Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
őstag
Nekem ugye MIP-es órám van, és mindig megy a kijelző. Volt aki futásnál panaszkodott rá, hogy a ránézős felvillanás nem működik elég hatékonyan. Nekem a Fenix 6 pro-ra azt hiszem 36 órát adott meg a Garmin az aktív GPS trackingre, és 70km-es egész napos navigálós trackelésnél azért a végére eléggé lemerült már (15% körül rémlik, de nem emlékszem pontosan, régebben volt). Ebből kiindulva mondjuk egy 100+ km-es távon én már el tudom képzelni, hogy az F6-om pont lemerül a végére (de nem kicentizve, hogy a rajtnál veszem le a töltőről). Tudom, hogy a 36 vs 47 azért jelentős különbség, viszont nappal az AMOLED azért többet is fogyaszt, ha navigáció során sokszor pillantok rá. Szóval én nyugodtabb lennék egy MIP-es változattal, a kényelmi faktort is belekalkulálva. De elhiszem, hogy az AMOLED-es üzemidő a többségnek már elég jó szinte mindenre.
#11 Bazsi84: Hat el kell fogadni,h ekkora méretben ennyi az akkuido korlátja.
Na épp ez az, csak akkor miért erőltetik az AMOLEDet?
Nem az a bajom, hogy van az is, hanem az, hogy 47-es méretben már nincs MIP-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- E-roller topik
- OpenWRT topic
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch S6 44 mm NIKE EDITION - NEM MŰKÖDŐ KÉPERNYŐ
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest