- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Castell
aktív tag
Paypal 180 napos védelmet ad. Paypalnál ilyen esetben, ha nem jön meg a termék dispute-t kell indítani. Itt egy részletes leírás róla:
A GB látom kéri, hogy várj július 2-ig. Megteheted, bár kicsi az esély arra, hogy megjöjjön, de tehetsz gesztust feléjük, hogy megvárod, utána már egy szavuk sem lehet, de ez csak rajtad múlik... És ha akkor sem jönne meg, akkor kérj refund-ot, ha megfelel neked, akár GB walletre > ezt a megoldást szeretik egyébként a legjobban. Ha egyikre sem hajlandóak, akkor csak a papypal védelme marad.
Ticketet itt tudsz nyitni GB-n: [link]
Nem tudom milyen kommunikációs csatornán tárgyaltál velük eddig, de ez a megoldás lehet a legjobb (ticket). Nekem amúgy a chaten is megoldódott a problémám...
-
vandor01
senior tag
nekem is volt hasonlo story hasonlo összeg etc..
25.ik munkanapon jeleztem hogy meg nincs itt
kertek varjuk ki a kb 40/45.iket.. kb a 2honapotnem jött meg... a piizt a waletra raktak azonnal
aztan lehet ujra rendelni vagy akar mast venni...ez ilyen mufaj.. a 2honapot ki kell varni!
lehetölég targyilagosan udvariasan levelezni
persze nem kell veluk egyezkedned!
lehet PP-nel is de ott is illendo kivárni...a bonus ha esetleg a cuccod 3-4 honapra landol?
-
Castell
aktív tag
1. Már rég meg kellett volna volna kapnod, ha nagyon kell várhatsz még 1-2 hetet, hogy bizonygassuk az igazukat..
2. Az összeget elnézve a tiéd nem áfa köteles cucc
3. Biztosítás + tracking megvétele pénzkidobás és felesleges, ergo plusz haszon a GB zsebébe...
4. Ha várkoztál vagy már nincs több időd, akkor nyiss ticketet
5. Szépen írd meg nekik, nyugodt hangnem, stb. (Hidd el sokat segít...)Nekem most volt egy levelezésem velük. Processing volt a rendelésem 10 napig, kivártam a sorom, mert ennyit kérnek a max. egy rendelés feldolgozására (általában 10nap). Chaten rájuk írtam, elismerték, hogy az egyik termék nincs raktáron és még nem kapták meg. OK. 3-ból két termék másnapra úton volt, jött a fotó meg a TN szám. A 3.-ik termék refund-ja pedig 3 nap múlva már a GB walletemen volt.
Szóval csak higgadtan vidd végig a dolgokat és, ha azt mondják várj, lehet érdemes, de azt mindig tartsd szem ellőt, hogy ne fuss ki reklamációk idejéből, pl. paypal...
Várni mindig érdemes, mert tudjuk milyen rögös az út Kínából ide...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest