Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
frankie!
őstag
Sokaknak keverik a hang mélységét az erő(telje)sségével. A mai olcsó hangfalak és mélyládák 80-120 Hz környékén emelnek ki, és ettől lesz ''dögös'' a hangzás (ami diszkózenénél, filmeknél nem feltétlenül rossz). Az én hangfalamnál 30 Hz-40 kHz van megadva frekimenetnek, és gyanítom, hogy azt teljesíti is, és az impedanciamenet is viszonylag egyenletes lehet.. Az tűnt föl rögtön, hogy jé, a basszusgitár tényleg úgy szól, mint a koncerten - ebben vélhetőleg a nagyságrendekkel kisebb torzításnak is szerepe van.
Ezzel együtt nem akarom lefikázni a Genius ládát, elvégre még nekem is van egy (amin számos tuningot csináltam - ld. korábbi hsz-ok), és szerintem vannak sokkal rosszabbak is a piacon. Én csak a személyes tapasztalataimat írtam le.
Ez tényleg más világ, ez ''csak'' a zenéhez kell, nem elég, hogy nagyot szóljon, szépen kell szólnia.
Aktív témák
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest