- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Egy pontosítás a fentiehez. Pont az a probléma, hogy 470 en, nem viszi a cl2öt, próbáld cl2,5ben és máris nem fog hibát generálni a memtest.
Itt van pár jó beállítás:
Speed Timings Memtest86+ Stable?
Prime95 Stable?
PC3200 (200mhz)
1.5-2-2-8
Yes
Yes
PC3200 (200mhz)
2-2-2-8
Yes
Yes
PC3520 (220mhz)
1.5-2-2-8
Yes
Yes
PC3520 (220mhz)
2-2-2-8
Yes
Yes
PC4480 (280mhz)
2.5-3-3-8
Yes
Yes
PC4800 (300mhz)
2.5-4-4-8
Yes
Yes
PC4960 (310mhz)
2.5-4-4-8
Yes
Yes
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Az nem azért hibázik, mert rossz a memó, hanem mert nem jó a beállításod. Pl 270 felett 2.7v igényel a ram, 240-nél cl2.5ben megy csak, elindul cl2ben is és fut is csak ugye hibázik memtestben. Nem a memóval van a gond, hanem a beállításaiddal. Aggyál több kakaót neki és máris nem fog hibázni.
Amásik dolog amit a DFIvel mondogatsz, az meg a BHs chipre vonatkozik nem a TCCDsre és az is csak azért, mert aszem DFI majdnem az egyetlen gyártó amelyknek a lapja letud adni 3.8Vot
[Szerkesztve] -
t-shirt
veterán
Igen, de újabb nincs sajnos, talán azért is nem ad ki a geil ilyen listát mert nincs rá szükség.
Van egy ram ami hibázik, és bár ki nem próbáltad másik alaplapban te biztos vagy benne hogy ott jó lenne. Bár sehol nincs leírva hogy nem megy ebben a chip készletben mint ami neked van, de attól még azt gondolod hogy biztos az a hiba.
Nézd én nem fonódni akarok, de szerintem úgy lenne a legtisztább ha legalább egy másik gépben is kipróbálnád.
Én kiszálltam a témából.
[Szerkesztve] -
t-shirt
veterán
Gariztasd le és után áruld, szerintem nf4-ben is ugyan úgy hibázna.
Nem azért tesztelték nf4-el mert csak azzal jó vagy mert ahhoz lett gyártva hanem mert azzal lehet 300-as fsb-t adni neki gyárilag is. Szóval azzal lehet rendesen kihajtani, de ez nem azt jelenti hogy más chipkészlettel nem kéne rendesen mennie. Bővebben: link -
t-shirt
veterán
Az hogy milyen lapban tesztelték az egy dolog, a guru3d oldalán meg volt p4-es adat is. Nem vagyok egy nagy ram guru, ha azt mondanád hogy nem ment 600-at csak 566-ot a lapodban vagy hogy nem tudta 500-on az ilyen olyan cl értékeket azt mondom betudható annak hogy nem szereti az adott alaplapot. De az hogy hibázik nem hangzik túl bíztatóan. Alapon is hibázik (400-on)? +fesz nem segít rajta? Egy másik gépben is érdemes lenne megnézni szerintem, mert ha abba is hibázik akkor garba ki kell hogy cseréljék, nincs ráírva hogy 875-el nem használható. Voltak itt pl A-DATA ramok amiken ugyan ez a chipp van és ugyan úgy elmegy 600-ig de nem volt gondjuk a 875-tel.
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
csak hogy segítsek: Bővebben: link
Árat írhatnál...az érdeklődőknek..
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest