Új hozzászólás Aktív témák

• japex

csendes tag

válasz kilaci #208 üzenetére

Szia kilaci!

Nekem is hajszal pontosan 1 evr a gari lejarta utan ment tonkre a alaplapi vezerlo egyseg es nekem is egy MT de nem 6705, hanem 3418 van. :W
    Tortent ez februarban. Elvittem aNotebookdoktor amator bandahoz, rendeltek bele uj egyseget 22ezret fizettem, ugy adtak vissza, hogy a toltest es halozatot jelzo ledek nem mukodtek es a pci slot csapoajto be volt csipve az illesztesnel es a haz be volt repedve. Ja es a bios figyelmeztetett, hogy nem jo az ido beallitas, mintha lemerult volna az elem a biosban.Ket nap utan ugyanaz a tunet eloallt. Vinyo, CD felporog, se kep se hang es ennyi. Utana siri csend. Visszavittem, sajnalkoztak, utana fel evig naluk volt, mire visszahivtak, hogy mehetek utana. Mukodott egy honapig, aztan ugyanaz a hiba megint. Neha viszont elindul, nem ertem mitol es aztan ujra elojon a hiba. Szedszedtem, a ledek mukodtek volna, de ezek az idiotak raktak ra valami ragasztoszalagot, azert nem latszodtak. Az elem a biosbol hianyzott. Most is arrol a geprol irok, nem merem visszarakni a csavarokat, nehogy holnap szet kelljen szednem ujra. Nagyon szepen muxik, nem ertem mi lehet a baja.
    Esetleg, ha valakinek van tippje, hogy mi lehet, megkoszonnem.
    Sziasztok.

Új hozzászólás Aktív témák