- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
BadGe
aktív tag
a kérdést tulajdonlképpen úgy is feltehetném, hogy 15K-ért kapok-e jobbat az alább említettnél. két és fél éve kb ennyibe került, talán van nála jobb. thx, ge.
-
BadGe
aktív tag
up! hali.
kicsit megkésve bár, de pont egy ilyen kártyáról szeretnék upgradelni. Mivel teljesen kijöttem a gyakorltból nektek kellene segíteni:
valami jobbra lenne szükségem, PCI-E, és mindenképpen passzív hűtéssel.
bár nem játékhoz kell (vista) de azért nem ártana érezni valami teljesítmény növekedést.
van egy olyan tippem hogy ma szinte bármi jobb lesz ennél, de a minap egy boltban még mindig 64 bites busszal riogattak új kártya esetén, innen gondolom, hogy ész nélkül talán mégsem érdemes megvenni bármit.
thx
ge. -
Padree
senior tag
Attól hogy nem vesztek tudomást róla még létezik! Nem menekülhettek előle! Közeleg az idő! Hamarosan elözönlik a piacot! Minden PCI-expresses konfigot ijennel szerelnek majd a kedves boltosok! : ''Űberbrutál mega gém system, a legújabb, leggyorsabb GF5300-al! ... Muuuhahahhahaaaaa!!!!!''
Közben új részletek derültek ki (Tom's Hardware Guide):
NVIDIA GeForce PCX 5300 128 MB: 64 bit, Shader Model: DX7, Pixel Pipes: 2
Alulmúlja az előző következtetgetéseimet!!! -
Padree
senior tag
Ki mit tud erről? A Gigabyte honlapján tűnt fel nekem, eddig még nem hallottam róla - bár vannak elképzeléseim
.
Gigabyte GV-NX53128D:
Chipset : NVIDIA GeForce PCX 5300
Memory : 128 MB
Mem Bus : 64 bit
BUS : PCI-e x 16
Mem Type : DDR 16Mx16
D-SUB : Y
TV-OUT : Y
DVI Port : Y
MultiView : Y
H/W Monitor : N
Tools : V-Tuner II
GAME : 0
Software : Power DVD 5.0
Gondolom az FX5200 PCI-express-es inkarnációja - minden elismerésem a srácoknak. Belegondolva természetes hogy megtették: a készletek, a parasztvakítás. Mi jöhet még? PCI-X-es 32bites TNT2-ők?
Vagy én gondolom rosszul? Ez egy új GPU?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- EAFC 25
- Eredeti játékok OFF topik
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest