Hirdetés
Aktív témák
-
KERO_SAN
aktív tag
Huha, hat ez egy nagyon durva valasz lett.
A erdemi dolgokra egy sor valaszt nem irtal ( vajon miert? a korom miatt, vagy mert igazam van, vagy mert nem tudsz valaszolni ?:) ) .
Szakmak ocsarlasarol annyit, h egyszer sem tettem, felreerttetetek amit irtam, mar javitottam, de ha ezutan sem fogod fel, akkor igazan sajnalom, te iq betyar.
''Valószínű, hogy minden interjún majd a matek 4-et fogják kérdezni, te már csak tudod'' ---> Aham, erre irtam a nostredamusi kepessegeket, meg gondolom a matek4 nem azert tanitjak hogy matematikus legyel, hanem, hogy mashol is hasznat vehesd ( nem tudom konkretan hol, de gondolom programozasnal jol jon ha nem vagy suta a matekhoz ) , de TE ELORE TUDOD, hogy sem a konkret matektudast, sem azt a programozast nem kell majd alkalmaznod sehol, aminel erre a tudasra szukseg van.
Egyebkent azert irtam a hozzaszolas vegere a korom, hogy elobb arra reagalj amit kifejtettem, es ne arra hany eves vagyok, te buta liba. ( sajnalom de egyszeruen felhuz, ha vki ilyen ostoba :( )
Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- HOPPÁ! HIFIMAN Arya Unveiled - Over-ear planar fejhallgató - ÚJ! BONTATLAN!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest