Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
Új hozzászólás Aktív témák
-
ron233
tag
Sziasztok!
Hogyan kell a játékot VÉGLEG letörölni a gépről?
Ugyanis én a D-re raktam egy WindowsApps nevű mappa keretében, majd a játékot letöröltem valahol a Gépházban /ennek is utána kellett olvasni/ de ez a mappa a maga 127GB méretével megmaradt és nem engedi letörölni manuálisan mert rendszergazdai jogosultságot kér. Vicc az egész.
Pls help

-
kenicsiro
csendes tag
250 gb jön le a store-ból pc-re. Agyrém.
-
need
addikt
Sziasztok...
Pár perce vettem meg a játékot amit most még nem akarok telepíteni..
Na most a letöltést melyik könyvtárba teszi majd..? és ez mennyi helyet emészt fel?? -
Werkly
őstag
PC-n a FOV mi a legoptimálisabb? Kösz!
-
Werkly
őstag
Megvettem CDKeys-ről a játékot. PC-n menni fog? Mert nem egyértelmű! Nézem 123,4 GB fog lehúzni! Atya ég! Megérte megvenni? Inkább Single érdekel! Kösz!
-
-
törölt tag
A multi már kihalt? Egyszerűen nem talál játékosokat.
-
csabamigo
aktív tag
Ha jól emlékszem akkor:
Kezedben a gránát és akkor nyomsz egy "B"-t(xboxon) ilyenkor ahová "nézel" (föld,oszlop,fal) oda tapasztja,persze akkor közel kell állj a falhoz,oszlophoz
Ebben a részben már 1xre csak 1db gránátot tapaszthatsz,ha nem robbant még fel amit tapasztottál akkor az új felrobbantja -
vaakuum
addikt
Láttam olyat, hog a gránátot le lehet rögzíteni a földre vagy egy oszlop oldalára. Ki tud ilyet csinálni, és hogyan?
-
vaakuum
addikt
Horda módban az elején, amikor a ládát kell húzni, az mitől függ, hogy aki húzza, az csak elereszti és leteszi, vagy ki is nyílik egyből?
-
vaakuum
addikt
válasz
Csabahun
üzenetére
Lőttem, csak azt nem tudtam eldönteni, hogy azért dobta le a pajzsot, mert le lett lőve, vagy amúgy is lekapcsolja néha random

Energiát mindenkinek egyénileg gyűjti? Vagy ha egyvalaki szedegeti folyamatosan, a többiek akkor is kapják szintén? Vagy ilyenkor csak az az egy player visz mindent?
-
Bogyi007
veterán
Egész jó árban kapható a Season Pass a cdkeys.com oldalán és most még van rá külön kuponkód is akciósan:
cdkeysblack10 -
vaakuum
addikt
A drónt, ami néha pajzsot húz maga elé, van értelme olyankor is lőni, mert lemeríti a pajzsot, vagy csak akkor szabad rá lőszert pocsékolni, ha nincs fent a pajzsa?
-
vaakuum
addikt
help pls!
Letöltöttem próbára a gyereknek a játékot, és a single részt végigvitte, amíg engedte a játék. A maradék időben gondoltam kipróbáljuk a horde módot.
Engineer karival sikerült is lvl3-at már elérni.
Kérdésem: később ha magasabb szintű lesz a karakter, tud egyből erősebb turretet és akadályt rakni?
Ha valaki felvesz energiát, azt csak ő kapja, vagy minden csapattagnak növekszik a használható energiakészlete?
Be lehet állítani, hogy milyen fegyvert vigyen magával a karakter, vagy csak a skinekkel lehet játszani, hogy ha felvesz egy olyat, akkor az úgy nézzen ki?A fegyvertárolót, amit energiából lehet lerakni, azt mire lehet használni? A gépisztolyba 3-asával adta a lőszert

A manned turretet, (amit player használ) lehet fejleszteni? Jelenleg nagyon gyorsan melegszik, meg a sebzése sem valami combos a nagyobb mobok ellen. -
Most többféleképpen is hozzá lehet jutni olcsón a GOW 4-hez.
Ha van Gold előfizetésed akkor most 7k a játék.
A havi goldot most 200ft-ért lehet behúzni.
Ha van XBOX One-od akkor most 7k a GOW4 és a Halo 5 együtt. (az árhoz nem kell Gold)
Ha nem akarod megvenni, csak kölcsönözni 1 hónapra, akkor december 1.-től bekerül a Game pass-be, ami most csak 200ft
-
Lenne kedve valakinek coop-hoz? PC-ről természetesen

-
mad1
veterán
Honnan lehet beszerezni a jatekot?Van ahol nem mereg draga?Hasznaltan esetleg?
Van coop split screen mod pcn?
Koszi
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok

Nme tudom van-e bárkinek is hasznos infója a kérdésemre, de érdemes egy GTX 760+i5 4570 kombóval nekivágni a játéknak PC-n?
Nyilván tisztában vagyok a gép korlátaival, de mivel egyelőre nem tervezek gépfelujítást/XONE beszerzést, ezért jó lenne tudni, hogy nagyjából mennyire futna élvezhetően a játék.
Néztem YT-on ilyen felbontások melletti játékmenet videót, de azért kíváncsi lennék, hogy van-e köztetek, aki hasonló paraméterekkel tolta a játékot.
Egyébként most azért aktuális a kérdés, mivel cdkeys.com-on most 23,4€-ba fáj a játék, ami viszont elég korrekt árnak tűnik.
-
A mostani 29(!) GB-os update-nek (ami boxon 25GB) egy haszna biztos volt: PC-n 126GB helyett már "csak" 103 GB-ot foglal a játék.

Pöttön: Áthelyezni a gépházban tudod az alkalmazásoknál másik meghajtóra. (katt az alkalmazásra, aztán ki fel fog jönni egy "áthelyezés" gomb.)
-
Pöttön
őstag
Közben az ikon kérdésen segített a windows kereső (kidobta, és letettem az asztalra).
A mappa kérdésre, meg megtaláltam azt a választ, hogy elérhetetlen, mivel le van titkosítva a windowsapp mappa, kérdem én, akkor hogy tudom majd mondjuk áthelyezni, ha arra kerülne a sor? (mert jelenleg csak a winyóra fért fel, ssd-n nincs ennyi szabad helyem, és így dög lassan tölt be a játék)
Vidéki nettel meg még egyszer tuti nem szedem le...
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Beszereztem én is a játékot, 3 nap kínlódás alatt le is szedte nekem a windows store-ból, viszont az a gondom, hogy amit beállítottam neki mappát, az tök üres, és fogalmam sincs, hogy hova szedte le nekem az a 125 gb-ot.
Ezt valahogy meg lehet nézni a windows store-ba?
A másik kérdésem meg az lenne, hogy lehet ennek a játéknak valahogy indító ikont csinálni az asztalra?
Vagy csak a storeból indítható?
A válaszokat,segítséget előre is köszi!

-
Dani82
senior tag
ha en megveszem a gears of war 4-et pcre akkor oda tudom adni a hongkongban elo xbox one baratomnak vmi kod formajaban, letolti es tudunk egyutt es egymas ellen multizni?
-
Angelo69
senior tag
Ezért nem is szoktam ilyen helyeken vásárolni, az új megjelenéseket.
Normális esetben minden AAA játék, 12-13 forint lemez formájában.És sajnos még ezek az árak sem a mi pénztárcánkhoz van mérve, de amit szeretek azt megveszem.
A 20.000 árat maximum egy két gyűjtői verzióért szoktam kiadni.
-
Lemezes PC változat nincs belőle.
Ha digitálisan megveszed, megkapod a One verziót is. (Play Anywhere cím)
(Mostanában jött egy patch, amivel már 102GB-ot foglal a játék
) -
Angelo69
senior tag
Valaki tudja, hogy miért nem lehet kapni PC-s változatot sehol?

-
wjbhbdux
veterán
XB1 vs PC crossplay állandóra be lett kapcsolva a Social Quickplayben [link]
-
törölt tag
válasz
Maxx Jácint
üzenetére
Én. Szerintem játék alatt automatán elindul.
-
Maxx Jácint
csendes tag
Sziasztok! Van-e itt olyan ember aki windows 10-en játszik vele? Hogyan lehet az xbox live alkalmazásban beszélgetést kezdeni illetve fogadni?
-
Brash89
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy a campaign mód nem megy online, kidob időtúllépés hibaüzenettel. Viszont a sima quick match meg más egyéb online módok mennek. Mi lehet a hiba? Köszönöm!
-
wjbhbdux
veterán
a hétvégén összeeresztik az xbox és a PC játékosokat egymás elleni módokban is egy teszt erejéig [link]
-
Casoli
őstag
Store 0x80070490 hibakódra megtaláltam a megoldást:
"Hey guys,
I had the same Problem as you have and I finally found the answer to it!
When you switch the default APP installtion drive the APPX Manager not only saves the drive letter but it also saves it's volume ID. So if you switch out your drive for another, you will get the error because it has a differen volume ID.
Now to solve this problem, we have to go to the registry:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Appx\PackageVolumes\x
where x is a number from 1-n.
You have to take a look inside and look for a reference to the hdds drive letter. Then you just delete the numbered folder and restart."Magyarul, a fentebbi registry bejegyzésnél töröltem kompletten azokat a számokat, ami arra a meghajtóra mutatott amire raktam volna fel a játékot. Egyébként nálam is HDD csere volt, onnantól nem volt semmi telepíthető.
-
xPraetoriaNx
senior tag
A játékmenet nem sokat változott GoW1 óta, de ami nem romlott el azt ne csináljuk meg, ugyebár.
Sztori szempontjából majd beindul a dolog (majd aztán egy határozott kardcsapással vágják el sajna
), szóval amúgy ha érdekel is a játék, nem pedig csak püttyögtetni akarsz, akkor act III végétől nem fogod tudni abbahagyni, szerintem 
Nekem igazából (a huszárvágásos, "na akkor most várjál éveket GoW5-re" endinget leszámítva) az installálási metódus a bajom a játékkal... STEAM, Origin, Uplay már megoldotta, hogy igazából úgy másolgatod a játékokat ahogy akarod. Na, ez nem. Ez eleve olyan jogosultságokkal telepíti magát, hogy még rendszergazdaként se nagyon tudsz hozzányúlni, illetve encrypt-elve van az egész, szóval még ha tudnád is másolni, akkor se tudnád utána elindítani... Sz'al egyik disc-ről a másikra úgy mozgatod át, ha letöltöd újra a 80 gigát :'D
-
.LnB
titán
Ejjha nem nagyon pörög ez a topik.
Tegnap kipróbáltam a játékot. (Az NV kupon kódot nekem is rögtön az accountra aktiválta, nem kaptam másik kódot)
Mivel egy forintomba nem került a játék így nem fogok nagyon fikázni. És egyébként se vagyok GoW fan.
De az első benyomásom a játékról nem túl pozitív. Addig jutottam vele míg az építkezésen mentem a központ felé. Nekem nagyon statikusnak, élettelennek, és retro-nak tűnik az egész. Az ellenfelek hülyén mozognak, olyan furcsa az animációjuk vagy nem tudom mitől, de gagyin hat. Mindig kilóg a fejük a fedezék mögül..
De ez azt hiszem minden GoW-ban így volt. Egyszerűen elsőre nem tűnik ez nekem AAA címnek.
Majd még folytatom mert ennyi alapján azért nem írom le. És voltak benne biztató dolgok, mint az a vihar pl. Meg az elején is a prológban intenzív dolgok történtek.
Kait csinos csaj nagyon
Az optimalizáció csillagos 5-ös ha az UWP+DX12-es játékok szartengeréből szemezgetünk. Abszolút példa értékű munka. 1070-nem 150%-os renderscale 60fps (körül, szorosan). Milliónyi beállítási lehetőség (nem csak grafikára vonatkozóan).
-
xPraetoriaNx
senior tag
Jólvan akkor nem én vagyok hülye... Én tisztán úgy emlékeztem, hogy élből "rányomta" az MS accomra a dolgot (azonnal bekérte és aktiválta), de mások meg azt írták hogy kaptak második kódot amit nekik kellett beírni. Már kezdtem megijedni hogy ily' fiatalon képzelődöm / szenilis vagyok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kuponfuggo ez, legalabbis a visszajelzesek alapjan. Nekem es tobb usernek ugy kellett aktivalnia a kodjat, hogy azt az Nvidia oldalan tettuk meg, az meg egybol ratette profilunkra. Masnal viszont az NVIDIA oldalan valo reg utan letoltokodot adott. Szoval ha te mas profilra akarod aktivalni a jatekot, akkor azt tanacsolom hogy eloszor lepj be weben az ms oldalara vele, majd utana aktivald NV-nel a kodot. Igy ha profilra teszi azonnal, akkor sem lesz gondod.
-
.LnB
titán
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Play Anywhere a kód az oké. Csak mondjuk PC-n mikor ilyen NV-s kódot váltasz be akkor nem ír ki kódot, hanem összeköti a Steammel. A Probléma az, hogy a kódot én váltanám be, de nem az én MS accomra. Ezért kérdezem, hogy kapok egy kódot, vagy rögtön az MS acc-ra aktiválja az NV-s honlap? Ha kódot kapok az a legjobb. Azt bepötyögöm Xbox-ba és kész.
-
.LnB
titán
NV kupon kód beaktiválási menete Xbox One-on a úgy történik, hogy PC-ről redeem-elem a kupon kódt, ami ad egy másik kódot, amit a konzolon meg kell adni?
Előre is köszi a választ.
-
Jani18
aktív tag
Üdv Nincs valakinek kedve végig vinni a single-t COOP-ban PC-n?
-
STC Speed
őstag
Köszi a válaszokat!
Odaadtam haveromnak az accom, elkezdte tölteni, viszont kb a felétől baromi lassan tölti le, sőt inviteles tv adás is elment letöltés közben, pedig ilyen még sosem volt nála,akármit töltött le.
Ilyet még sosem hallottam
Ahogy megállítja a letöltést, egyből tud netezni,tv-zni stb nem értem

-
lacuska74
tag
Ha jól értem, akkor online partykat is lehet split screen tolni?(xboxone)
Mert akkor már veszem is meg
-
Alien83
senior tag
válasz
STC Speed
üzenetére
De arra utaltam az utolsó mondattal.

Megveszed a profillal win10-re mondjuk.
Megadod ismerősnek x1-en a profilt, HOME-olja, azután elindítja a letöltést, fogja magát kilép a profilodból és onnantól kezdve azon a gépen BÁRMELY más a saját profiljával eléri a játékot, vesz live-ot és multiztok.
Elméletileg 2 vagy több win10-en is megy, a profillal belépsz elindítod a letöltést. Megvárod míg végez, kilépsz a profilból, át a sajátodba és simán indítod a játékot a gépeden....
De 2 pc közt én még nem teszteltem. -
STC Speed
őstag
Ha megveszem a win10 es kiadást, vhogy tudunk egy accounton coopozni haverommal?
Split screen pl. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mi a helyzet a multival, tud valaki valamit? 4-5 perc várakozás után feladtam..
-
csabamigo
aktív tag
Sziasztok
Az ingyenes Warframe játékhoz kell aktív gold?
Üdv
Hát ezt nem ide akartam
Bocs -
milos2000
csendes tag
Bocs a talán off topic és kicsit láma kérdésért, de nvidia kupont váltottam be Win10-en a Store-ban. Le is töltöttem a játékot, viszont ha bejelentkezek az xbox app-ba akkor ott csak a Gears of War 4-et látom az előző 4 részt nem.
A sógoromnak van xbox one-ja és meg is osztottam vele a profilomat, csak még nem jelentkezett be vele a box-on.
A kérdésem az lenne, hogy csak azután fogjuk látni az első 4 részt miután boxon bejelentkeztünk a profilomba? (gondolom igen mert ezekkel amúgy is csak boxon lehet játszani) -
Jani18
aktív tag
Üdv urak.Nálatok működik a multiplayer?Most vittem végig a story-t.Gondoltam felnézek a multira.De nem talál egy match-et sem.Hiába várok akár 15 percet.
-
lacuska74
tag
A Gears of Wear 4 ultimate edition,vagy a sima között, mi a különbség?
A kampányt végig lehet vinni, ketten, osztott képernyőn?
(XboxOne) -
csabamigo
aktív tag
Jól látom,hogy nem látom
multinál a többi játékos szintjét csak a nevét? -
Alien83
senior tag
+1
Nagyon-nagyon nagy teher, és nehéz optimalizálni több gpu-ra, eleinte nagy téma volt, de egyszerűen el lett hanyagolva, iszonyatosan sok értelme sem lenne, csak a problák szaporodnának vele, mostanában inkább 1 gpu--ra megy minden, régen én is azt hittem mekkora jövő lesz ebben, azt mára ennyi.

-
törölt tag
Köszi a válaszokat.

Nem értem miért van fent ,vagy fél tucat GOW4 sli teszt.
-
törölt tag
Hogyan lehet bekapcsolni az sli-t? Nálam csak 1 vga-t használ. Nem értem.
-
Alien83
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Szerencsére Sony is látta a lehetőséget a játékosok ilyen irányú lehúzásában és kihasználta....
Ott meg ultra ciki, mikor megvettem a CoD IW-t, ps4+3-ra letölthettem és ps4-en kellett volna PS plus
Átlépve ps3-ra meg ingyen multi.....Sony-ék csak azt felejtették el véletlen hogy játék témában azért Box-on legalább a BC-ben adnak AAA címeket cserébe.
LOL

-
hackeeeee
Jómunkásember
Haverral kipróbáljuk ezt a PC-s megosztást/home-olást, hogy vajon működik-e. Elvileg simán tudunk majd egymással is játszani.
Jelentkezem majd a fejleményekről.
-
Alien83
senior tag
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Nem nem lesz steam-re soha.
- Kizárólag Win10-en használható.
- Letölteni az MS Store-ból lehet.
- Az Nvidia kodot begépeled az nvidia oldalán, és kérni fogja azt az account-ot....Microsoft, vagy Xbox accountot, ahogy tetszik és arra lesz aktíválva a játék (a biztonság kedvéért megkapod a reedem code-ját a játéknak email-be, bár ezt nem értem miért ezekután, de mindegy, amivel alapesetben tudnád aktiváálni magadnak manuálisan)
- A win10 store-ból ha letöltötted, a windows Xbox App-ban kell bejelentkezned.
Ez olyan kliens szerűség, amilyen a steam is.
Nem szabad a store-t keverni az Xbox app-al, az xbox app egy nagyon tartalmas kiforott rendszer, ami szerves része az egész xbox live-nak, mintha egy rendszer lenne.
(tudsz vásárolni itt xbox one játékokat is akár, de minden ugyanúgy megvan benne, adat, bármi, amit a másik platformon csinálsz, egyazon profillal)
- Ha megvan, letöltöd, játszol a játékkal, 10 napon bellül meg kell hogy kapd az első 4 másik GEARS OF WAR részt, ezeket aktíváld, és majd xbox one-on használhatod később.
- Egy rendszer mind2 platform, a Play Anywhere játékok, mint a Gears of War 4 is, te win10-en fogod regisztrálni, de utána mindegy hol lépsz be, x1 vagy win10, a mentések egyek lesznek, minden, közös multi stb.
- Ha van családtag, nyugodtan odaadhatod a profilodat, xbox-ra mondjuk Home-olja, kilép a profilból, le is törölheti akár, és 2-en egyidőben egyszerre játdszhattok a játékkal!Röviden elsőre ennyi.

-
Kókuszdió
nagyúr
Sziasztok
Imént kaptam ajándékban egy vásárolt termék mellé az Aqua-tól ezt a játékot.
Levélben azt írta nekem a bolt ,hogy redeem geforce oldalon tudom beváltani az adott kódott.Annyi kérdésem lenne ,hogy ez mit is jelent pontosan ,rögtön a geforce tol kapom a játékot vagy lesz ebből egy Steam -es kód is ,amit végül megkapok?
Köszöntem

-
Alien83
senior tag
Gears of War 4 beindul a ACT IV után, ahogy nézem, nagyon murva....
Spoilert tartalmazhatnak a képek!
-
Bogyi007
veterán
A francba a mobilon való írással. Írtam egy hosszabb beszámolót a Gears 4 élményeimről de eltűnt az írásom. Csak röviden így.
Kampány elsőre 7 óra 43 perc ami eléggé kellemesre sikerült, a multi meg zseniális eddig, most érzem benne először azt hogy ahova és amikor lőni akarok az úgy is sikerül. Dodgeballt, King of the Hillt, Team Deathmatchet és a fegyvercserélgetős módot próbálgattuk bő két órán át, eddig 2.7 a Kill/Death arányom ami sokkal jobb mint az eddigi részekben. A Horda mód is jó lett, végre igazi csapatmunka kell hozzá ha az ember eredményes akár lenni benne és van benne kihívás is
-
Alien83
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Persze, nem is azért, ezeken annyira nem akad fent a játékos, inkább jópofa megbocsátós bugok ezek, sőtt nekem fotózáshoz kifejezetten jó pl a kamera bug.

Csak megjegyeztem hogy azért nem lett fenékig tejfel.

Mondjuk a láda az konkrétan órdítóan nagy baki egy ilyen nagy voluumenű projektnél....
mafia 3, persze, de ott "nem bug"-al nem találkozom, az egy nagy bughalmaz, attól bugosabb játék csak akkor van mikor egy játék még csak a tervező asztalon létezik.

-
Alien83
senior tag
Van még!

Pl a ládát meg lehet akasztani abban a faluban ahol védekeznetek kell, úgy, hogy a másik karaktert le tudod lökni róla!

Valamint ha viszed a ládát, és forgolódsz, a fegyó átmegy egyik kezedből a másikba, úgy hogy 1 másodpercig látod a fegyót a levegőbe lebegni!
LOL!Ha fogsz egy letámasztós fegyvert, állj úgy hogy tőled JOBBRA legyen egy karakter!!!
Mig te kicsi maradsz, ő a kamera miatt felnagyobbodik, akár annyira is, hogy a fegyvere kitakarja az egész képernyőt!
-
Alien83
senior tag
válasz
he7edik.
üzenetére
Akkor azon lesz a játék is, amit megadtál ezek szerint.
Ja és halkan mondom még korlátozott ideig ezért megkapod a GEARS OF WAR első 4 részét is mellé!
Egyedül a Gears of War Ultimate-et kell magad megvenni, ami az első résznek az Unreal 4-es változata, más átvezetőkkel, komplett modellek cseréjével...stb.
Vagyis 18000ft-ért 5 játékot kapsz!!!!!!!!!!!!!!!!!! /x1-en legalább is

-
he7edik.
addikt
Megnéztem a yt-n és mindent úgy csináltam én is annyi különbséggel hogy mivel az első Live accomhoz tartozó hotmail címemnek nem tudtam a jelszavát ezért menet közben csináltam egy új hotmailes címet és azzal egy új Live accountot és erre aktíváltam a kódot.
-
Alien83
senior tag
Na álj meg 1 percre.
A játék érvényesítő kódja az mi?
ha azt be kell írni a store-ba, az 5x5-ös kód lehet, akkor meg ugyanott vagy amit én mondtam.
kicsit zavaros nekem még, de mindegy, mert ha egyenesen a profilra dobná a játékot, ÉRTELMETEN redeem kódot adnia...
ha meg ad Redeeem kódot, AKKOR az nvidia oldal bármit kér, az a kód akkor beírható utána más accountba is.
Gyanítom, hogy a nv oldalán való xbox account log-in nem a játék ráírása lesz, hanem gyüjti adatbázisba hogy ne lehessen 1 profillal igényelni 2x.
vagy akkor én nem értem mivan.

De xbox live-on vagy store-on, nevezzük bárhogyan, redeeem kóddal működik minden.
xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxxha beírsz egy játékhoz ilyen kódot, az redeem kód.
Vagyis egyszerű, ha bármit csinálsz nvidia-nál, és ezt a kodot be kell gépelni utána store-on az nem MEGERŐSÍTÉS, hanem az konkrétan a játék, az a játék kulcsa, amit bárkinek odaadhatnál.

///amúgy iden hallottam hogy pl a letöltéseknél szoktak lenni bajok, de azt állítólag már peccselték.

-
VTom
veterán
Tehát, úgy történt biztos úr, hogy:
1. kapsz egy kódot a kuponon
2. redeem.geforce.com-on beírod
3. aszongya, hogy GoW4-et ad érte, OK
4. Kér egy Microsoft fiókot, és hozzáférést. Beíod az adatokat, mindent okézol.
5. Az e-mail címet, amire a játék érvényesítő kódját küldi, még meg tudod változtatni
6. OK-zol mindent
7. megnézed a megadott e-mail fiókodat, és lám, ott a játék kódja, ami nem 4 karakterre van tagolva, hanem 5-re. Ha gmail-ed van, akkor a promóciók fülön keresd (nekem oda tette)
8. Windows store-ba belépsz az accountoddal
9. A kód érvényesítés opciónál megadod az e-mailben kapott kódot
10. Letöltöd, játszol.Nálam így működött, a win storeban volt kisebb malőr, hogy fél óráig csak "szolgáltatás nem elérhető" üzenetet kaptam, de utána egyszer csak elfogadta.
-
Alien83
senior tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Na látod ez a furcsa része a dolognak, hiszen érdekes az nvidia hogy képes ezt megtennni, de úgy tűnik email alapján képes, de akkor utólag amit írtatok email-be minek küldik el a kodot külön?
Így semmi értelme akkor...
Bocsesz amúgy, mert én úgy értelmeztem a kommentet hogy NV kódot nem kaptatok...mert az úgy cifra lett volna.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Meg kellett adni a kód beregisztrálásakor az MS accountunkat.
#109) Alien83
Most komolyan nem értem ezen mi nem érthető. Soha nem használtál még fel ilyen promóciós kupon kódokat? PC világában ezer éve van ilyen. Nem mailt adsz meg, hanem hozzákapcsolod a profilod NVIDIA oldalához (amit utána el lehet távolítani) majd NVIDIA rendszere a profilodra aktiválja a játékot, vagyis külön játék letöltőkódot nem kap az ember.
-
Alien83
senior tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Oksa, felmentél az Nvidia oldalára, egy rublikába begépeltél egy e-mail címet és ennyi?

Semmi mást nem csináltál?Nem azonosítottad magad? Hogy jogosult lennél a játékra?
Akkor ennyi erővel én is kérhetnék Gears 4-et.
Csak azért furcsa, mert haverommal mi is nvidia kuponnal nyomtuk.
És nekem azt mondta kapott egy nvidia kupont, egy kódot, ezt BELÉPVE az nvidia oldalára be kellett gépelni, és ahogy mondod megadni a profilt. -
cyberkind
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én is így voltam.
-
Alien83
senior tag
válasz
he7edik.
üzenetére
Na összegezve:
Van egy kupon kód.
Ez egy NVidia saját adatbázisában érvényesíthető kód, összevissza számok-betük elvileg egyben.
Ha jól tudom kötőjelek nélkül 10 vagy 12 szám meg betű szokott lenni. (ha nem így néz ki, mindegy, de nem 5x5-ös kód lesz)kb így: xxxxxxxxxxxx
A cserébe kapott kód, ha ezt az NVidia kodot beirod az NVidia oldalán, NA akkor kapsz Redeem kódot!!!
Ez így néz ki!!! Ugyanúgy betűk meg számok!xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx
Ez a Gears of War 4 kódja, ha a Redeem kód megavn, azt azonnal beírhatod (store-on, xbox app-ban, xbox 1-en, wben az xbox.hu-n) és megkapod a profilodra (amivel be vagy lépve, amikor begépeled) a játékot!
Nálad 3 hiba lehet:
1. nem jó helyen írtad be a kódokat!
2. nem ezzel a profillla voltál bejelentkezve, mikor beírtad
3. rosszul jártál, és már előtted használták a kódot -
VTom
veterán
válasz
Firestormhun
üzenetére
Nekem az aktiválás során kért egy email címet a geforce oldalon, miután beléptem a microsoft fiókba, és oda azonnal küldte a játék aktiváló kódját.
Aztán fél óráig nem tudtam aktiválni, merta store azt írta, hogy a szolgáltatás nem elérhető.
Majd telepítés után első indításkor kellett csinálnom egy xbox fiókot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Renault, Dacia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Anycubic Photo Mono X nyomtató
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[link] [link]](https://pbs.twimg.com/media/C4yc7glWcAAKPX2.jpg)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2016-10/04/217403_gi3jturx3fjxa2xr_kepkivagas.jpg/800)