Hirdetés
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
SSJPeter
üzenetére
Miérrt nem vettél már hagyományos 9800 gtx-et
nem tudom megérteni, ha olvasgattad volna a topikot láthattad volna , minden okés a karival erre beújjítassz aztán iszod a levét,és ezt csak azért írtam le mert, tudom mennyire bosszantó ez így,Más A topik másról se szól mint gagyi hűtésű ,8800gt, 9800gt ,9600gt ,annyian szívtak már vele hogy borzalom, akkor miért veszitek meg ,mert mondjuk 8000 ezer forintal kevesebbe kerül mint mondjuk a gainward termékei ,amire szereltek egy normális hűtést és minden oké.aztán meg dobáljátok ki a tízezreket, hogy valami normális hűtése legyen a karinak.
Nem akartam senkit megbántani-e sorokkal csak nem értem miért szivatja magát a sok ember , mikor van elég problémálya gondolom mindenkinek.
-
NFree
addikt
válasz
Lipi9988
üzenetére
Monitorozd a hőfokokat everestel, s nyomjad a gémet közbe, alt+tab-al lépj ki megnézni a hőfokokat, vagy kezdj el prime-olni, hogy tényleg a proci melegszik e túl, ha nem akkor lehet még táp is ,habár nekem 500w-os chifim van és bírja rendesen , még q66-is csak erős tuningnál elkezdett pörögni a táp ventti.

-
wagi
senior tag
A Zalman hűtésű Gigabyte kártyáknál mindegyik tipuson 100%-on forog a venti.
Vagy átírod a kártya biosát vagy veszel egy potmétert és beállítod egy fix sebességre amin még nem melegszik nagyon.
Nekem 8800GT-m volt egy potival leszabályoztam és 5 fokkal lett csak melegebb a kártya.
Hiába forog az maxon nem hűt sokkal jobban,mint amikor 50%-on megy.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Lipi9988
üzenetére
Szerintem inkább túlmelegszik a proci. . .de az is igaz az,hogy ha 1 tápnak vinnie kéne valamit még nem biztos,hogy viszi is.
Volt már nekem is olyan,hogy orthos futattás közben egyszer csak kikapcsolt a gép(AMD s939-es konfigban) és ott is valami hasonló hőmérséklet volt biosban mint amit te írtál.
De olyan is volt,hogy 1 550W-os Antec táp nem vitte a (g92)8800GTS-em amit simán vinnie kellett volna,mondjuk ott "csak" a kép ment el. . .ezért inkább túlmelegedésre szavazok.
Ha egy másik táppal ki tudod próbálni és nem csinálja akkor túlmelegszik,de persze 1 jobb hűtést sokkal olcsóbban tudsz venni mint tápot.
-
SSJPeter
őstag
Azért beszélek jövő időben mert még nincs beüzemelve a kari. . . csak kipróbáltam de egy 400W-os chieftec táp vagy nem viszi vagy nem tetszik neki a mini atx-es netezős gépes alaplapom.
Windowsban fagyás+ monitor kép elmegy.
De annyit megtudtam,hogy a ventije pörög mint atom. -
SSJPeter
őstag
válasz
DeSanto
üzenetére
Nincs vezérelve az sehogy. . .
ezért fogom lehúzni róla a vezetéket és át fogom kötni manuális feszültségszabályozóra.
Ez gondolom jó lesz nem?
Azt mondták nem baj,hogy csak 2 vezeték van 3 helyett mert a 3. az csak fordulatszámot mér.
Szal lehúzom és összekötöm 1 ilyen potméterrel, van is nekem gyári.
Tehát azt mondod felesleges még alacsony ventifordulatszám mellett és tunignál is?
Mert akkkor nem bíbelődök vele. . .de nyilván ha már egyszer felrakom nem fogom levenni.Azért is mondtam,hogy venti 100%,mert tényleg 100%-on pörög mint atom kavarja is a levegőt rendesen,nah de mivan ha leveszem 20%-ra?

-
-
DeSanto
őstag
válasz
SSJPeter
üzenetére
Én kétszálas vezetéket látok a ventilátornál.
Két éren is vezérli a fodulatát?
Szerintem ezt a riva nem fogja ismerni.
Az szerintem BIOS-ban lesz vezérelve talán.
A ramsüni szerintem felesleges rá.
Ártani nem fogsz vele csak férjen oda a GPU bordától.
Ramsünik ha leszeded őket gyengíthetik a ramok forasztási pontjait.
Láttam már ilyen miatt ramhibát.
Óvatosan szedd le és akkor nem lesz gond. -
SSJPeter
őstag
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem.
Adott ez a gigabyte 9800GTX+ kártya.A kép kicsi mégis remélem látható,hogy a RAM-okon nincsenek "ramsünik".Gondolom azért nem raktak rá mert azt gondolták majd mindenki nyomatja 100%-on a ventit és az majd lehűti a RAM-okat is.
Nah hát én biztos leveszem majd a venti-sebességet. . .szóval az lenne a kérdésem ajánlott-e ramsüniket raknom a ramokra?
Tunigolni is szeretném és zavarna ha nem hűtené őket semmi. . .
Nah és mivel még soha nem csináltam ilyet azt kérdezném még,hogy leszedhetők ezek?
Ártani nem ártok vele ugye ha mégis rakok rájuk?Megköszönném ha valamelyik tapasztaltabb fórumtárs tanácsot adna nekem ez ügyben.
-
Lipi9988
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy MSI 9800GTX+ OC-t (mag 760Mhz, memóriák 1150Mhz)... Vettem hozzá egy Chieftec 550W-os tápot. A proci egy 5200+os AMD X2-es. Alaplap a Gigabyte Ga-MA78GM-S2h lapja. Memória: Geil Ultra Kit 2GB 800Mhz (a BIOS-ban 2.1V-ra állítottam a feszültséget, mert a memóriákra rá van írva, hogy ez a Geil által ajánlott feszültség).
Az legfrisebb 180.48-as nvidia drivert használom hozzá, és eddig minden játékban jól működött.
A gubanc ott kezdődött, amikor a Flatout Carnage-ban kb. 15 perc után kilőtte magát a gép. Nem megfagyott, hanem teljesen leállt. Bekapcsoltam a gépet, újrakipróbáltam, megint ez történt. 10-15 perc játék után kikacsolta gép. Egyébként eddig nem fordult elő semmi inkompatibilitás semmilyen programmal, vagy játékkal sem.
Arra próbáltam koncentrálni, hogy nem kifagyott a gép, haenm kikapcsolt. Egyből eszembe jutott a proci, meg a táp. Szerintem ennek a tápnak bírnia kell ezt a karit... nincsen benne semmi különleges, ami zabálná az áamot (leszámítva a videókarit). Akkor csaka proci maradt. A második leállás után gyorsan belépte a BIOS-ba, ott a proci (akkor) 67°C-ot mutatott, majd folyamatosan hűlt. Egyébként a gyári AMD hűtést használom, és nem tuningoltam sosem a procit.
Lehet, hogy azért kapcsolt ki a gép, mert elért a proci egy kritikus hőmérsékletet a nagy erőlködés közben??? Eddig más játéknál nem fordul elő ez...
Bocsi.... egy kicsit hosszúra sikeredett, de próbáltam minden környezeti elemet leírni, a probléma körülírása miatt.
Akinek van valami ötlet, hogy ez miért lehet, kérem írja le! Köszi előre is!!!! -
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
válasz
szasanyi
üzenetére
Na annyit sikerult most elerni, hogy mivel picit megis lehetett mozgatni (csavargatni) rajta a vf700-at igy kivettem a gpu oldal felol a zalman csavarjai alol azt az 1-1 db gumi alatetet (kb 1 mm vastag), igy most mar 1 mm-ert se lehet forgatni rajta
Plussz uj szurke szinu (ezust?) pasztat raktam ra. Igy most mar ugyan olyan korulmenyek mellett alapon ~51 fok, terhelve ~93 fok.De lehet jobban jarnek egy jobb hatasfoku hutesel. Tudnal vmit ajanlani, ami jobb es kb. olyan halk mint egy vf700? Mert nem tudom mar cserelni. De ha tudom, hogy 40k-rol 3 hettel kesobb lemegy az ara ennek, akkor tuti vartam volna, de mivel nem latok a jovobe...

-
szasanyi
félisten
válasz
janos1988
üzenetére
Nem, az nem normális, de az a hűtő kevés is rá. A gyári hűtő jobb, olyan mint a VF900 DE azt is csak addig hűt jól, amíg megfelelő fordulaton megy a venti. Mint a példa is mutatja, a gyártó sem szabályozta le a megfelelő hűtés érdekében. Olyat kellett volna venned, mint én. Nagyon jó hűtés (idle 39 °C, load 50 °C) és alig van hangja. Vagy ha már hűtőt cseréltél, előtte érdeklődtél volna. Nem esetleg tudod kicserélni?

-
janos1988
addikt
Hellosztok.
Van egy ilyen Gigabyte 9800GT-m. Direkt azert vettem mert Zalman huto van rajta, erre ezt jol be is szoptam, inkabb vettem volna meg az olcsobbat, mert hangosabb a ventije, mint egy porszivo es szabalyozni se lehet... Vettem ra inkabb egy Zalman VF700 AlCu-t. Maxon megy a venti a vga-n (~2600 rmp) - igaz sokkal halkabb - de most meg a 25 fokos szobaba igy ~60 fokos (gpu kornyezete ~35 fok), terheles alatt pedig ~105 fok a gpu. Ez normalis ertek? Megneztem jol van rogzitve a huto rajta, memoriakon is rajta a borda. Azzal a pasztaval kentem be a vga-t ami a Zalmanhoz jart. Ja igen, a gyari hutovel terheles alatt max. 80 fok korul volt.
-
szasanyi
félisten
válasz
Rockybro
üzenetére
Miért, a DX9 VGA-kat szerinted kidobálták már?
Bonyolult és hosszú, ráadásul pro és kontra érvekkel ellátott írásművek a válasz a kérdésedre amit itt elolvashatsz. Egyébként a túlnyomó többség még midíg XP alatt játszik, nem is használ Vistát. Azok is akik az előremutató DX10.1 technológia miatt javasolnak ATI kártyát. Ami egyébként igaz, DE jelenleg nem egy kardinális kérdés, és még úgy 1-2 évig nem is lesz az. Mire az elterjed a megfelelő oprendszerrel és játékokkal együtt, addig bőven megérett a VGA csere is. Sztem... de mondom, olvasd el a tananyagot és döntsd el, most mi a fontosabb neked. -
Bambinoo
csendes tag
válasz
Rockybro
üzenetére
Hello!
Én nem tudom, de sztem nem lesz semmi ütközés - egy 10.0ás karival tudsz majd 10.1es játékkal játszani - de azt tudom hogy nekem elegem lett az ati-ból. Ennyi pénzért 4850est én nem veszek mert az csak egy másodhegedűs az ati listán és arról nem is beszlve, hogy jó néhány tesztben (igaz csak kicsivel) de megveri a 4850est. Én ezért vettem Zotac 9800gtx+ -t. Jah, meg azért, mert a közeljövőben teljesen át fogok állni nVidiára (Zotac, XFX, EVGA n780i, esetleg n790i)
-
Bambinoo
csendes tag
válasz
Bambinoo
üzenetére
Üdvölet Nektek!
#8751-ben leírt hibákon csak a teljes rendszer újratelepítés segített, illetve egy újabb bios (ASUS P5K Premium ver. 0802), legújabb stabil forceware 180.48, legújabb dx, és nemtom mennyire számít de a .netfx csomagok 1.0-tól 3.5-ig telepítve lettek.
3dmark06 1.1.0 13346 pötty de még a procimat lehet tépni úgy 3.8-ig
Köszönet mindenkinek aki segített!
-
Ulof
csendes tag
Sziasztok
GIGABYTE N98XPZL-1GH 9800GTX+ 1GB PCIE
GV-N98XPZL-1GHPowered by GeForce 9800 GTX+ GPU
Supports PCI Express 2.0
Microsoft DirectX 10 and OpenGL 2.1 support
Integrated with the industry's best 1GB GDDR3 memory and 256-bit memory interface
Supports SLI and PureVideo HD technology
Features dual DVI-I / D-sub/ HDMIKinéztem ezt a karit magamnak egy 22" monitor mellé.
Érdemes 1GB memóriában gondolkodnom?
V.melyik német oldalon láttam, hogy az 1GB-s kártyák gyorsabbak.
Erről a kariról van v.milyen vélemény?Köszi
-
veresdaniel
csendes tag
Sziasztok!
Most raktam be az új Club3d 9800GT kártyámat. Minden szépen megy, de a passzív hűtéses rendszerem új tagjaként számomra nagyon hangos. A gép bekapcsolásától kezdve azonos fordulatszámon pörög a venti, szerintem 100%-on.
Nem lehet ezt valahol szabályozni? Jó lenne, ha csak a játékoknál hűtene ilyen brutál módon. Esetleg valami programot tudnátok ajánlani, amivel ez megoldható? Vagy egyéb tippet?
Köszi
-
zed1983
őstag
egyébként a 9800GTX+ ra milyen plusz tépcsati(k) kellenek???
ezt nem tudom mert még nem volt GTX-em, képek alapján 2*8 pin, én azt hittem 2*6 lesz, honnan szedjek még egy 8 pin-es kábelt ha a kártya mellé csak egyet adnak?
vagy kettőt??? -
Daniel
tag
Sziasztok!
Adott egy Zotac 9800GTX+.
Tegnap vettem, kibontottam, levettem a vedo matricat a csatlakozorol, es amit talaltam meglepett.
A szokasos 2x6 Pin csatik helyett csak egy 8-as volt.
A tapom (Enermax PRO82+), alapban ket db. 8-Pin-es csatival, es 2x6 Pin-es csatival jon.
Amit viszont eszrevettem, a kartya jott egy eloszto kabellel, ami 8-Pin-bol 2x6 Pin-t csinal.
A kerdesem a kovetkezo:
Eleg-e hogy a tapon 8-Pin-es csatolojat hasznalom, vagy az elszotot kell hasznaljam 2x6 Pin-nel?
Elore is koszonom a hsz-t!
-
szasanyi
félisten
válasz
Rockybro
üzenetére
Technológiailag (feature) alapján egyértelműen a HD4850 jobb - azért azt megjegyezném, hogy ma még mindig több gamer játszik XP-n mint Vistán, így perpill ez is relatív. Sebességben forma-forma, talán kicsit megint a HD4850... DE a driver és a CCC miatt, valamint játékokban a 9800GTX+ az, ami inkább problémamentesen használható. Mindenki döntse el mi a fontos neki.
-
zed1983
őstag
Hali!
Szerintetek elég lesz a 350W-os FSP tápom a 9800GTX+ -hoz?
Mert most egy 4850-et elhajt simán, de nem tudom, hogy többet fogyaszt-e a GTX
Bár néztem a PH!-s tesztek elég hasonló volt a fogyasztás, de ettől lehet még kevés neki a tápom...mit gondoltok??? -
törölt tag
-
NFree
addikt
Opp bocsika ez alapján 9800x2-nél maradjak? azt hittem az van neked, néztem is az adatlapod
,
Gx2 jó kari csak hát nem valószinű, hogy mindenben hozni fogja a kívánt teljesítményt, ezz alapján sz. gtx 260, de csak ez az én véleményem, meg a táp is lehet még szűk keresztmetszet a gx2- nél. -
V.L.
aktív tag
válasz
Bambinoo
üzenetére
Egy próbát esetleg ez még megér. Telepítsd ezt a kis progit, driver uninstal után indítsd újra a géped csökkentett módban, futtasd a progi a mefelelő opció kiválasztásával. Volt amikor nekem segített, de lehet, hogy már kiöregedett szegényke.

zed1983 Meglátom milyen árat mondanak nekem a gtx260-ra, és ha kedvező lesz akkor olyat veszek, ha húzós akkor marad a GTX+. Várom a te tapasztalatodat az XFX-el. Én is azt néztem ki magamnak, vagy egy Gianiwardot.
8758 NFree Végül is nem nagyon hajlottam a gx2 fele.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Bambinoo
üzenetére
Sztem ezen csak egy szűz oprendszer fog segíteni,mert mikor én is beszereltem a 8800-as karimat(előtte 1950XTX volt) semmilyen javulást nem eredményezett.Csak egy formázás után lett jobb,mert az ember hiába szedi le a drivert,ha utánna elég sok driver maradvány,registry beállítás megmarad.Sajnos ez van

-
NFree
addikt
Elég mindkét karihoz főleg ha 3.6-4ghz-en tudod járatni a procit.
9800+ miért, lefele nem nagyon upgrade-lünk vagy igen?Más
Azon 9800gtx tulajok segítségét kérném akik rendelkeznek, 22-24' monitorral.
Azt szeretném kérdezni mennyire elég a kari ezen monitorokhoz kb 1650x(nem toom) felbontáshoz , vagy esetleg még nagyobb.
Szeretnék venni egy moncsit csak nem tudom elég-e a kari hozzá, vagy vegyek inkább nagyobb karit,? -
Bambinoo
csendes tag
Sziasztok!
eddig Ati-s voltam, de a minap váltottam nVidia-ra (Zotac 9800GTX+ 512M) és egy olyan problémám lenne hogy, 3dmark06-ban az .stennek se csinál 5ezer pontnál többet. Probáltam már kb 6 féle drivert (zotac-ról, nvidiáról, gyári cd-ről, régebbit, újabbat) de semmi nem történt érdemben.konfig:
E6750 @3200 1600FSB
ASUS P5K Premium
2* 1gb Kingmax 1066
Zotac 9800GTX+ 512M
Chieftec 550W (nem moduláris)
Cooler Master CM690 (RC690)MI LEHET A BAJ??????
-
V.L.
aktív tag
Az adatlapomon szerelő konfig elég egy gtx260-hoz vagy 9800x2-nél maradjak? Esetleg 9800GTX+?
-
zed1983
őstag
Na a héten remélhetőleg lesz egy XFX 9800GTX+-om, kiváncsi vok mit megy a 4850-hez képest, bár az újabb teszteket olvasva eléggé megtáltosodott a GTX
Na kiváncsi leszek!
Mindenképp beszámolok majd, mert örök kérdés lesz : HD4850 vagy 9800GTX
-
törölt tag
Nem sokára lesz még 2 GB RAM, remélhetőleg... Legalábbis karácsonyra, lehet.
Ha az lesz, akkor sztem teszek Win Vistát a gépre, és ha nem lesz jó, akkor tanácstalan leszeeeeek, asd.
-
szasanyi
félisten
válasz
üzenetére
Ott sztem a Win-nel vagy valamely összetevőjével lesz gond. Sajnos nem tudom a megoldást arra, hogyan tudnád kiküszöbölni a jelenséget újratelepítés nélkül. De én nem sz@rakodnék vele, és biztos csinálnék egy mentést meg Win re-installt.
Az most jutott eszembe, hogy okozhatja a jelenséget túlhajtás ugye?
-
törölt tag
Sziasztok!
Rég jártam erre... Nagyon. Tegnap feltelepítettem GTA IV-hez az új nVidia Beta Drivert, és eléggé szétcseszte a Windowsom. Végülis csökkentett módban sikerült letörölnöm. Fehér és fekete csík volt az egész képernyőm, meg egy kurzor... Nem tudtam semmit sem csinálni. 178.13-as driverrel működik csak rendesen a rendszerem, ennél a verziónál ujabb driver szétcseszi a Windows-om. Miért lehet ez? Miért nem jó egyik driver sem? Másnak működik, nekem mi a rákért nem képes normálisan működni? Idegbajt kapok hogy szeptemberi driverrel kell nyomatnom a játékokat, holott nyerhetnék FPS-t egy újabb driverrel, de vagy kékhalál, vagy nem látok semmit... Elegem van -.-
Aki tud segíteni, PLS PM-et írjon, ne ide, mert ritkán nézem a fórumot!
Előre is köszönöm!BR4D
-
Rockybro
tag
válasz
zed1983
üzenetére
beszarás h milyen jó lett ez a 9800gtx+... olcsóbb mint a normális hűtéssel rendelkező hd 4850 (itt hisre gondolok...), nem szaraxik a játékokkal, hűtése király, és még a teljesítménye is jobb mint hd4850-nek...
egyébként más tesztekben azért nem ilyen egetverő a különbség hd 4850 és 9800gtx+ között... kb egyszinten vannak, néhol ez jobb néhol az
-
zed1983
őstag
Nem gondoltam, hogy ennyit változik majd a helyzet!
[Teszt] -
wagi
senior tag
Na leszedtem a hűtőt és megnéztem a grafikus magot.
Ez szerepel rajta : G92-420-B1
Tehát 55nm-es hiába írja az összes progi,hogy 65-ös.
Valamiért nem tudják megkülönböztetni a kétféle magot.
-
szasanyi
félisten
válasz
Rockybro
üzenetére
Én ezt nem tudom megmondani, de azt sem biztos, hogy bárki meg tudja. Ahhoz azt kellene tudni pontosan, mikor készült a kártya. És ki tudja ezt megmondani anélkül, hogy gépbe tenné? Mivel ezek gyártása nemrég kezdődött, szvsz még jó ideig mind2 kapható lesz.
Esetleg a forgalmazót meg lehet kérdezni, hátha tud vmit amit én nem.
-
-
szasanyi
félisten
-
Rockybro
tag
http://www.cybergen.hu/?q=node/3660
http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/geforce9800gtxjuliustolmindenhol 55nm-ről írnak...
egyébként a képen névnél az van h 9800GTX / 9800GTX+ ami azért egyáltalán nem mind1, mert 9800gtx 65nm-es, 9800gtx+ pedig már 55nm -
wagi
senior tag
A 9800GTX+ kártyák 55nm-en készülnek?
-
NFree
addikt
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Szerintem jó hozzá még a 180.48 as is nekem az van fönt, most játszik vele a gyerek eggxenlőre minden ok, 1280x1024 be mindent maxra tekertem amit engedett ahol a video memoriat nézi ott csak addig tekertem , hogy ne pirosodjon (49? valamennyi) , meg volt egy beállítás amit csak mediumon engedett így lett az átlag fps 29 valamennyi.
Ne haraguj hogy nem szolgálok pontos infóval dehát bírtokba vették a gépet én meg notizhatok
-
Rockybro
tag
9800GTX+-ból 48K alatt melyik a leghalkabb és legjobb teljesítményű? Zotac AMP! Editionök jók szoktak lenni, kicsit felturbózták őket az alaphoz képest...
szóval melyik verzió a legoptimálisabb a 9800gtx+ -ek közül?
nem szoktak a 9800gtx+-ek felforrósodni, felgyulladni, bugzani, lefagyni, leállni? szokott vele probléma lenni?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Köszönöm a gyors választ....

-
Dark KillerX
addikt
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Közben itt a legújabb GTA optimalizált driver is:[link]
-
B-L-A-C-K
titán
Haligali!
Rég jártam erre, nincs kedvem olvasgatni igy valaki irja már be most melyik a legjobb driver 9800GTX-hez...Elsősorban GTA4 játékhoz melyik a legjobb...

Válaszaitokat előre is thx...

-
-
Rockybro
tag
#8696-re valaki?
-
szasanyi
félisten
Ha új, és annyiért meg is kapod akkor bizony, hogy jó! Nekem a Gainward kártyáival nagyon jó tapasztalataim vannak - volt 8 féle, NV és ATI is -, így én azt venném.

Viszont a Gigabyte jelzései alapján az meg talán gyárilag magasabb órajeleken megy... nem?
Ennek utána kell nézni, mert úgy dereng, a HM jelzést az OC kártyáira teszi. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Vezetékes FEJhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó!
- GIGABYTE RTX 4060 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon 6700XT Sapphire Nitro+ 12GB
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem tudom megérteni, ha olvasgattad volna a topikot láthattad volna , minden okés a karival erre beújjítassz aztán iszod a levét,és ezt csak azért írtam le mert, tudom mennyire bosszantó ez így,
ezért fogom lehúzni róla a vezetéket és át fogom kötni manuális feszültségszabályozóra.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

jobb is) Corsairt megvenned,sztem ezek is elegek lennének,csak a csatik számát nézd meg,hogy elég-e számodra. :