Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Aktív témák
-
djxp01
senior tag
válasz
redraven85
üzenetére
hát igen, a jó öreg videoton 3 utasok nagyon durván odab*sznak nálam is :-)
De jó ez a genius 5.1, csak valahogy dinamikusabb a hangja egy jól összerakott sztereó rendszernek szvsz. Mondjuk filmezésre, meg játékra igen yó a Genius HT, de mp3 hallgatásra sztem egy régi orion erősítős rendszer is odatehet bármikor :-) . DE kinek a pap, kinek a papné :-) -
djxp01
senior tag
válasz
redraven85
üzenetére
lál :-)

-
djxp01
senior tag
válasz
redraven85
üzenetére
köszi szépen! de hangszórók tökéletesek!
DE viszont RÁJÖTTEM MI A BAJ!! A mélyen lévő nagy main hangerőtekerőt kb 50%-ra teszem, csak akkor jön be recsegve a jobb első hangszóró hangereje, szerintetek ezt mennyibe tartana megszerelni? Ha nem tekerem lefelé, akkor nem gáz most, de pótméter csere, vagy mi oldalná meg a bajt? :-) -
djxp01
senior tag
Hát srácok sajnos vmi történt a GENiUS HT 5.1-emmel :-((

Tegnapi nap még ment a jobb első hangszóróm, és mai nap egy kis recsegés kíséretével elszállt a vezérlése, de úgy, hogy abszolúte nem volt hangosan hajtva sosem, viszont maga a mélyládában lévő elektronikával lehet gond, mert kábelt, hangszórót megcseréltem, és sajnos a jobb első hangszóró kivezérlésével lehet a baj, nem a hangszóróval :-( Ilyen nagyon halkan szól csak a jobb első, és a többi speaker meg tökéletes! Mit tegyek srácok? Annyira jó ez a cucc, nem akarom kidobni :-) Plz help :-( Szervízt , vagy mit/kit hívjak?

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest