- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
iegyetlen #97530 üzenetére
Talán mert több van raktáron és mert azt akarják abból több fogyjon, vagy kevesebb. Bármi ok, mert lényegtelen. Az a piacon használatban lévő laptoptól függ melyik modul fogy jobban, melyiket tudja felhasználni a vásárló.
Vagy ha valami nagyon régi és már kevés van belőle az is lehet nagyon drága. -
törölt tag
válasz
iegyetlen #97525 üzenetére
Elvileg, ha gyorsabb RAMot teszel bele, de kisebbet támogat, akkor lefogja vinni az órajeleket az adott szintre.
Plusz későbbiekben lehet, hogy update szinten engedni fogja a gyártó a gyorsabb RAMokat. Akkor neked már nem kell ezzel foglalkoznod.
Egyébként AW-nál már nem ritka az 5200-as RAM órajel.
Lehet a tied is tudja már csak kell neki egy BIOS frissítés. -
válasz
iegyetlen #97079 üzenetére
Hát egy újra particionálás(konfigurálás, optimalizálás az adott gépben) előbb install és az azzal járó format rá, ne úgy ahogy átvetted a gyári állapot megtartása. Teljes törlés install és aztán mehet rá minden. Ments le róla mindent aztán ezután mehet rá vissza ami rajta volt és minden jó gyors lesz.
-
válasz
iegyetlen #97079 üzenetére
Ha átállítod a háttértároló kommunikációs protokollját, akkor illik ehhez újrainicializálni a meghajtó(ka)t. Azaz jobb esetben még az oprendszert is újra illene húzni, mert ilyenkor általában be sem tölt a gép. De a Dell dual protokollosra csinálja a gyári rendszermeghajtókat ezért ezt meg lehet úszni.
Nekem is 770-es van az AW gépemben; arról megy a rendszer is, tökéletesen. Lehet, hogy még valami hardveres gond van; pl.: bemelegszik a meghajtó -
válasz
iegyetlen #96821 üzenetére
Nem megy bele... Szerintem elég bele a 770-es is azon csak heatsperader van. Emberesen teker és nincsen benne a dRAM miatti belassulás. Ha jól sejtem akkor a backplate-re van átvezetve gyárilag az SSD hője, ha meg nincsen, akkor oda egy gappad és máris hűvösebb lesz az adattárolónak.
-
echterion
nagyúr
válasz
Nem valószínű, hogy elfér, majd 9mm magas az a cucc, ennyi hely ott nincs. A te gépedben van ssd hűtőborda neki, szóval keress egy borda nélküli ssd-t hasonló specifikációkkal, így a gyári megoldást rá tudod applikálni (vagy a linkelt cuccról leszeded a gyári bordát...), valahogy így, ahogy ebben a videóban is láthatod.
-
válasz
Más laposom van, de utána kerestem és ezt találtam. [link]
Ezen a fotón egy m.2 sata adapteren jól látszanak az SSD méretek számmal jelezve.
Ezek a méretek lehetnek nvme alapon is....2260 és 2280. És ha jól mondom talán a laptopban az alaplapon is ott lehet a portnál az adott számozás, nem biztos.Ami a hűtőbordát illeti azt lehet rá tenni, egyesek rá szokták gumizni....én még sosem raktam, de itt a topikban már láttam ilyet. Az nvme ssd-k szoktak kapni, mert azok melegszenek el irreálisan, a m.2 sata nem melegszik annyira. És igen azt érdemes lemérni azért hogy mi milyen vastag, főleg hogy a bordával is még beférjen, volt ebből már gond vékonyabb laptop kivitelnél, ahol minden ki van centizve.
-
pidzse4
aktív tag
válasz
nekem razer 18 van és nem kell hütőborda az ssd re felesleges. de azt csak te tudod hogy belefér e vagy sem. Mérd le hogy mennyi hely van azt kész. De laptopokba nem szoktak ilyen hütőbordás ssd t rakni. Felesleges. Ezeket a hütőbordásokat asztalikba szokták rakni nem laptopba.
-
echterion
nagyúr
válasz
iegyetlen #94838 üzenetére
Grat hozzá. Nekem R6 van, jó gép szerintem is. A gamer gép hangos, ez van sajna. Nekem egy olyan funkció hiányzik, mint ami pl. a lányom gépében is van (Legion 5), hogy ha a teljesítményszintet egy gombnyomással leveszem a három okozat aljára, akkor szinte néma a gép, nyilván visszavett, de az adott játékhoz sokszor elég teljesítménnyel (Genshin így simán megy nála max beállítással 60 fps-sel). Na itt hiába rakom ugye Quiet módba, akkor is felpörgeti a gépet, pedig a WoW-nak aztán nem kell a 4,2 GHz-es proci raid-en kívül (én meg nem raid-ezek). Erre ha talál valaki megoldást, azt megköszönöm (KillHates?).
-
-
FőDudu
veterán
válasz
iegyetlen #94013 üzenetére
Razer:
Ha nem egy suvito szornyetegre vagysz, akkor gondold at. A 12700 a hirek szerint egy kazan, tul forro feju. Ennek megfeleloen az akkus uzemido is olyan 4 ora max (az en regebbi verziom ~8 orat bir).A kijelzoje egy kalap szar, meg 300 nit sincs. Azt a szeriat nagyon elkefeltek.
110 wattos TGP, szoval az AW biztosan tobbet tud.En a Razert partolom, de ez a verzio nem jo valasztas.
-
Ubul86
őstag
válasz
iegyetlen #94013 üzenetére
akkor nálam jönne utána a hűtés megoldás + hang
ha a razerben jobb a hűtés akkor azt.
Ha nem, akkor ha a teljesítmény ua. és még többnyire a monitor is, akkor alienware. Ha meg monitorra kötöd, akkor meg a kijelző is másodlagospl ok hogy qhd, de srgb, egyéb tulajdonságilag mennyire egyezik a kettő?
-
laposonly11
senior tag
válasz
iegyetlen #92719 üzenetére
Az RTX 4060 laptop valahol az asztali RTX 3060 és asztali RTX 3060 Ti közé esik, mivel egyelőre nem jelent meg az asztali RTX 4060 as.
- Red Ded Redemption 2 (QHD): The RTX 4060 mobile performs faster than the RTX 3060 desktop GPU by 12.5%.
- Cyberpunk 2077 (QHD): The RTX 4060 laptop is also faster than the RX 3060 desktop GPU by 10%.
- Forza Horizon 5 (QHD): The RTX 4060 laptop outshines the GPU of the RTX 3060 desktop by 5%.
- CS:GO (FHD): The GPU of the RTX 4060 laptop is faster than the GPU of the RTX 3060 desktop by 20%.
- Shadow of the Tomb Raider (FHD): The RTX 4060 laptop beats the RTX 3060 desktop by 14%.
- Assassins Creed Valhalla (FHD): The GPU of the RTX 4060 mobile is faster than the GPU of the RTX 3060 desktop by 20%.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest