- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
Végigvittem én is a kampányt:
Hát nekem ez a legjobb játék amivel találkoztam születésem óta(10/10). Nem túlzás, a kampányban az érzelmek nagyon jól ki vannak fejezve, és az aprítás öröme sem marad el.
Jó hosszú is, erre sem lehet panasz. Buggal nem találkoztam, néha akadozott a kép az átvezetők között, ennyi, de nem csodálom ahhoz képest amilyen látványt ki tudtak préselni a konzolból.
Oda meg vissza vagyok ettől a TPS-től, az EPIC Games tényleg méltó a nevéhez.Meg is látszik rajtuk, hogy egyre jobbak és jobbak játékfejlesztés terén. Várjuk majd a jövőben, hogy mit alkotnak!
Végre egy AAA játék, igazi minőséggel, semmi gagyi érzés nincs benne! Pedig már 27 évesen engem annyira nem kötnek le a játékok, sok van amit be sem fejezek, de itt nem is gondolkoztam azon hogy abbahagyjam a kampányt, magával ragadott, és csak annyi volt a fejemben hogy még, még, még!
Multiba is belekóstoltam, de azzal még keveset toltam, na hát az is hasonlóan jóra sikeredett, sok álmatlan éjszakát okozhat ha nem figyelek oda.
Még gondolkodom a Season Pass vételén, mert nem egy filléres dolog hogy kiadjak kb 6000 Ft-ot 4db DLC-ért. Azt sem tudom mennyire lesz minőségi, a GeoW 2-höz nem vettem, mondjuk azzal nem is multiztam. -
front3r
őstag
válasz
"Infinity" #19 üzenetére
Húú azt ne is mond, azt hittem valami olyat kell tenni vele amire még nem jöttem rá, képzelheted első hordás nekifutásomra mennyire megkedveltem....
Viszont megtaláltam a rakétavetőt, bele eresztettem a hasába és azt már nem bírta el a gyomraDe akkorát robbant elég távolról is mintha egy atombomba lett volna, és majdnem meghaltam mert leterített a lökés..... csak lestem hogy a halála engem is majdnem magával ránt.
-
front3r
őstag
Jó lesz az! Elsőre ne várj első helyezést.
Nekem bejött a multi, de tényleg szokni kell, mert sokszor meglepődöm hogy mitől robbantam szét hirtelen a pályán apró darabokra.
Tegnap toltam pár órát és eléggé bejövős a dolog, még felidegesít, de ha megszokom akkor ez se lesz, és tudok majd taktikázni. -
front3r
őstag
Aki multizik, az nyugodtan felvehet: ForceFronter
Még újonc vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- NBA és kosárlabda topic
- SSD kibeszélő
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- További aktív témák...
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest