Aktív témák
-
GerusBp22
csendes tag
Sziasztok!
Biztos érint pár embert a mélynyomó zúgása... Engem érintett, megcsináltam, leírom, hátha másnak is segítek ezzel
Szóval a mélynyomó kikapcsolt állapotban is zúgó-búgó hangot adott, ami persze ha megy a gépem elviselhető, de ha ki van kapcsolva, akkor már lehetett hallani. És este is.:S Hiába tettem stand by-ba akkor is zúgott. Hát jó. Leszedtem a hátlapját, és megpróbáltam megkeresni, hogy mi lehet a hiba. Persze nagyjából tudtam, hogy a transzformtor lesz a baj. Kiszereltem a transzformátort. (3 kábel megy bele. Abból kettő ilyen ''csatlakozós'', a 3. kábelt kellett csak elvágni). Rádugtam a 220-ra, a tranyót, odatettem a fülemet, és hallottam, h ez zúg, még úgy is, hogy csak a tranyó üzemel. ''örvényáram'' miatt beleremegett a háza a tranyónak. Utánakerestem a neten, kiderítettem, hogy román gyártmány..:S A transzformátor 4 lemezbe van becsomagolva. Ugye elméletileg a lemezek alatt kellene valami gyanta vagy valami...De az teljesen hiányzott, vagy csak részben volt meg. Elmentem vettem műgyantát, szilóplasztot, bekentem a tekercset, és a 4 lemezt, jó rendesen. Rátettem, ráhajlítottam a lemezeket szépen, ahogy volt. Visszacsavaroztam, összeforrasztottam az 1 vezetéket, amit el kellett vágni, majd próba. Haláli kussNem zúg a hangfal. Semmit. Az más kérdés, h majdnem max hangerőn van kis háttérzaj, de ugye ez alap. Lényeg, hogy már este se kell áramtalanítani, mert nincs búgás, zúgás. Persze garancia ezzel elveszett, de amúgy más gondom nincs a hangfalakkal. Még kis műgyantát tettem a hátlapra is, hogy a hangzás jobb legyen. DE az már tényleg csak a maradék volt...
hát ennyit gondoltam.
üdv
Aktív témák
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Haditechnika, harcászat
- Renault, Dacia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest