Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 11 - népalma
- Mobil flották
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Yettel topik
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
Aktív témák
-
sirdond
őstag
ide is beírom,hátha segít majd egyszer valakinek:
Na,úgy néz ki megoldottam a trafó búgást
egyáltalán nem volt nehéz, mindenkinek ajánlani tudom akinek olyan gondja van, hogy bekapcsolás után kicsit búg az összes hangfal (vagy csak ha áram alatt van a mélynomó trafó akkor is)
annyi az egész, hogy lecsavarozod a trafót és raksz alá kb 1 cm vastag gumit
én rossz bicikli belsőt használtam
azért arra figyeljetek oda, hogy használat után qrvára fel tud forrósodni, szóval áramtalanítás után 2-3 órát hagyjátok pihenni
azt is észrevettem, mikor nekikezdtem, hogy a 4 csavar közül 2 kissé már kilazult és a lakk is elengedett mindegyiken,(pedig még egyszer sem nyúltam hozzá)tehát lehet,hogy az is segített volna ha jobban meghúzom a csavarokat.
ja és számomra nagyon nehézkes volt hozzáférni a belső csavarokhoz, pedig csak közepes méretűek kb a kezeim, egy egyszerű kis fogó és kézügyesség persze csodákra képes
ez egy 5000es verzió,pár napon belül lesz fél éves és úgy emlékszem eleinte nekem sem búgott,ezért akinek már megvásárlás után erősen brummog, az inkább válassza a garanciát(vagy vizsgálja meg hogy van e földhurok) mielőtt beleszeret a hangjába és nem bírja visszavinni már később

3600osnál és hobbielektronikán is ajánlották már trafó búgásra gumit, ezért gondoltam,hogy lehet benne valami

sok sikert annak aki megpróbálja
-
sirdond
őstag
Valaki csinált már tuningot 5000essel?
Ahogy néztem elég jól le vannak ragasztva a mélynyomóban a cuccok, szóval azt nem kell, de mennyire tömjem ki vattával?Az egész mélynyomó belsejét?
Aktív témák
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Goddess of Victory:Nikke
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tesla topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Hobby rádiós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest