Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
Aktív témák
-
bigbum
csendes tag
válasz
Lotusomega
üzenetére
Ezen a cuccon igazából 3 dologra kell csak figyelni a belső szivacsozás, vattázás sokmindent minőség szempontjából nem ér, legalábbis és nem hallottam a különbséget.
1. Betáp kábel, főkapcsoló: Hiába tűnik úgy, hogy raktak rá ragasztót eleget, nem úgy van az. Nekem is elégnek tűnt elsőre, aztán amikor hátul még mindig rezonált valami, levakartam róluk azt a ragasztópisztolyos genyát, és körbe műgyantáztam rendesen.
Mellesleg a műgyanta lényege, hogy keményedéskor nem változik a térfogata, szemben a ragasztókkal, amikből az oldóanyagnak el kell párologni. Szerintem kapsz ilyet akármelyik TESCO -ban, én is ott vettem.
2. Fekete doboz: A vatta rendben volna belül rezgéselnyelés céljából, de púpos ne legyen, mert többet árt mint használ: rés lesz a műanyag és a fém között. Fontosabb itt is a tömítés. Én körbenyomtam a széleit, nehogy má itt levegőzzön. Azon a részen, ahol a kábelek bemennek, jól kitömtem körbe vattával, aztán csurgattam rá jó sok gyantát.
3. Trafó: Az a geci 6 csavar nálam 2 hónap alatt kilazult, aztán nem tudtam mi rezonál már megint. Beragasztóztam az alját, és úgy szorítottam vissza.
A zörgések meg is szűntek, de túl sokat nem kell várni tőle. Igaz az árát mindenképpen megéri.
2 napja eladtam, vettem egy Logitech Z-5500 -at. Az már úgy szól, ahogy kell.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- XBOX 360 + Kinect 500GB HDD + 2db. gyári kontroller 111db. játék telepítve
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Abit alaplapos Tricod házas Retro számítógép 2004-ből és hardver csomag
- PS5 dualsense kontroller hibátlan
- 2 db Xbox One kontroller Venom akkuval
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi