Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
PipaProPapa
csendes tag
válasz
Bluegene
üzenetére
Fix ip címem van a chellotól, ezért élnek vissza vele, hogy ip-re bannolgatnak, és nem attól gerjedek be, hogy te a 4850-et favorizálod hanem attól ha ok nélkül nekem állnak és fikáznak. De mint mondtam ha nagyon "felidegelnek"
eltöltök kis időt egy proxi aktiválásával és akkor kezdődik a show, amin egyébként nem kevesen szétröhögik a belüket szerintem. Valójában poénnak tartom az egészet és akkorákat röhögök, hogy majd leesek a székről.
Amúgy meg a 4850 1-2 tesztbe jobb, a játékokba a 9800GT úgy elveri, hogy csak úgy füstöl az ati.
Raktam fel FC2 bench képet is, ha nem hiszed keresd meg mennyi az átlag fps Vistán DX10 ultra high 4xaa 38.89 fps 1440x900-on. Ha ez annyira gyenge mutass jobbat és akkor elhiszem amit állítassz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gainward Phoenix RTX 4080 Super 16GB Videokártya!
- NVIDIA GeForce GTX 1080 Founders Edition
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
eltöltök kis időt egy proxi aktiválásával és akkor kezdődik a show, amin egyébként nem kevesen szétröhögik a belüket szerintem. Valójában poénnak tartom az egészet és akkorákat röhögök, hogy majd leesek a székről.