Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beerwolf
senior tag
Na végre ezt vártam! Végre megjöttek a GS-fanok, akik nem csak fikázni tudnak.
-
Mr.Skyline
senior tag
személyem szerint, néha rámjön kb. 3-4 havonta, hogy vegyek egy PC-s újságot, de mikor megveszem kb. 10-15perc múlva túlvagyok rajta és félre is rakom, ilyenkor mindig felcsillan bennem az, hogy minek adtam ki majdnem 2000.-ot egy ilyen lapért, amikor itt van a net, és ugyanugy mindenről tudok infót szedni ill. a freeware prg-t is le tudom szedni a demokkal 1ütt...
hát igy röviden ennyi.
-
alitak
senior tag
Nem tom. Mért kell röktön fikázni? Szerintem a GS nagyon jó.
-
Type-R
őstag
válasz
tjhooker464
üzenetére
Nekem már megfordult egypár német GS a kezemben, és nem egyeztek meg a magyar cikkek, és mivel látogatom a német GS honlapját, és látom, hogy amik vannak az újságban, igy tudom állitan, hogy nem forditjak a magyarok a cikkekeket, és szerintem ezt be is lehet fejezni.

-
LOTR
addikt
én nem tudom, hogy aki ilyeneket ír az komolyan gondolja e vagy csak írogat minden félét, de sztem nem sok GS-t látott életében
mivel GS-nek az IDG a kiadója ami ugye majdnem mindegyik kontinensen terjeszt, ezért nagyobb befolyása van, és talán a nagyobb cégek is könnyebben kötnek szerződéseket velük és adnak interjúkat(bár nem vagyok újságíró)
szerinted gagyi volt -ehh
ha most megnézek egy több éves GS-t, főleg a 2.0-ás verzió előttit, akkor a mostanival összehasonlítva valóban csúnyácska, de akkor se átláthatatlan, viszont ha mellérakom a többi hasonló újságot, szinte ugyan olyan volt
mára viszont (sőt már néhány éve) kinőtte gyermekbetegségeit, -ami megvolt azért a többieknél is
tehát mindenkinek az tetszik jobban amelyiknek szimpibbek a szerkesztői
minőségi és színvonalas : hát nem tudom mi a minőség és színvonal amikor néha a premier előtt olvashatsz bemutatókat...... (a többi újsághoz képest többször is) -
L|zsidoboz
őstag
válasz
tjhooker464
üzenetére
Akkor a nevük a cikk végén a fordító nevét mutatja
Ez annyira nekem nem gáz... -
Beerwolf
senior tag
válasz
tjhooker464
üzenetére
Ugyanúgy vagyok vele mint L|zsidoboz, addig nem amíg csak ott olvasom.

-
tjhooker464
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Pontosabban a német gamestar cikkeit fordítják le és adják el a saját nevük alatt. És az idg kiadó többi lapjánál is ez van
Á lá pc world -
L|zsidoboz
őstag
válasz
tjhooker464
üzenetére
Kár, csak angolul ''tudok''.
Magyarán a külföldiektől csórnak? -
tjhooker464
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Sőtt ha lesz gépem elküldöm az egész cikket
Egyikhez jó némettudás nem árt
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
tjhooker464
üzenetére
rendben és várom!
-
tjhooker464
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Este lesz időm begépelem meg elkérem az újságokat is

-
BatemanX
tag
Na igen, a HL2 teszten én is jót röhögtem. Hatalmas villogó betűkkel: 16 (vagy 20, a fene sem emléxik) oldalas teszt! Hol, könyörgöm? Ja, a borítékméretű sajtpapírra írt dolog, ahol minden 2. oldal csak kép? Ha rendes újságméretet veszünk cirka 5-6 oldalra jön ki a dolog, ergo az NFSU:2-ről ugyanabban a számban többet írtak. Ez aztán az ügyes marketing.

-
Xelo
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Erre én is kiváncsi lennék...
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
tjhooker464
üzenetére
Tudnál mondani vmi konkrét példát?
-
tjhooker464
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Én olvastam. Azóta zavar

-
L|zsidoboz
őstag
válasz
tjhooker464
üzenetére
Amíg mástól nem olvasom, addig nem.

-
d-boy
senior tag
Mióta netem van nem veszek ilyen újságokat

-
-
escie
őstag
97 szeptembertől 2002-ig elő volt nekem fizetve.
bár az igazi még a PC-X korszak volt.
még nyárigyakorlaton is voltam náluk egyszer, két hetet, tök jó buli volt. csak reggel 10-re kellett bemenni, és tök érdekes dolgokat láthattam.
jellemző, hogy ezen a nyárigyakorlaton többet tanultam, mint a suliban, ami előírta a gyakorlatot. 
-
Integra
titán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
így van, én is csak az első felét olvasom át, szerintem is jók a tesztek.
a hátulját a levélrovat meg hasonlókat meg úgysem az én korosztályomnak találták ki
-
Integra
titán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
a hardver tesztek inkább pc world tesóújság témakör
itt szerintem sokkal inkább helykitöltő kis rovat szerepe van -
L|zsidoboz
őstag
Én 4 haverommal együtt veszem az újságot, és szerintem jók a játéktesztek, csak a hardver teszt néhe elég ''érdekes''. Pl. a a4tech és creative egér optikája pontosabb volt, mint a microsoft 1.1A-é! Ezen kiakadtam, de amúgy jó újság. DVD-set szoktam venni, is kimondottan örülök a sok demonak és filmelőzetesnek!
-
Szőrös
veterán
PC-X Mmmm de jó kis újság is volt az , jópár számuk megvan még. Abban még eredetiek voltak a poénok /mint ahogy Guruban is/ de ebben a GSben kicsit eröltetettnek tűnik ha van benne egyáltalán. Ettől függetlenül nem olyan rossz lap csak nem az idősebb korosztálynak
/persze a vén lovak már nem is nagyon vesznek gémerlapot/. -
Integra
titán
semmi baj a gamestarral
azóta kapom minden hónapban, hogy még bőven pc-x volt a neve.
azóta szinte minden más újságból ide jöttek az írók.
és igenis jó az újság -
kovi
senior tag

-
Beerwolf
senior tag
Mindenkit szeretnék megkérni hogy aki gyülöli a Gamestart az ne irjon ide, nekik a kövezkező linket ajánlanám:
Bővebben: link
Föleg Apophisra és kovira vonatkozik. -
Vangelis
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
valahogy éreztem.......................
Akkor minek veszik annyian? -
kovi
senior tag
Hardware-hez nem értenek. Csak saját magukat sztárolják.
Ocsmány. Mindegyik kapna egy öklöst. -
parandroid
félisten
hogyne. időnként egész jó bundled játékok vannak hozzá...

nah, gyors végigfutottam.
kovi: nagyképűség: sosem olvastál cov-ot... cspa nagyképű f*szfej írta, mindenki imádta őket, a világ legjobb számítógépes újságja volt. és mindegyik számhoz járt csekk! némelyikhez poénból 2 is...
pedig nem volt szükségük bújtatott reklámra, ment rendesen, amíg volt.
szerintem ha nem érzed úgy, hogy te lennél a célközönség, akkor nyilván jól érzed. én sem vagyok az. néha megveszem, többnyire a fentebb említett bundled játékok miatt, ugyanígy a konkurens négybetűset is. általában becsülettel végigolvasom, bár néha ccc-gve csóváloma fejem. semmi igazán fix-tv-s kirívó ostbasággal nem találkoztam még, fikázni nyilván van mit, de keresd meg valahol felss-t és olvasd el az aláírását. egyszerűen ezek az újságok a 13-17 éveseknek szólnak, akik igazából csak játszanak a gépen. ők nyilván szeretik is. bár manapság tényleg divat mindent fikázni és mindent jobban tudni.
akinek nem inge... 
p
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
egyébként az ilyen ujságokanak van valmi értelmük

-
Qorthral
őstag
Csak annyit szeretnék mondani:
Hogy abban igazatok van hogy nagyképüek, de engem nem ez zavarigazán hanem az amit ugyancsak mondtatok, hogy sok mindent elírnak.

-
Jarlaxle
senior tag
Már 2,5 éve veszem a Gamestart. A beképzeltségük engem is zavar: gigamegaultra világpremier 100 oldalas teszt.
Ennek ellenére állítom hogy ez a legjobb gémer magazin, és mielőtt kérdeznétek van összehasonlítási alapom: sok PC Gurum van és szinte összes Gamer megvan. Szerintem sem kéne a helyet a saját bemutatkozásra pazarolni. A hardware résszel a már említett problémák szintén zavaróak, de ez gémer magazin, úgyhogy ez elnézhető. A tesztek nagyon jók. Szerintem.
-
Beerwolf
senior tag
Akárhogy is nézed, a zenét csak szubjektíven lehet értékelni...
Rengetegen vannak, akik imádják Lagzi Lajcsit, de ha én lennék a GS zenei ''tesztere'', én tuti max 20%-ot adnék rá. Erre jönnének a Lajcsi fanok, hogy önjelölt kritkus vagyok
? Sajna el kell fogadni, hogy nem zárható ki ilyenkor a saját ízlés és kész. -
Apophis
őstag
Szvsz a Gamestarnál mindkettő jobb (volt). Már egyiket sem veszem, mióta van netem, felesleges.
-
lamadou
senior tag
Hali!
Én is nagy GS fan vagyok, és nekem nincs bajom a nagyképűségükkel. Ennyi még belefér.
Szerintem. A HL2 tesztről: Szerintem is eltúlzták, de azért nem olyan rossz játék az
Aki szokta olvasni az tudja a választ: Melyik játék volt az amelyiket az amcsi megjelenéskor postáztattak maguknak az amcsi munkatárssal? Tényleg nem emlékszem. a HL2 rémlik de nem akarok hülyeséget mondani. A hardver részleggel sincs semmi bajom, így legalább nyomtatott médiában is olvashatok ilyesmit(nem csak a PH!-n
). A tesztek is bejönnnek(játék+hardver is). A DVD melléklet is korrekt. A többi újságról: Régebben bele-bele olvasgattam több újságaba is(PC GURU, PC Games, PC GAMER, 576). A Gurut még mindig látom a suliban(és ha van valami érdekesnek látszó cikk beleolvasok) de nekem nem jön be. Plussz egy csomó dolog a GS-ben hamarabb van.
A csekk ami az újságban van: nekem azzal sincs bajom, leegyszerűsíti az előfizetést(ha nincs neted). -
Apophis
őstag
Nekem a PC Guru nagyságrendekkel korrektebbnek tűnik, szebb is, tartalmasabb is, a hardwer rész is igényes. És az ajánlókat (zene, mozi) hozzáértő tartja, nem egy önjelölt kritikus, aki Ákosra 95%-okat osztogat, és szinte csak progresszív rockot értékel.
Beerwolf: de legalább a cikkben felhívhatták volna rá a figyelmet, hogy töredékinfókból értékelnek. Gyakorlatilag egy nagy átverés volt.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Nem kell hardwer, de ha már belerakják, gondozzák rendesen, ne egyéves termékek legyenek benne. Az árak sem nagyon stimmelnek.
A HL-tesztről annyit, hogy (mint sok más külföldi gamer magazin is) megjelenés előtti verzióval, mindössze pár órát játszhattak vele, egy-két pályán, amelyeket a Valve gondosan úgy válogatott össze, hogy az összes hátrányt (pocsék MI, no sztori, monoton beltéri harc stb.) háttérbe szorítsa. Íg kapott 97%-ot, különszámot, és röhejes commenteket, mint: ''A HL2 ellenfelei okosabbak, mint azt legmerészebb álmainkban gondolni mertük volna''. Valóban, a DOOM3 zombijaival konkurálnak, csak fegyverük van... -
-
kovi
senior tag
bélanéni. Te most a rossz oldaladat mutatod felénk.
Mutasd a jót!
S emelkedettebb leszel!
-
Beerwolf
senior tag
-
kovi
senior tag
Ha a moderátor ur mindent zár akkor hol fejezzük ki az érzéseinket?
Igenis kell a vita. Mindenhol kell a vita. Nem mindjárt bezárni, meg zárolom.
ISTEN csak egy van! -
Beerwolf
senior tag
Sajnos a Gamestar fóruma ehhez nem megfelelő, 10 hozzászólásból 9 csak egy szmájli, max ennyi, hogy : királyyy !!!.
(Biztos nincs rendesen moderálva
...)
Egyébként már rég ott beszélgetnénk ilyesmiről...
Szerintem van értelme ennek a totyiknak, látszik, érdeklődés is van, mért kéne bezárni ?
Írtam, hogy nem zárom be, ha nem lesz olyan vita és az újság olyan mértékű szidalmazása ami már a jóizlés határait súrolja.
I_Am -
Vangelis
félisten
MI az a gamestar
???????
Látom, hogy ujság, de mi
-
I_Am
veterán
Azt hiszem az ilyen kérdéseket amik itt felmerültek a totyikban a GS fórumán kellene megbeszélni. Hiszen oda járnak fel a gamestar tábor képviselői. Ott talán még a szerkesztőktől is kaphatsz válaszokat bizonyos kérdésekre. Még nem zárom, de a vitát kérlek majd kerüljétek. Köszönöm előre is.
-
LJoE
senior tag
storno
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
egyetlen aprócska megjegyzés:
biztos, hogy ez a játékok alá kell??? nem lehetne inkább fáradt gőz-ben? -
kovi
senior tag
Ez van ?? Ezt kell szeretni????
Túrót! Nem kell megvenni.!!!
Ha nembírod őket vegyél PC Gurut, vagy vegyél 576-ot. Mittudom én még mik vannak. Ja van hozzá cd. Ez igaz. de a rajta lévő programok mind letölthetők a netről. Jó, tudom nem mindenkinek van netje. De minden 3.-nak igen. Szólsz havernak lehúzza neked. Minek teszik be a maguk képét az ujságba. csak az aki sztárocska akar lenni. Borzalom.
Ja és a csekk. Na az se semmi. Képzeld csekket raknak be. Ez promóció nem?
Az hát! tehát lassul a szekér....
Van ez a gamestar csapat leírás. Tele képpel ugye...
. Szóval pl leírják hogy mi a kedvenc játékuk meg ilyesmi.
Őszintén, KI A F@SZT ÉRDEKEL. ??
B@SSZUS AZ A DOLGA HOGY A ROHADT CIKKET ÍRJA MEG!
Nemaz hogy magát mutogassa. menjen be a valópajtába!
Neharagudjatok, ez most kijött. Iszonyúan nagyképüek. -
Beerwolf
senior tag
Bocs, de semmi sem olcsóbb ennél igaz, elég drága viszont adnak hozzá CD-ket vagy egy dupla DVD-t.
Szerintem annál jobb minél többen vannak, az lehet hogy egy kicsit most nagyképűbbek, ez van ezt kell szeretni!
Ja, és meg szeretném kérdeni ha Amerikába élsz hogy veszel magyar Gamestart?
[Szerkesztve] -
kovi
senior tag
Igenis!
ROHADT DRÁGA!
S csak azt látom hogy vannak már 20-an. Akik azt az 5 játékot ''tesztelik'' egy hónapba. Nemtudom aztveszem észre hogy egyre többen lesznek. Miből.?
Most meggazdagodni akarnak?? Még 1000 FT is sok egy ilyen lapért nemhogy 1600...
Más->
Abba az időbe nem voltak ilyen nagyképűek. Hogy magukat sztárolják. Van épp elég valóvilág meg egyéb sztár már !
Lehet ütlegelni....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Xelo
addikt
Jahh és ami feltünő hiba nekem:
Sokkal több az elírás, hiba benne, mint régen... Pl.: B-Chrome is az egyik játékra(arra a motorosra) 76%-ot adott, pedig mindegyik tulajdonságához 10pont volt írva. Meg egyébként is nem figyelnek ugy oda, elkapkodják. De a tesztek jók továbbra is. -
kovi
senior tag
Személy szerint 2000-től 2003ig vettük a GS-t.
Akkor még jó volt. De aztán elmaradt. Most belelapoztam múlkor. Hát fene tudja.
Jó is meg nem is. -
Beerwolf
senior tag
Na végre valaki valami értelmeset ír.Kösz

-
Xelo
addikt
Nahh szóval én is GS-os vagyok, minden hónapban megveszem. Szerintem nő a színvonala, bár vannak olyan változtatások amik furcsák lehetnek azoknak akik már rég nem vették. Ami most újdonság az a GS TV, ami a CD/DVD-n helyezkedik el.

-
Kovacsgabor
tag
guru!
-
Xelo
addikt
válasz
strike-force
üzenetére
Biztos hogy hallot, de ez egy GS topic, vagyis ha valaki nem a témához kapcsolódóan ír, az OFF-ol. És a PH!-n csak az OFF topicban, meg még pár helyen lehet OFF-olni...

-
-
Beerwolf
senior tag
Nem kötelező mindenhova Beszólni nyugton lehet maradni, ha nem szereted a Gamestart ne írj ide!

[Szerkesztve] -
Kovacsgabor
tag
Szerintem meg a PC GURU a király.
-
Beerwolf
senior tag
Hello mindenkinek!
Azért nyitottam ezt a topicot hogy aki olvassa a Gamestart és prohardveres is az itt tudjon beszélgetni. Továbbá azt kérném, mivel mostanában nem vettem gamestart, javult maradt vagy romlott a szinvonal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez annyira nekem nem gáz...

akinek nem inge... 

Ennek ellenére állítom hogy ez a legjobb gémer magazin, és mielőtt kérdeznétek van összehasonlítási alapom: sok PC Gurum van és szinte összes Gamer megvan. Szerintem sem kéne a helyet a saját bemutatkozásra pazarolni. A hardware résszel a már említett problémák szintén zavaróak, de ez gémer magazin, úgyhogy ez elnézhető. A tesztek nagyon jók. Szerintem.