Hirdetés
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Ebola0
csendes tag
Sziasztok kedves emberek

Nekem is van egy 6000 res modellem és nagyon megvagyok vele elégedve.
De..
Van egy régi Manta MM1560-as 5.1-es rendszerem és arra gondondoltam ,hogy egy kicsit feldobhatnám a mélynyomó minőségét az említet módszerekkel amit ti is használtok vagy javasoltatok.
A mélyláda eléggé sz@rul van hangszigetelve meg még sorolhatnám ...
Arra jutottam, hogy ragasztó pisztollyal szeretném megoldani és hangszigetelő szivaccsal pedig hang szigetelném (Itt jön az első kérdésem: melyik a jobb vagy melyiket kéne nekem használni szivacsot vagy vattát?(képek lesznek felrakva majd meglátjátok mire gondoltam))Képek: Zöld színnel megfestettem azokat az oldalakat amiket beszeretnék vonni.
http://kep.psharing.com/399871.jpg
http://kep.psharing.com/399872.jpg
és még a másik 2 oldalt is.Láthattok majd a képeken olyat hogy hézagok vannak ezeket ragasztó pisztollyal szeretném tömíteni.(Ha lehetséges
)
Válaszotokat előre is köszi.
Ebola0
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.80fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)