- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
válasz
WhiteWalker #108 üzenetére
Megköszönnénk ha beszállnál, este 7-től gyűlünk Live-on
-
nofi
addikt
válasz
WhiteWalker #103 üzenetére
Silverback-et úgy tudod unlockolni, hogy a pénzből fejleszted a védelmi eszközöket. Ha jól tudom a robothoz 7-es szintre kell hozni az akadályokat (szögesdrót, lézerfal, így tovább stb.).
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
WhiteWalker #103 üzenetére
170 ezret kell szögesdrótra költened.
-
nofi
addikt
válasz
WhiteWalker #90 üzenetére
Én mondjuk most a héten keddtől nem voltam még, de hordába valószínű a hostnak, vagy valamelyik játékban lévő tagnak kell behívnia téged a partyba - ha van hely:/
Jó lenne már azt a hordát is lenyomni, hétfő estétől lesz már időm GoWozni (bár lehet adok ma magamnak este egy órát) -
eddie17
addikt
válasz
WhiteWalker #73 üzenetére
Pedig ha értelmes rendezőt kapna, akkor egy nagyon jó sci-fi akció film lehetne belőle.
Például ha jól hallottam már finishez ér lassan a Halo mozi is. Akkor ebből miért ne lehetne, Microsoft kezében van mindkettő. Sőt pletykák voltak még tavaly előtt, hogy 2010-ben lesz GoW film, de aztán nagy csönd lett (a Die Hard 4.0 rendezőjétől lett volna, Len Wiseman-től.) -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
WhiteWalker #73 üzenetére
Ez azért így ebben a formában nem igaz, még játékból is tudok olyan filmet mondani, ami jól sikerült (ha nem is sokat).
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
WhiteWalker #69 üzenetére
Azt hiszem, hogy a "jó" minőségjelző elkerülte a figyelmedet.
Más: a frissen indult magyar iTunes zeneboltból elérhetőek a soundtrackek. A 2. és a 3. rész zenéjét gyorsan meg is vásároltam, az első részét egyelőre még nem sikerült, folyton valamilyen hibaüzenetet kapok. Just for the record: Steve Jablonsky is a friggin' genius.
(#70) kabalthenbk: Az kellene még csak, még valaki megtalálná egy jól felpörgetett Lancer láncfűrésszel.
-
nofi
addikt
válasz
WhiteWalker #69 üzenetére
Uwe Boll csinálna egy újabb remekművet
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
WhiteWalker #28 üzenetére
Szívesen.
Más: most toltam végig a kampányt és valami hihhhetetlenül jó volt. Következő tervem, hogy néhányan össze kéne állni és 4-es co-op-ban lenyomni az egész kampányt insane nehézségi fokon, magyarán a legdurvábbon. Ki van benne?
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
WhiteWalker #26 üzenetére
Avval tudsz terjeszkedni. hol felállítod ott egy bizonyos területen tudsz lerakni szöges drótót, ágyút stb. az elején az első ilyen torony ingyenes, azt jól meg kell választani, oda kell tenni ahová legérdemesebb építkezni a későbbiekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Trollok komolyan
- Építő/felújító topik
- HP notebook topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest