- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
toyasoslecho
tag
válasz
Angelzsqq #24624 üzenetére
Ha látod hogy megmozdult a csomag Southall-ból, akkor 2-3 nap alatt idekell hogy érjen(max 1 hét ha vmi geb@sz adódna).A három hét az már túlzó.Nekem is volt ilyen csomagom(a nyomkövető szerint még él)
dpdÉn egy hetet vártam,s nyitottam ticketet.Két héten belül refundoltak.Nyiss te is,s ha alkudozni akarnak(mert fognak),akkor légy határozott s követeld a refundot(teljes öszeget)/normális hangnemben/
-
sepsi0
őstag
válasz
Ez is igazolja a sejtésemet....
Nem Angliába ér sokára a csomag, hanem egy angol raktárban dekkol addig, amíg sorra nem kerül és lehúzzák a vonalkódját.
Szerintem 1 hét mire Kínából Angliába ér, a többit raktárban vagy konténerben tölti a csomagunk.
Szerintem a tiédet véletlenül beolvasták (vonalkódot), aztán félredobták és majd egysuer továbbszállítják. -
vandor01
senior tag
válasz
ez a GB-s hivatalos valasz!
A Mikulas a felelos minden késésért NEM a GB! OK
Szoval ne DPD nek de ne is GB nek irjal ha nincs telcsi a fa alatt!
biztos rosszul viselkedtel azt a miki lehuzott a listajarol....Dear Customer,
Thank you for your recent order with us.
The Holiday season is coming and we wish you receive your items on time.
However, kindly note that this is peak season for the shipping companies and local post offices that may face a backlog with deliveries. There has also been adverse weather affecting flight times and the transport of packages to some destinations. We therefore warmly remind you to expect some delays during this time.Santa Claus has also informed us that he too is overwhelmed this time of year and might be delivering some presents a little late.
We thank you very much for your understanding and support. Please feel free to contact us directly via our Support Center if you have any queries.
Merry Christmas and Happy holidays.
Gearbest Customer Service
https://www.gearbest.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged