- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
rongyféreg
csendes tag
válasz
kopidoo #27965 üzenetére
Kérdezd meg a helyi postán, hogy hol a posta helyi csomagraktára/depója. Lehet, hogy ott csücsül valamelyik sarokban és már belepte a pókháló. Nem mondom,. hogy ott van, mert Mo-n elveszhet bárhol. De egy esélyt megér.
Nekünk volt, hogy két hónapig csücsült a helyi postadepóban két csomag. Az egyik trackingos volt, a másik nem. De ahogy a trackingos is belépett Mo-ra, nyoma veszett. A nyomonkövetés csak annyit mutatott, hogy a csomag beérkezett Bp-re, aztán még hetek múlva is így állt a bejegyzés. Amikor már nem győztünk várni, akkor felhívogattam a helyi főpostát, ahol a nyomonkövetési szám alapján valahogy csak megtalálták a trackingos csomagot a posta helyi csomagdepójában. Nem könnyen, de onnan előkerült a trackingos csomag, aztán körülnézhettünk még (egy kissé erőteljesebb szóbeli ráhatás kellett hozzá), és előkerült a nem trackingos is.
Azóta nincs gondunk a postával, gyorsan megkapunk mindent. :-)
.
-
Ra3
őstag
válasz
kopidoo #27965 üzenetére
Magamat idézem másik topicból, de ide is igaz:
Január elejei rendeléseim nekem is késnek, az utána leadottak mind itt vannak, vagy jönnek. Szerintem a posta megint ráült egy konténerre, amint kinyitják be fog futni, az elmúlt fél évben többször jártam így.
Ha paypal fizetés volt akkor én várnék, az még megvéd 4 hónapig, részemről ez sima lustaság, most pöröghetek a ticketen több kört hogy visszaadják a pénzt, utána meg ha megjött az újra kifizetés miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged