Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
redraven85
tag
Mond meg lécci,hogy milyen a membrán szélső anyaga...polipropén vagy gumi ? ...mondjuk a poli az hajlamos arra,hogy egy bátrabb leánykérés után kitágúl és onnantól fogva nagyon béna hangja lesz.(kuka) Szóval azzal vigyázni kell..én arra gondoltam,hogy lecserélem azt ami benne van egy gumi peremesre.Csak azért kérdem,hogy mivan benne, mert régen cserélnem kelett az egyik hangfalamba egy 25 centis mélyet és csak SAL -t kaptam polipropéneset..., a hangfal párjában meg megmaradt az eredeti gumi peremes...és hát baromi nagy a külömbség köztük...főleg ha feltekered a méllyet...

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest