- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
GerusBp22
csendes tag
Sziasztok!
Biztos érint pár embert a mélynyomó zúgása... Engem érintett, megcsináltam, leírom, hátha másnak is segítek ezzel
Szóval a mélynyomó kikapcsolt állapotban is zúgó-búgó hangot adott, ami persze ha megy a gépem elviselhető, de ha ki van kapcsolva, akkor már lehetett hallani. És este is.:S Hiába tettem stand by-ba akkor is zúgott. Hát jó. Leszedtem a hátlapját, és megpróbáltam megkeresni, hogy mi lehet a hiba. Persze nagyjából tudtam, hogy a transzformtor lesz a baj. Kiszereltem a transzformátort. (3 kábel megy bele. Abból kettő ilyen ''csatlakozós'', a 3. kábelt kellett csak elvágni). Rádugtam a 220-ra, a tranyót, odatettem a fülemet, és hallottam, h ez zúg, még úgy is, hogy csak a tranyó üzemel. ''örvényáram'' miatt beleremegett a háza a tranyónak. Utánakerestem a neten, kiderítettem, hogy román gyártmány..:S A transzformátor 4 lemezbe van becsomagolva. Ugye elméletileg a lemezek alatt kellene valami gyanta vagy valami...De az teljesen hiányzott, vagy csak részben volt meg. Elmentem vettem műgyantát, szilóplasztot, bekentem a tekercset, és a 4 lemezt, jó rendesen. Rátettem, ráhajlítottam a lemezeket szépen, ahogy volt. Visszacsavaroztam, összeforrasztottam az 1 vezetéket, amit el kellett vágni, majd próba. Haláli kussNem zúg a hangfal. Semmit. Az más kérdés, h majdnem max hangerőn van kis háttérzaj, de ugye ez alap. Lényeg, hogy már este se kell áramtalanítani, mert nincs búgás, zúgás. Persze garancia ezzel elveszett, de amúgy más gondom nincs a hangfalakkal. Még kis műgyantát tettem a hátlapra is, hogy a hangzás jobb legyen. DE az már tényleg csak a maradék volt...
hát ennyit gondoltam.
üdv
Aktív témák
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest