Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
ÜDv nektek

A 8. hói laphoz kapott SWAT 4 mindenkinek megy?
nekem azt irja ki telepitést követő inditás után, hogy a program nem indul el mert MSVCR71.dll hiányzikvalaki tudja mit kellene tennem?
-
feka007
veterán
Én 2004 végétől 2007 legelejéig vettem a lapot, szóval csak a 2-2,5 év alapján mondom a tapasztalatomat. Kb 2004 októberben vettem meg az első lapot, ugyanis ekkoriban kezdtem el gamerkedni, ekkor lett meg az első teljesen saját gépem. Mivel tetszett az újság, így minden hónapban megvettem, mindig szívesen olvastam. Vmikor 2005 tavaszán fordult a kocka, amikor megjelent a wow, ami kétségtelenül rossz hatással lett a színvonalra, másról nem lehetett olvasni, csakhogy milyen nagy játék a wow, mintha nem is lenne azon túl semmi, ez pedig kihatott a játékcikkeik színvonalára, a cikkekre, nagyon elvágódott a színvonal, ami utána se lett sokkal jobb. Aztán mikor rájöttem, hogy a neten sokkal színvonalasabb teszteket olvashatok ingyen normálisabb közösségben, akkor már csak bele-beleolvastam, mert tartott még az előfizetés, de már lassan két éve nem veszem a lapot, addig is kár volt az első 5-6 számon kívül, nem érte meg azért a sok fáért, amit kikellett vágni miatta...
-
7600 GS
addikt
Sziasztok!
Valaki volt már GS táborban?Milyen a társaság?Nem gáz,hogy csak 13 éves vagyok?

-
gergo84
aktív tag
én is küldtem sms-t. kaptam egy visszaigazoló sms-t, hogy jo választ adtam és egy kódot. Gondolom majd azzal a koddal kell nekem valamit igazolnom. Felhivnak telefonon, hogy figyu nyertél egy karit, de admeg a kódot. gondolom...
-
szatocs
őstag
Hi Mindenki!
Ha van valaki, aki a gamestar oldalon játszott már a nyereményjátékban, amelyikben most pl videokártyát lehet nyerni (sms küldős), akkor megírhatná, hogy hogyan megy ez. Csak a választ kellett elküldeni, és visszakaptam egy kódot. Most ha az én kódom nyerne, akkor megkeresnének, és kérdeznék, hogy ki vagyok, vagy pedig valamit az sms - ben kellett volna küldeni? -
gergo84
aktív tag
-
greatchaos
addikt
válasz
greatchaos
üzenetére
megoldódott

-
greatchaos
addikt
üdv.
elakadta, a syberia nevű játékban
van leírásom, de
''Laboratórium - Az ajtótól balra vizsgáljuk meg a szekrényt! Tegyük el a Barrockstadt hangcilindert! Menjünk a professzorhoz és vegyük fel a Yangala-Cola port és a kémcsőfogót!''
ezt : Yangala-Cola port hol kell keresnem? - már egy órája rajta ülök, de eldobom az agyam...
[Szerkesztve] -
gergo84
aktív tag
de legalább nem nyitottam uj topicot, az is valami nem?

amugy elirták a Kingpin nevét.
Kinpin ként szerepel, majd két sorral lejebb, meg helyesen....
ja, és ha valakinek nem kell a poster az ujságból, szivesen megveszem... -
gergo84
aktív tag
a GameStar 2007 júniusi számában a 20.dik oldalon kilátszik a csaj mellbimbója

-
Cs@@bi
tag
Sziasztok!
Örülök hogy találtam egy ilyen topicot, remélem tud majd valaki segíteni nekem. A Gamestar októberi számában benne volt egy 14 napos/10 órás trial code a Guild Warshoz, na ez kellene nekem!! Nagyon nagyon fontos lenne mert rákattantam a gamera és kiszeretném probálni, de már októberi gamestart seholse kapni nov 16. ikán, szóval ha valaki nem használja, és esetleg megszánna, hálám üldőzni fogja!

[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Nwn2 teszt nincs meg valakinek?
(szkennerrel rendelkező egyénnek.
) -
sirdani
tag
Gamestar Táborvideó 2006:
[link] -
Drizzt
nagyúr
Sziasztok, a mostani gamestarban milyen monitorokat tesztelnek? Esetleg valakinek nincs meg véletlen a cikk?
-
Móci
addikt
Üdv!
Az Októberi Gamestar DVD-n nincs véletlenül rajta ez a háttérkép?
Előre is köszi a választ!
[link] -
<MZ/X>
őstag
uuuuu uuuuu
uuuuu uuuuu P
uuuuu uuuuu
uuuuu uuuuu
UUUUUUUUUU -
<MZ/X>
őstag
.
-
<MZ/X>
őstag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy mi a az email címe a szoftveres arénának? És azt hogy valaki közületeket nem tudja hogy mikor jön ki a Desperados 2 meg a Pirates of the Burning Sea.
-
Kindgrind
aktív tag
Nincs meg senkinek az új GS?

-
Xelo
addikt
szasztok én is szeretem a GSt, sőt nem is olyan távoli kapcsolatban vagyok a GSes srácokkal.. Gyut elég régen ismerem. Szóval vna nekünk az Onlineg Gamer Paradicsomunk a GamerX aminek az új weboldalát most csináljunk Screamel.. namost ez végülis össze fog fogni a GSal
a GXnek én vagyok az alapítója.. de erről még nem mondhatok semmit.. majd ha kész lesz az oldal ti is olvasni fogjátok a GSben
-
Kindgrind
aktív tag
Szevasztok
akinek meg van az e hónapi gamestar meg kérhetném hogyha tudja be scannerné a Sacred: Underworld cikket és elküldené.
Elöre is kösz! -
Darla
tag
Bővebben: link Itt nézelődj!
-
Pirítós
tag
Tudja valaki hogy a mostani számban mi van?Nincs elég pénzem megvenni.
-
LucifeI2
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
2001 február
-
mayerlaci
senior tag
Jön valaki GameStar táborba tavaly sajna nem voltam de haverom volt és most én is megyek vele szoval ha valaki jön akkor irja mert ott talizhatunk.
-
LucifeI2
őstag
Lenne egy kérdésem... nem tudom ez warez-e vagy nem .. de az lenne a kérdésem hogy ha vkinek megvan az a gamestar amibe a counte-strike-ot teszetelték (nem a sourcot) , akkor az letudná-e fényképezni és msn-en elküldeni nekem, mert nagyon érdekell mit írnak róla ,de nem tudok senkit a baráti körömben akinek megvan

-
Darla
tag
Én szeretem a GS-t. Szerintem teljesen jó cikkeket írnak a srácok. Jó fej az összes szerkesztő, csomó hülyeséget össze tudnak hordani.

-
nagash
senior tag
Sziasztok lenne egy problémánk egy Gamestar melléklettel kapcsolatban. Bővebben: link
Tudnátok segíteni?
A válaszokat(ha lesznek) ebbe a topilba kérném mert a másik nem lesz hosszúéletű.
Előre is köszi!
-
lamadou
senior tag
válasz
Beerwolf
üzenetére
most hadd ne mondjak semmit.(''Mert Király!'')...
Én amúgy azért veszem mert tetszenek a cikkek(általában), néhány programot lusta lennék keresgélni, letölteni; a hw-s rész se olyan rossz szerintem, az arénát is szeretem; És kell valamit olvasni ha nem vagyok net és PH! közelben(WC/vonat/suli/stb...) Ja és valahogy a neten nem jönnek át nekem annyira a játék tesztek(már amennyi van...) -
Beerwolf
senior tag
Mindenki Írja be miért veszi főképp a Gamestart!

Mert Király!
[Szerkesztve] -
Beerwolf
senior tag
válasz
tjhooker464
üzenetére
Na küldd már el ,vagy linkeld be
Már én is nagyon kiváncsi vagyok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na megvettem és sztem jobb mint volt
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Type-R
őstag
válasz
tjhooker464
üzenetére
OK küldejd, már nagyon várom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lamadou
senior tag
válasz
tjhooker464
üzenetére
Nekem is! Vagy linkeld be! Amúgy egy cikkről van szó vagy több. Mondjuk szerintem nem gáz, elvégre testvérlapok.
-
Xelo
addikt
Én szerintem nagyon rendes fickók. Egy kettőt személyesen, vagyis MSN-en elég jól ismerek, és nagyon jó fejek.(pl.: gyu)
Új hozzászólás Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Milyen csaj?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)