- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
t-shirt
veterán
Igen, de újabb nincs sajnos, talán azért is nem ad ki a geil ilyen listát mert nincs rá szükség.
Van egy ram ami hibázik, és bár ki nem próbáltad másik alaplapban te biztos vagy benne hogy ott jó lenne. Bár sehol nincs leírva hogy nem megy ebben a chip készletben mint ami neked van, de attól még azt gondolod hogy biztos az a hiba.
Nézd én nem fonódni akarok, de szerintem úgy lenne a legtisztább ha legalább egy másik gépben is kipróbálnád.
Én kiszálltam a témából.
[Szerkesztve] -
t-shirt
veterán
Gariztasd le és után áruld, szerintem nf4-ben is ugyan úgy hibázna.
Nem azért tesztelték nf4-el mert csak azzal jó vagy mert ahhoz lett gyártva hanem mert azzal lehet 300-as fsb-t adni neki gyárilag is. Szóval azzal lehet rendesen kihajtani, de ez nem azt jelenti hogy más chipkészlettel nem kéne rendesen mennie. Bővebben: link -
t-shirt
veterán
Az hogy milyen lapban tesztelték az egy dolog, a guru3d oldalán meg volt p4-es adat is. Nem vagyok egy nagy ram guru, ha azt mondanád hogy nem ment 600-at csak 566-ot a lapodban vagy hogy nem tudta 500-on az ilyen olyan cl értékeket azt mondom betudható annak hogy nem szereti az adott alaplapot. De az hogy hibázik nem hangzik túl bíztatóan. Alapon is hibázik (400-on)? +fesz nem segít rajta? Egy másik gépben is érdemes lenne megnézni szerintem, mert ha abba is hibázik akkor garba ki kell hogy cseréljék, nincs ráírva hogy 875-el nem használható. Voltak itt pl A-DATA ramok amiken ugyan ez a chipp van és ugyan úgy elmegy 600-ig de nem volt gondjuk a 875-tel.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged