-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz
Flashget #2728 üzenetére
Nem tudod, h miért de venned kell...
Én is vettem, a 2. napon eladtam, egyébként jó fél órát volt hirdetve... valahogy úgy nem tudom, késztetést érzel rá.
De egyébként a telefon max akkora távolságban mint az óra lenne, de mégis tudom használni, óra meg valahogy semmire nem jó, nyílván nem azon olvasod el az emailt, nem is azon válaszolsz, ha hívnak nem azon veszed fel, megnézni meg a telón is megtudod... szaal olyan, kell de minek.
Én bevallom férfiasan, hónapokig válgoattam, teszteket nézegettem, holott már akkor tudtam h nem fogom használni, soha nem volt órám, munkám miatt napi 1x órát ülök laptop/pc/szerver elött, okostelóm is van, az is mindig ezek mellett.... szaal hát na.
De meg kellett vennem,h tudjam h nem fog kellene...Az a szerencse h hamar elment, ráadásul nem hogy mínuszban,de +40 % haszonnal.
-
krisztianAMG
senior tag
-
Outlander
addikt
válasz
Flashget #2708 üzenetére
EU országain belül nincs vám/áfa...
Azon kívül, pl Kína ilyen, .... a futárok mindig is vámolósak voltak, illetve hát áfáztatás na, de vámnak hívjuk, ez ugye +27% a vételárra jött rá... régebben még a sima postákkal át-át csúsztak, de kb 2 éve, mikor kezdődött az aksis téma is, illetve elkezdték a xiaomit és a lenovokat árulgatni az mmben, edigiben, akkor/azóta teljesen ráálltak.
Még régen 10/1 volt a vámolós, most firdítva van... 10-ből jó ha 1 átcsúszik. -
-
Troy.
addikt
-
wentworth
tag
válasz
Flashget #2441 üzenetére
Még csak preorder, de a Ram is 4GB, a másikban csak 2GB. ha csak nem elirás
Azért nem mindegy.
Megfontolandó.
Media markba próbáltam egy 8 colos, 1280x800 körüli pixelű win8.1 tabletet.
Jó pofának tünt első ránézésre, meg hát jaaj 8 col.
Másabb mint a 7" android. 1 óra után kiégett a retinám. Még most is fáj a szemem, pedig eltelt egy fél nap azóta.
Akku viszont jól telljesitett, 15% 1 óra hossza alatt. Valami Modecom, 35.000ért. Az csak 1GB RAM-os.
Szóval, én mostmár 9-10 col alá nem akarom adni, nehogy megvakuljak. Az az optimális.Igaz ez a 4GB RAM? Mert akkor én is ilyet vennék, pont tablet vásárlás előtt állok.
-
Balion
senior tag
válasz
Flashget #2324 üzenetére
Épp most úgy látom, hogy nincs EU-s raktáron, de szokott lenni. Illetve szerencsére vannak alternatívák kicsit drágábban. Én nővéremnek vettem, ha gondolod ha ma kipróbálja, írok, hogy mi a véleménye róla. Ő is videózáshoz, netezéshet, egy-két windowson futó könyvtár alkalmazáshoz kérte.
-
wentworth
tag
válasz
Flashget #2222 üzenetére
Akkor neked valószinűleg nem eredeti Xiaomid volt.
Az akkuja a Samsung Galaxy S3-amhoz képest fényévekkel jobban birja.
A samsung 1-2 napot ment el kb, a Xiaomi 5-6-t is ha nem nyomogatom.
Ha nyomogatom is 2-3 nap instant.
Már én várom a százalékot mikor merül. Samsunggal mindig powerbankkal jártam, ehhez nem kell. (ha nem merült le egy nap 3szor, akkor egyszer sem)
A szoftver is sokkal jobb, összeszedettebb, ezerszer jobb a csilivili androidoktól. A samsungom már 32GB Class10 kártyával, meg 1-2 programmal halál lassú volt. Ez nem.
Nem véletlen jók a sziamóni power bankok is.
Soha nem volt eddig Samsungom, de mostmár ezek után főleg nem lesz. Eddig is tudtam hogy szar, most be is bizonyitotta. Ahogy tudtam szabadultam tőle. Csak a baj volt vele.
Szép a Samsung, de sz@rt se ér. Mostmeg már unalmas is hogy mindegyik ugyanúgy néz ki.Üdv. Egy Redmi 2 tulajdonos.
-
Outlander
addikt
válasz
Flashget #2222 üzenetére
1 féle rom van, ami vagy magyar vagy nem... bughalmaz.
"És a nagy neves gyártókkal ellentétben ha téglává válna a telefon simán visszahozható egy szoftver segitségével amit pc-re kell telepíteni."
Hülyeség
... a tobbi telót is flashtoollal hozod vissza, xiaomi sem kivétel...ami androidot futtat, azt kicsit nehezebb szoftveresen tönkretenni, de nincs olyan h most egyiket jobban fel lehet támasztani másikat nem.
(kivétel a fake-noname teljesen ismeretlen klón telefonok, de az mást téma.) -
azbest
félisten
válasz
Flashget #2131 üzenetére
Nálunk a postás előre megfeltételezi, hogy nem leszünk otthon. Egyszer hallottam, hogy becsengetett... a szomszédba. Alapból bedobja az értesítőt, nem csenget a kaputelefonon. Aztán másnap lehet átvenni a főpostán, mert zárás után veszik át a postazsákot a másik postától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sorozatok
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest