 üzenetére
Mondom hogy ilyet még nem láttunk.
Ha garis akkor vidd vissza, ha nem akkor hozd be és bevizsgáljuk. -
GeniusHU
aktív tag
válasz
hardtechno89 #609 üzenetére
Szia!
Na ilyet még nem láttunk.
Áramtalanítsd le és vidd el garanciális ügyintézésre.
Ha az lejárt, akkor hozd be hozzánk. -
GeniusHU
aktív tag
Az 5.1es bemeneten PC-ről küldött zenei hang mindig kicsit problémás.
A hangkártya tesztprogramján megszólal az összes hangszóró, amikor a teszt mutatja?
Ha igen, akkor a lejátszó program a hibás, lehet másikra (pl : jetaudio) csere lesz a megoldás. Ha a hangkártya teszt sem jó, akkor hangkártya beállítás is lehet (pl: nem 5.1re van állítva). Kipróbálható ez külön egy mp3 lejátszóval is, amivel minden csatorna külön kipróbálható (zöld, fekete, narancs külön-külön) és így mindig a rá vonatkozók szólalnak meg.
ha így működik, akkor a hangfallal nincs probléma.Ha ezek után is fent áll a hiba és nem a hangszóró a hibás, akkor lehet hogy a hangkártya nem adja ki az 5.1-et, amin egy frissebb driver letöltése is segíthet. Láttam már olyan kártyát, amire rá volt írva az 5.1, de sose adta le. Lehet másik hangkártya vásárlása lesz akkor, ha a hangfal az mp3 lejátszós teszten átment.
-
GeniusHU
aktív tag
Szia!
A www.geniusnet.com oldalon (gyár oldala) van fent mindig a legfrissebb driver.
A listában még csak a Windows Vista van ehhez a termékhez, amivel ezek szerint nem működik. Próbáld meg a parancsikonján a jobbklikk-es menüben a kompatibilitási módban indítást és vista vagy xp-re állítva. Talán úgy menni fog. -
GeniusHU
aktív tag
válasz
hellboy20ger #580 üzenetére
Szerintem sem kell aggódnod, nem normális hogy üzem közben benne nyúlkálsz.
-
GeniusHU
aktív tag
Szia!
Mindenképpen a mélynyomót újra el kell juttasd a vásárlás helyére, mert ez nem normális. Elég azt, mert a hiba forrása benne van. Nem tudom elsőre mit javítottak és most mi ment ki.
Nagyon ritkán szokott ilyen előfordulni, de lehetséges. Szerintem ha ezt kijavítják, utána már nem lehet ilyen hiba vele. -
GeniusHU
aktív tag
válasz
hellboy20ger #565 üzenetére
Szia!
Nincs ajánlott távirányító, amit mi ajánlanánk.
-
GeniusHU
aktív tag
válasz
Sickboy25 #560 üzenetére
Jelenleg csak a Luxemate 810 van, ami 2.4Ghz és magyar karakteres a Genius kínálatából.
-
GeniusHU
aktív tag
válasz
hellboy20ger #558 üzenetére
Szia!
Sajnos szervizünk csak Budapesten van.
-
GeniusHU
aktív tag
Nem tűnsz hozzáértőnek
Kétlem hogy egyszerre két helyen is kitolná a jelet.
Szerintem szoftveresen egyik vagy másik, de ezt neked kéne tudnod.
Alaplapi leírás (könyv vagy cd-n pdf-ban) el is tudod olvasni.Aztán a másik hogy a Z4-ben is erősítő van, tehát az is meghajtja a hangszórókat.
Talán úgy a legjobb, ha 4.1-re állítod a hangkártyát és a zöldbe bedugod az 1250X-et gyári állapotában és a Z4-et pedig a valamelyik másikba (színe hangkártya függő, Vistától felfelé meg mindegy, mert rákérdez - jobb hangkártya szoftver lekezeli xp alatt is)
De ilyenkor két helyen kell hangerőt állítani, ami macerás.Próbáld ki végre a Z4re rákötni a két passzív hangszórót. Szerintem azzal is jól megleszel.
-
GeniusHU
aktív tag
válasz
hellboy20ger #555 üzenetére
www.genius.hu --> kapcsolat
-
GeniusHU
aktív tag
válasz
hellboy20ger #549 üzenetére
Szia!
A hibádra egy bevizsgálásra lenne szükség nálunk, utána lehet mondani valamit.
Valamikor hozd be a sub-ot, ha tudod.A távirányítót sajnos már nem lehet rendelni.
Egyetlen megoldás a tanítható távirányító. -
GeniusHU
aktív tag
válasz
dangerzone #505 üzenetére
Szia!
drivert a www.geniusnet.com oldalról lehet letölteni.
ez a gyár oldala és így a driverek csak onnan elérhetők. -
GeniusHU
aktív tag
válasz
szata.68 #503 üzenetére
Szia!
Az 5100.on egy 5.1 és egy aux bemenet van.
Az 5.1 analóg, azon nem tudod a gépet rákötni.A sztereón rákötöd a tv-t és abból átjön a jel a ps3-ból is.
De ebben az esetben nem fog az összes hangszóró szólni, csak a mély, front és talán a hátsók. Ennek a pontos infója kiderítés alatt.Egy 5000- vagy 5005 viszont a sztereó bemeneten keresztül az összes hangszóróra kinyomja a jelet.
-
GeniusHU
aktív tag
válasz
fenergie84 #502 üzenetére
ment PÜ
-
GeniusHU
aktív tag
válasz
KisCobiii #500 üzenetére
Üdv!
Az első kérdésre a válasz, hogy már nem kapható a potméter.
Nem gyártják fél éve és nálunk most fogyott el a készlet.
Kontakt spray-vel ajánlott kezelgetni, az ideiglenes megoldást okoz.A másodikról pontos infós emailt írj a szerviz@genius.hu címre, vagy telefon és kérd a szervizt.
-
GeniusHU
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest