Új hozzászólás Aktív témák
-
isti0308
csendes tag
válasz
SeniorTilla #66577 üzenetére
Szia!
Figyelj!
Először is, egy refurb tehát újracsomagolt notit újként árulni, nem túl etikus,
a kettő nem egy kategória! Főleg, ha külföldi szürke importos, és nem él rá a garancia itthon, de a hírdetésben 2 év háztól házig garival hirdeted!
Tudom én is hibás vagyok, mert vásárláskor nem néztem ennek jobban utána, de én hittem annak ami a számlán volt!
Aztán mikor 2020 Januárjában gariztatni akartam ez jött az RMA kérelmemre:Jeleztem feléd, erre ezt írtad:
"Szia,
a garancia nemzetközi, nem helyi. Nem tudom miért írták ezt, de butaság. Megpróbálhatom én is intézni a javítást, de attól félek, hogy ki fogunk csúszni az időből, mert én holnap indulok 1 hétre síelni külföldre"Aztán természetesen küldtem a számla másolatát az asusnak, amire jött ez a válasz:
Szintén küldtem neked erre a reakciód 10 nappal az általad vállalt gari lejárata előtt:
"most nem tudok neked segteni, olaszországban vagyok sielni"
Szóval ez volt az a pillanat amikor 100%-ban tudatosult bennem, hogy benyeltem a "hosszúcicit"!
Drága tanulópénz volt, de legalább megtanultam, hogy olyantól, aki itt hirdeti rakat szám a cuccait, soha semmit! Újat csak boltból, használtat meg max megbízható embertől, vagy külföldről!
Ennyi, részemről lezárva, ezért nem is kerestelek azóta!
Csupán a tapasztalatomat osztottam meg LZs?! kollégával, nehogy ő is házhoz menjen a Lóf@szért!
-
gago1975
őstag
válasz
1. Te érted, hogy mi itt a gond?
Számlád, ráírva az esetleges hivatalos Asus garancia idő tartalmával:
A hivatalos Asus reakció a gép garancia idejével kapcsolatban:
Tehát akkor mennyire is "hivatalos" amit a szla-ra ráírsz?2. Van egy HP géped, amire van garancia, persze a Service tag szám ügyesen le lett vágva, hogy ne lehessen utána járni, hogy ez valóban a hírdetett Omen-nek a garancia ellenőrzése.
Ja odaírod, hogy a billentyűzet hasonló mint ami a képen látható 9750hRTX2070-é,
Áruld már el, hogy miért nem a saját képeivel, a képek kózé berakva a dobozon látható data sheet, berakva a gari megléte, supportból be screenshot-olva stb ...Szerinted ez így mennyire kerek történt tőled?
Ha ezek meglennének, korrektül lenne minden csinálva, hidd el többet hozna a konyhádra. -
válasz
Én ismerek valakit addig várt a garival míg kifutott belőle és meg lett a baj. Már az legelejétől hibásan használta, lusta volt komolyabban utána járni a dolognak, aztán tönkrement
Most ott van gép nélkül, mert újra, másikra nincs pénze. Meg is érdemli, volt rá ideje a hibát kijavíttatni.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged