- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
sirdond
őstag
ide is beírom,hátha segít majd egyszer valakinek:
Na,úgy néz ki megoldottam a trafó búgást
egyáltalán nem volt nehéz, mindenkinek ajánlani tudom akinek olyan gondja van, hogy bekapcsolás után kicsit búg az összes hangfal (vagy csak ha áram alatt van a mélynomó trafó akkor is)
annyi az egész, hogy lecsavarozod a trafót és raksz alá kb 1 cm vastag gumit
én rossz bicikli belsőt használtam
azért arra figyeljetek oda, hogy használat után qrvára fel tud forrósodni, szóval áramtalanítás után 2-3 órát hagyjátok pihenni
azt is észrevettem, mikor nekikezdtem, hogy a 4 csavar közül 2 kissé már kilazult és a lakk is elengedett mindegyiken,(pedig még egyszer sem nyúltam hozzá)tehát lehet,hogy az is segített volna ha jobban meghúzom a csavarokat.
ja és számomra nagyon nehézkes volt hozzáférni a belső csavarokhoz, pedig csak közepes méretűek kb a kezeim, egy egyszerű kis fogó és kézügyesség persze csodákra képesez egy 5000es verzió,pár napon belül lesz fél éves és úgy emlékszem eleinte nekem sem búgott,ezért akinek már megvásárlás után erősen brummog, az inkább válassza a garanciát(vagy vizsgálja meg hogy van e földhurok) mielőtt beleszeret a hangjába és nem bírja visszavinni már később
3600osnál és hobbielektronikán is ajánlották már trafó búgásra gumit, ezért gondoltam,hogy lehet benne valami
sok sikert annak aki megpróbálja
-
sirdond
őstag
Valaki csinált már tuningot 5000essel?
Ahogy néztem elég jól le vannak ragasztva a mélynyomóban a cuccok, szóval azt nem kell, de mennyire tömjem ki vattával?Az egész mélynyomó belsejét?
Aktív témák
- Canon EOS DSLR topic
- Formula-1 humoros
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- Trollok komolyan
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest