Új hozzászólás Aktív témák
-
celeron
senior tag
up
-
celeron
senior tag
UP
-
celeron
senior tag
UP
-
celeron
senior tag
MEGHALT A TOPIC
-
celeron
senior tag
válasz
Cucuka12 #730 üzenetére
Nekem az előző kártyám egy geforce4 mx440 volt 128 Mb fedélzeti rammal. Ez sem volt túl izmos, de 2 évig elfogadható minőségben tudtam vele játszani a játékokat. Haver feszített az FX 5200-asával, hogy Dx 9.0 támogatás.....stb, és megnéztem egy doom 3 videókártya tesztet, 800*600-as felbontáson, low grafikai fokozaton MX440:42 FPS
FX 5200:28 FPS! Úgyhogy........az az LE kari sem (olyan) szar. -
celeron
senior tag
Hol lehetne az ASUS V9570 TD-m hez új drivert leszedni, mert néztem már a hivatalos oldalon is meg máshol is, do semmi eredmény.
-
celeron
senior tag
válasz
Dragbajnok #713 üzenetére
Én a gyári telepitő CD-ről telepítettem fel a drivert, ez pedig 52.valahanyas, de hidd el ha a legújabb Nvidia driverral csináltam volna, kevesebbet kapok, hiába régi driver. Szerintem ez a 3715 pont remek eredmény, de ez már húzva van , vagy gyári órajelekkel, a bios-ról pedig annyit, hogy majd én is utána nézek, majd irok ha találtam.
-
celeron
senior tag
válasz
Dragbajnok #711 üzenetére
A hűtő Zalman VF700 AL-cu, a 603 Mhz-t Power Strip progarammal csináltam.
-
celeron
senior tag
válasz
Dragbajnok #708 üzenetére
Én el az ASUS V9570 TD 256MB-ommal 4012 pontot értemela 3d mark 2003-ban,Egy Gigabyte 8IPE775 G alap,egy 3,06Ghz-s celeron D LGA775és 512 Mb ram társaságában.
A mag 603 a memória 636 Mhz-n mentek. Egyébként tudtad, hogy a VIVO-s kivitelű kártyákon némiórajeltuningalés bios frissitéssel sokkalerősebb kártyához juthatsz? Ugyanis ezekben vannak ún. 'alvó futószalagok'amiket munkába lehet állítana. -
celeron
senior tag
Akkor most nekem segítsetek!
A ''csúcsszuperkártyám'' az NFS Most Wantedban kb. 1-1.5 óra játék után eléggé el kezd szaggatni, pedig a hűtés meg van oldve(lásd fentebb). Na jó mondjuk a 1024*768-asban megy a level of detail meg maxon van. -
celeron
senior tag
Előszöris
Bocsánatot kérek a föld összes FX tulajdonosától, és mindenkitől akit megsértettem valamivel. Egyébként az ember úgy van vele, hogy a sajátját sohasem fikázza!!Egyébként ez egy fájó pont volt mikor odairtad, hogy 800 pontos eredmény a 3d markban, de te sem voltál valami figyelmes, ugyanis oda irtam, hogy 1,7 Celeron, és 4x-es AGP sebesség melett!!!
Na de mindegy téma lezárva. Senkivel nemakarok balhét, úgyhogy bocs. -
celeron
senior tag
Jó újra itt!
Haverom vesz karácsonyra videókártyát!!
6600 GT-t!!
A jézuska hozza!!
Nem tudom húzni az asus V9570 TD-T!!
Mit csináljak????????? -
celeron
senior tag
Most szereztem be a GTA san andreast, és a kártyámon hiába húzom 425/500-ról 600/675-ig úgy is gyakran beszaggat, és belassul! Pedig nem egy csúcsgrafikával megáldott játék.
-
celeron
senior tag
Ja
Vettem az ASUS fx 5700-mra, egy Zalman VF700-Alcu hűtőt, és a 3D Mark 2005-ben elért 712 pontomból (ez alap órajelekkel(425/500)) csak 422 pont lett!!
Ez miért van? A boltban b*sztak el valamit, vagy mi? -
celeron
senior tag
Fiuk, lányok!!!!!!!!!!
Ez a topic vergődik, és nemsokára ''kihal'' ne hagyjátok kialudni a lángot!!!!!! -
celeron
senior tag
Inno 3D............
25K....................
Szerintem.............. -
celeron
senior tag
válasz
S.u.l.i.r.o #585 üzenetére
Szerinted.....
De nekem ASUS V9570 256 MB-m van, és tudod kicsit erősebb mint a sima FX 5700! -
celeron
senior tag
-
celeron
senior tag
válasz
Maxtreme #567 üzenetére
Figyu, ha nem tudtad elmondom, hogy az FX 5900 a HL2-ben szar! Több tesztet is láttam, és DX8.1 kódúttal a játék ezen a kártyán igen tempósan fut( kb. 65-75 Fps), de ha DX9-re kapcsolunk, azonnal padlót fog (15-25 Fps) Én is végigtoltam a HL2-t az FX 5700-mal Dx9 alatt, és még egy kis élsimitást, és anizotóp szűrést is rátettem!!! Úgyhogy king!
-
celeron
senior tag
válasz
Maxtreme #563 üzenetére
''a szart butítsuk még szarabbá''
Szerintem, nem azért mert NV párti vagyok, de az Fx 5700 nem rossz kártya, tudod a szartól egy kicsit még messze van. Igaz, hogy a 3D Mark néhány részében kissé gyengélkedik, de nekem nem ez számít, hanem a játékokban nyújtott teljesítménye.(Lásd fentebb)
Szóval csak ne szarozd le!!!! -
celeron
senior tag
válasz
Schallinger #546 üzenetére
Én azt mondom neked, hogy az ATI R. 9600 elég koros, (nem mintha az FX 5700 fiatalabb lenne), de az FX 5700 akkor is jobb. Még a Radeon 9600 Pro méltó ellenfele lehetne, de hogy a R. 9600? De azért mindez a márkától is függ! Szerintem az Inno 3D Fx 5700 256 Mb nyerő választás!
-
-
celeron
senior tag
válasz
Silencer83 #527 üzenetére
Most olvastam itt az egyik fórumtémában, hogy van Fx5700 Ultra, amin DDR2-es memcsik vannak, és ez 800 Mhz fölött ketyeg!
-
celeron
senior tag
Az rendben van de azért ez a hűtő full rézbordás, és 8 db alumínium memcsi bordát adnak hozzá, úgyhogy szerintem ez megse kottyanna neki. Azért a mostani gyári hűtőmmel a mag órajelét 425-ről 500-ig fel tudom húzni, és ezzel a 12cm*9cm*3cm nagyságú hűtővel szerintem ez nem lessz gond, de azért köszz a felvilágosítást.
-
celeron
senior tag
Szerintetek....
ha vennék egy Zalman VF700-Cu hűtőt az ASUS Fx5700 karimra, ami 425/500 Mhz-n működik, akkor fel tudnám húzni úgy 500/800 Mhz-ig?
Mert a Zalman honlapján úgy írják, hogy e hűtő segítségével az Fx5700-at Fx5700 Ultrává lehet feltuningolni! -
celeron
senior tag
Valaki ha kérhetném magyarázza már el nekem, hogy mi az az AGP!!! Egyébként akinek van a memcsikre eladó hűtőbordája, az lécives írjon vissza a fórumon szívesen megvásárolom. Ja és mégvalami, ha valaki tud ASUS V9570 Td kártyáról tesztet az tegye fel a fórumra, vagy mondja meg a honlap címét! PLEASE !Egyébként szerintetek 9550-es Radeon jobb egy FX5700-nál, hát szerintem ég és föld.
-
celeron
senior tag
Na jó, azért ez egy kicsit durva volt, de akkor meg ne fikázzák! Egyébként én ezt a kártyát bruttó 42000 Ft-ért vettem, ugyanennyiből már vehettem volna egy tisztességesen órajelezett ATI RADEON 9600 XT-t is. Írtam már több informatikai magazinnak a teljesítményével kapcsolatban, ugyanis a 3D Mark 2001-ben, 8192 pontot értem el, haverom meg a radeon 9600 Pro-jával 9853 pontot ért el, ami manapság már bruttó 25000 Ft körül beszerezhető. Nemtudom miért kaptam ilyen keveset, mindenki azt vágta a fejemhez, hogy a radeon 9600 Pro azért erősebb mint az FX 5700, senki nem vette azt figyelembe, hogy ez nem FX 5700, hanem V9570 TD, és azért meg vanbenne egy kis plussz kakaó! Nembeszélve a két kártya árának külömbségéről! Mondjuk az is igaz hogy az AGP-m is csak 4x-es, de nekem azt mondták, hogy ez nem tenne olyan vészes külömbséget a teljesítményben. Egyébként elmagyaráznád nekem, hogy mi az az AGP?
-
celeron
senior tag
Én az Asus V9570 Td-met kb. 4 hónapja vettem, és egy 1,7 celeronnal, 512Mb rammal, és ezzel a kártyával a DOOM 3-at 800*600-ban HIGh-on játszottam, és csak néha akadt meg. Már végigtoltam vele a HL 2-t, DirectX 9.0 kódut-al, A Medal Of Honor Pacific Assaultot, Shader model 2.0-val. Úgyhogy egy rossz szavam se lehet rá, és senki másnak sem, akinek, pedig sokszor lett rossz, és szervízbe kellett vinnie, az magára vessen ha ilyen bal**sz. Egyébként meg ezeket az eredményeket 425/500 MHz-n értem el! Veszek a memcsikre hűtőbordát, és naoon sokáig jól fogja futtatni, talán még az Unreal 3 engines játékokat is!!!
-
celeron
senior tag
Hi potzike én úgy gondoltam hogy ha lehet kapni, boltokban a memcsikre hűtőbordát,akkor vennék rá, és akkor már baró! egyébként pedig a mag órajelét lehet húzni!!!
-
celeron
senior tag
ÍÍÍÍÍRRRRRJJJJAAAAATTTTTOOOOOOKKKKK Basszus mer naoon szarba vagyok!!!!!!!!!!!!!
-
celeron
senior tag
Szevasztok!
Nekem Asus V9570 Td (Fx 5700)-m van, és van egy naoonagy gond vele, HA ELKEZDEM HÚZNI A MEMÓRIA, ÉS A MAG ÓRAJELÉT, A TELJESÍTMÉNYE ROHAMOSAN CSÖKKENNI KEZD,MIT CSINÁLJAK? Lécci valaki adjon választ akérdésemre!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Bittorrent topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest