Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Újratervezi az Apple az iPhone előlapját
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
Aktív témák
-
gabor128
aktív tag
szia Pisti27!
Épp ezt ecsetelgetem én is. Sajnos a dolog hiányzik belőle. Ezért építettem külön egy dobozt, amibe belevezetem a bemeneteket és kapcsolókkal kapcsolom, kiválasztom. Ki a rák akar a földön négykézláb mászkálni és dugdosni a vezetékeket.
Elég sok időmbe és pénzembe is került megcsinálni, de építettem bele egy plusz dolgot és csupán +2 kapcsoló és vezeték kellett: Ha a DVD 5.1 kimenetén csak a frontokon jön hang, mert a film 2CH-s, akkor a frontokat a kapcsolókkal átkapcsolom az egyik nem hazsnált 2CH-s bemenetre. Így a két front sztereo helyett az összes hangszóró szól.
Bár egy idő után megárt a kapcsolgatás. Így is kb 14 kétáramkörös kapcs. kellet meg egy rakás vezeték, plusz az eszközökhöz az összekötő kábelek.
[Szerkesztve] -
Bandus99
őstag
Abszolut analfabeta vagyok a temahoz. Tapasztalatom annyi, a mult heten keszitettek nekem kapcsolot Zalman 5.1 es fules es a Genius 5.1 HT hez. Abba valami 2 allasu kapcsolot tettek amiben 3db tarcsa van (nem tudom hogy kell leirni vmi ''jekszli''nevezetu kapcsolot emlegetett). Tehat most van 1 kis dobozkam amibol log ki 3db jack dugo ez megy a hangkariba. A doboz elejen es a hatuljan 3db jack ajlzat. be van duva mindket eszkoz allandoan es annak megfeleloen mikor mit szeretnek hasznalni, egyszeruen atkapcsolom.
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Delta Force (2024)
- 2025 - Íme a 46. héten megjelenő játékok listája
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- Vírusirtó topic
- Arc Raiders
- CASIO órák kedvelők topicja!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkbook L16 Gen 1 Magyar Ultra U 135U, 16GB DDR5, 512GB NVME, Gari: 2029-05-29
- AlzaErgo M120B Secure Pivot TV tartó konzol - ÚJ
- AlzaErgo M120B Secure Pivot TV tartó konzol - használt
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- LG OLED TV 55CS6LA
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő