-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KL48
tag
válasz
Anubis_9 #11457 üzenetére
Ezt ajánlom. Szép is, jó is. Kedvelem.
-
WestBam
senior tag
válasz
Én olcsóbbakat vettem, teljesen jók azok is. Nekem enlan és harnds jött, de a sanrenmu is normális kínai brand, ezek közül vehetsz bármit, nem fogsz benne csalódni szinte biztos
elszabiNekem is volt olyan amihez kellett írnom hibát, mert volt. Nem törölték, nem tartották vissza, simán átment és kaptam érte a pontot, a mai napig kint van.
Ha valaki nagyon reklamál azért felmerül a kérdés, hogy nem user error van-e a háttérben, gondolom a videódat is azért nézegetik vagy tartják vissza. Sajnos előfordul, hogy nem tudja az egyszerű vásárló megfelelően használni/konfigurálni a vásárolt cuccot és hibásnak jelenti és írja az értékelésben, aztán a háttérben meg simán csak user error áll. Nem személyesen rád utalok ezzel, de míg modelleztem addig nem egy embernek nekem kellett segíteni összebindelni a távot és a helikoptert, mert nem csak annyiból állt a dolog, hogy bekapcsolod és megy. Persze sokan hőbörögni kezdtek, hogy így sz@r, úgy hamisítvány, stb., aztán priviben segítettem nekik hátha menni fog és minden egyes esetben sikerült is megoldani a hibásnak titulált táv vagy helikopter problémáját.
Valamelyik nap múlt héten pl. BLF fórumon jelezték, hogy hamis akku van a kínálatban, másnap már le is vették a palettáról, harmadnap már kint volt az infó, hogy tárgyalnak a gyártóval, mert a gyárból az eredetiek mellett érkeztek hamis akkuk is. Ekkora készletnél a darabszámok illetve az ismert kínai minőség miatt beesik gondolom nem kevés valóban hibás cucc is. Erről nekik kell dönteni hogyan kezelik, de ha nem akarják lehúzni a rolót hamar akkor kénytelenek benyelni a veszteséget is, hogy jó marajon a megítélésük -
Anubis_9
addikt
válasz
Megrendeltem ezt a HARNDS CK7006A kést. Tesztekben nagyon dicsérték.
-
hpsafl
tag
válasz
Anubis_9 #331 üzenetére
Szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni, a késői válaszért, de hétvégén nem voltam gép előtt.
Anubis_9: A csomagkövetés sajnos kötelezőnek tekinthető, ha az ember meg is szeretné kapni amit akar. Tudjuk milyen a Magyar Posta. Vannak rendes postások is, mint pl a mi postásunk is, de volt már olyan csomagom is, amin 5 hétig ült a posta vámolás céljából, majd begurultam, tettem egy panaszt este 10-kor, és reggel 8-kor jött a mail, hogy vámmentes, és másnap meg fogom kapni.
ottobacsi: Igen 4 órakor kezdődött az akció, de már véget ért.
Semm1: Igen valami olyasmi
PpenoO: Csak az első pár hsz-t olvastam el, de szerintem ez alap dolog. 1. pp alap dolog, 2. A presale-s dologgal nem értek egyet, mert rendeltem már így, és megkaptam a cuccot, de backorderre nem szabad várni, ez egyértelmű, az nyomkövetés nélküli postázás esetén a csomag bárhol elveszhet, sőt tudok olyan oldalt is, ahol a postázási lehetőségeknél le is írják, hogy ha ilyen posta esetén elveszik a csomag, akkor ők azzal nem foglalkoznak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged