- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
csucsotke #32939 üzenetére
Én 8-10 trackeren is szoktam nézni, mai napig érnek meglepetések. AMit linkeltem, az is csak EU-n belül stabil (bár órákban itt is sok eltérés van).
Ami nekem eddig bevált, az a trackitonline.ru, és a posta. Általánosságban. Spéci szállításnál meg nyilván a saját tracker.
A 1tracking is félig kamu, mint írtam is múltkor.
A fix pont a csomag regisztrálása, amikor a tn-t kikérik. A következő (priority line-nál) a Német szortírozó a reptér mellett. Onnantől majdnem mindegyik pontosan követi. A kettő helyszín között a csomag egy zárt konténerben utazik, gyakorlatilag követhetetlen a benne lévő csomagok útja egyesével. A 2 időpont közti jelentéseket egy generált statból dobja. Ahogy húzódik az idő, úgy változtatja. Kint pl nincs vámolás, azt itt kéne végezniük....
Itt a bizonyíték. Ugyanaz a csomag, és változnak az időpontok:A nem nyomkövetett csomagok is részben nyomkövetettek amúgy, csak kint, általában keleten. Főleg, ha több cég szállítja, nem közvetlenül jön be repülővel. Az általad említett oldal is ilyesmi..én a kamu kategóriába sorolom.
-
havri1
félisten
válasz
csucsotke #32935 üzenetére
Most vagy én ütök el vamait, de nekem erre a tn-re tök más adatokat dob..
Amúgy ez összetettebb dolog. Reklamálásnak nem nagy ráhatása van a csomag megérkezésre, 12 nap alatt nem jellemzőek a csomagok. -
vandor01
senior tag
válasz
csucsotke #20559 üzenetére
ezt olvastad? [link]
ha tovabb kuldtek? akkor a magyar posta ucsorog rajta!
ha nem kuldtek tovabb akkor a belga arabok lustak dolgozni vele... majd elobb utobb sorra kerul.... de lehet soha? mint irtam az en legutobbi cuccomat 25napig simogattak valahol vmi raktarban..... RB329787967SGsumm... az elmult 1-2 honapban a belga posta belassult! indok? sztrajk? volt belolle par mostansag!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- iPhone topik
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- További aktív témák...
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged