- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
japex
csendes tag
Szia kilaci!
Nekem is hajszal pontosan 1 evr a gari lejarta utan ment tonkre a alaplapi vezerlo egyseg es nekem is egy MT de nem 6705, hanem 3418 van.
Tortent ez februarban. Elvittem aNotebookdoktor amator bandahoz, rendeltek bele uj egyseget 22ezret fizettem, ugy adtak vissza, hogy a toltest es halozatot jelzo ledek nem mukodtek es a pci slot csapoajto be volt csipve az illesztesnel es a haz be volt repedve. Ja es a bios figyelmeztetett, hogy nem jo az ido beallitas, mintha lemerult volna az elem a biosban.Ket nap utan ugyanaz a tunet eloallt. Vinyo, CD felporog, se kep se hang es ennyi. Utana siri csend. Visszavittem, sajnalkoztak, utana fel evig naluk volt, mire visszahivtak, hogy mehetek utana. Mukodott egy honapig, aztan ugyanaz a hiba megint. Neha viszont elindul, nem ertem mitol es aztan ujra elojon a hiba. Szedszedtem, a ledek mukodtek volna, de ezek az idiotak raktak ra valami ragasztoszalagot, azert nem latszodtak. Az elem a biosbol hianyzott. Most is arrol a geprol irok, nem merem visszarakni a csavarokat, nehogy holnap szet kelljen szednem ujra. Nagyon szepen muxik, nem ertem mi lehet a baja.
Esetleg, ha valakinek van tippje, hogy mi lehet, megkoszonnem.
Sziasztok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Acer Predator I7 RTX 3070
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.29
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest