Új hozzászólás Aktív témák
-
khirill
aktív tag
sziasztok!
bekakkantott a régi toshiba notebookom és most egy új vásárlására szántam el magam... szeretném a segítségeteket kérni, h körvonalazódjon milyet is vegyek... nagyjából 250-300 nagyon-nagyon max 350-et tudnék rá összekaparni... (így is legalább egy évig rúdtáncolnom kell majd makaón
)
i7, 4-6gb ram, 500hdd, (+kis ssd), nvidia vga 2gb...
reális elképzelés, hogy egy ilyesmi konfigot szerezhetek érte? munkám miatt grafikázom, hobbiból 3d tervezek és játszok (d3, dota, sc2 vagyis azért nem a legVGAevőbbek), filmet és zenét is azon keresztül nyomom, tehát eléggé családtaggá válna...
igen, az alienware nekem is nagyon bejön...
...de nincs rá 500-600 forintocskám!
(őszintén szólva nem is igazán értem kiknek van!)
a segítségeket előre is nagyon köszönöm...
-
wanted5
őstag
aham, köszi, megpróbálom azért folyamatosan követni a dolgokat amíg meg nem veszem
persze, pontok alapján könnyebb összehasonlítani 1-1 hardvert, ez igaz
játékokban meg nem vagyok az a maximalista típus hogy mindig beállításnak muszáj maxon lenni, az én szememnek nézzen ki jól aztán felőlem lehet az közepes beállítású grafika is
ilyen csúcsgépet is legfőképpen azért keresek mert nem 1-2 évente akarom cserélgetni -
adhee
csendes tag
Lehet, hogy rosszul írtam, de van bluetooth a gépben tutira, csak azt nem tudom, hogy mi az a sok cucc az eszközkezelőben, amikhez nem találok drivert... lehet 2db bluetooth is van a gépben? ha megnézed a tálcán nyitott értesítési területet ott is kettő darab bluetooth ikon van. az egyik aktív, a másik nem... Meg, ha megnézed a Generic Bluetooth adaptert, akkor látni, hogy ott is van egy felkiáltójel...
Segítsetek... please
-
solyom76
senior tag
Feltettem az a12 nyitott biost..rendesen működött is.
a boisban átállitottam az integrált vgat automatikusról -bekapcsoltra..azóta ha-
inditom és semmire nem reagál az f2-re sem a kijelző full sötét.
A bill világít, a venti pörög , és a hangszoróból pattogó hang jön.
Probáltam az elem kivételét és a 30 másodpercig nyomva tartott bekapcsoló gombos resetet ,de semmi... -
jam1991
tag
van különbség bőven.
crysis2-nél lehet egész jól kivenni. nem késik az egésr , nem akad stb
de ha nem müxik semmi kb ha kicserélem a biost akkor tényleg felesleges.. inkább megvárom a ddr4et meg a w9-et és utána veszek új notit
de azért lehet megpróbálom még egy kicsit feljebb tornázni
-
etern
tag
Korrekt kis teszt!!!És brutálisan hatékonynak tűnik! Pár hónap múlva kíváncsi vagyok az eredményekre, hogy mennyire tartós, de nem hinném hogy hiba lenne ebben a pasztában.
Nekem csak ez a negyedévente újrakenés nem tetszik, bár meg kell csinálni ennél a pasztánál.
De riszpekt mégegyszer a tesztért -
mukkaa
csendes tag
Modellbezeichnung: Clevo Roccat W170HR
Prozessorgeschwindigkeit: 2,20 GHz
Prozessorentyp: Intel Core i7-2670QM
Arbeitsspeicher: 8 GB (4 GB + 4 GB) RAM
Festplattenkapazität: 320 GB (Western Digital WD3200BEVT-2)
Laufwerk: Optiarc DVD RW AD-7700S
Displaygröße: 17,3 Zoll / matt
Displayauflösung: 1920 x 1080 Pixel
Grafikkarte mit Speicherangabe: Nvidia Geforce GT 555M
Tastaturlayout: QWERTZ
Betriebssystem: Windows 7 Home Premium vorinstalliert, Lizenzkey auf der Verpackung vorhanden. -
rup1u5
nagyúr
En sem talaltam semmit rola. Tetszik nekem de az lenne az igazan jo ha kesobb cserelhetnem a VGA-t.
Nezem az osszehasonlitasban, hogy mi a kulonbseg a sima Vortex IV es a Vortex IV LE kozott de ha jol latom akkor csak az optikai hangimenet hianyaval kevesebb az LE.
Meretre pont jo lenne, 15.6-nal nagyobbat nem akarok, SSD-t meg vennek bele kulon mert ugy olcsobb. Ki is jonne a keretbol. -
rup1u5
nagyúr
Koszi szepen!
Ezeket megnezem. 14 inch, i7, 770M lenne a fobb szempont.Busterftw
Olvastam amit irtal. Nezz korul ebay-en! Szerintem en is onnan fogok majd venni.
Pl ilyenek vannak. -
-
Nem értettél meg-én nem tudok szerelgetni,és az userek 98%-a sem!Hiába lenne ilyen gépem!HDD-t tudok cserélni,az egyszerű,az okés.
Az AW csak a fanatikusoknak való és akik úgymond szerelői szintem vannak.
A másik a túlzás kategória,ami szintén csak a fanatikusoknak való:minek 2 db 780M kártya SLI-ben,amikor 1 db is bőven elég a mai játékokhoz?Csak hogy több pontod legyen a teszteken?Én csak arra akarom használni a gépem,amire való. -
-
Kasya
nagyúr
Igen, de a letoltes utan nem inditja el. Manualisan inditva kompatibilitasi hibat ir. Mindegy is, maradok a betanal, csak az uj ota nekem hajlamos meghalni a D3 alatt a driver. Szo szerint eldobja magat. Maximum rakeresek a regebbi verzioju betara.
Nv vs. AMD...valamirol mindig lekell modnani :s Az AMD jobb alternativanak tunik szamomra minden szempontbol.
Köszönöm mégegyszer a segitséget!
-
Kasya
nagyúr
Koszonom a segitseget
Az AMD oldalan megtalaltam es a kovetkezo problemaba utkoztem, ami miatt is kerdeztem. Ugyanis, ha letoltom a Vertification toolst, az telepites utan nem hajlando elinditani a driver letoltest.
A Beta letoltes marad egyeduli alternativa, maradok annal...
Vid. karibol Nvidia nem javasolt? Ar/ertek aranyban nezve az AMD jobbnak tunik, igaz.
-
battlefield3
csendes tag
Szia! Igazad van,a G750-nek már van ismertsége,csak régóta kerestem róla tesztet és végre találtam egyet. A gépben jelenleg még az van aminek gyárilag lenni kell,i7 2670QM proci 2.2-3.1Ghz,750 Gb HDD,8Gb RAM(16-ig bővithető),GeForce GT540M 2Gb. Majd mehetne bele 512Gb SSD és esetleg GTX videokari ha bele lehet tenni sztem MXM-modulon van a VGA. Tuningra ezt tervezem majd..
-
etern
tag
Az U3 már meg van, csak eddig a nélkül méregettem az értékeket. Majd lesem azzal is.
Gyárilag 76 c-nél throtlingol a kártya elvileg. De ha minden igaz ezt már az új biossal javították.
De hogy szar a Dell padezése és pasztázása azt tartom!Na majd figyeld csak meg 70c alá lesz víve a hőmérséklet!! ( vagy nem
)
-
etern
tag
Hardware:
Processor: Intel Core 4th Generation i7-4800MQ Processor (6MB Cache, up to 3.7GHz w/Turbo Boost)
Windows 8
750GB SATA 3Gb/s (7,200 RPM)
32GB Dual Channel DDR3L at 1600MHz
17.3 inch (439.42 mm) 120Hz WLED FHD (1920 x 1080) TrueLife w/3D Bundle
16X Blu-ray Disc (BD) Combo (Reads BD and Writes to DVD/CD)
NVIDIA GeForce GTX 780M with 4GB GDDR5 -
-
vis.p
aktív tag
Tőlem származtak a memóriák, és tökéletesen ment. Nálam semmi gond nem volt. És nála sem egy darabig....
A conqver ramja 11.220ns-ról volt szűkítve 10.220ns-ra.
A corsair-t 10,700ns-ról kell szűkíteni 9,575ns-is cl9-hez. Elég necces, viszont a corsair jobb memória mint a kingston. -
vis.p
aktív tag
-
Magyarul, ha garancia idő lejárta után megcsuklik a BGA forrasztás a proci alatt, akkor jó drágáért javítjuk
Inkább az a bosszantó, hogy ilyen módon nem bővíthető a gép... Már lassan kezdem érteni, miért kerül egy hasonló kiépítésű AW árának a felébe.
Egyébként gyanítom, hogy a Haswell sunyi hőmegfutásai miatt tették az alaplapra a procit. Így sokkal nagyobb a hő-tehetetlensége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged