- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lalikiraly #103307 üzenetére
Bocsi, úgy értettem amit írtál. Ezek szerint félre. (attól még tehetsz alá kupakot, a nagy Zephyrus gépem alá is teszek, pedig az még szét is nyílik)
-
válasz
Lalikiraly #103304 üzenetére
Tegyél kupakot a zsanérnál lévő lábak alá, így megemeled annyira, hogy a kijelző széle nem fog leérni. Így használom a Zenbook-ot.
-
válasz
Lalikiraly #103282 üzenetére
Akkor töröld le a játékot rendesen és tedd újra. Én külön fizetős progit használok a teljes törléshez. Vagy elő kell venni egy másik lemezt és klónozni mindent, mert ilyenkor hibajavításokat is szokott végezni a művelet. Rengeteg megoldás létezik, csak agyon hajtani nem jó semmit.
-
Kelvin
őstag
válasz
Lalikiraly #103281 üzenetére
"Lement majd egy óra stressz teszt." Te is tudod, hogyan kell megrövidíteni a laposod életét.
-
válasz
Lalikiraly #103281 üzenetére
KB 6 órát ment a PUBG egyfolytában valamikor csak úgyhagytam a gépet, 85 fokon megállt a CPU és a GPU is és persze semmi hiba, valszeg a játék a ludas. mert még tegnap is háromszor is kifagyott.
-
FőDudu
veterán
válasz
Lalikiraly #103276 üzenetére
Lenovo-n be van kapcsolva a tuzfal, vagy a system alatt a project to this device nincs engedelyezve.
-
válasz
Lalikiraly #103272 üzenetére
Ilyen random valamikor egyszer csak kilépek de nem kékhalál mintára akkor volt pár hónapja mikor vga driver frissítés után vagy Win frissítés után elmászott a vga UV beállításom az MSI AB-ben. A görbe kicsit felcsúszott és ezért mikor hogy elment a kép. Nem szoktam teljes pucolást végezni csak felülírtam, mint pár napja is, de ellenőriztem és minden okés. A stressztesztet bírta ellenben játék alatt már nem volt stabil. Gondolom más tartományokat bombázott, amik meg magasan voltak.
Sok évvel ezelőtt úgyszintén volt kék halálozás ugyancsak vga miatt (mert vbios frissítés után megszűnt) úgy hogy közben feltehetőleg az alaplappal volt gond, az lassan megdöglött. Valami nem férhet meg most nálad együtt rendesen és jó szerencsével szoftveres dolog áll a háttérben.Még valami olyan jutott az eszembe hogy valamelyik kondi kimehetett az alaplapról, olyan amiből több van és hosszú távon emiatt nem bírja a strapát, a hosszú terhelést mert gyengébb lett. Akár a cpu körül. De ilyen és hasonló dolgokról a mestert kellene kérdezni ha nem oldódik meg a probléma, vagyis ha nem szoftveres. Nekem régen cserélt, javított ilyesmit.
Ja pl az egyik régi laptopom kívülről usb felöl már nem fogja a külső ssd, hdd lemezt úgy hogy nem dokkolóra teszem....az egyik a két tök egyforma laptopom közül. Gondolom én nagy okosan mert valami kiment az alaplapról, a pendrive még okés. -
Kelvin
őstag
válasz
Lalikiraly #103268 üzenetére
(Win+R) Event Viewer - ben meg tudod nézni.
-
FőDudu
veterán
válasz
Ez a masodlagos kijelzos dolog hogyan mukodik?
En eleg regen benne vagyok az informatikaban, de MAC gepeken kivul meg nem lattam meg olyat ami masodlagos kijelzokent mukodott volna egy masik laptopnak.
(nekem van valami lenovo progi ami a Lenovo tabletet masodlagos kijelzokent hasznalja, de az mas teszta).
-
válasz
Az adattároló rendben van? (Hard Disk Sentinel) Esetleg hibás meg maga a túlmelegedés.
-
Csupati
őstag
válasz
Lalikiraly #103121 üzenetére
Azt olvastam hogy a "LED manager for Clevo" kell hozzá.
Vagy a brightness maximumra? Esetleg a színskála közepére kattintani? -
válasz
Lalikiraly #103093 üzenetére
Megoldódott
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Lalikiraly #98638 üzenetére
Azért az Albacomp felé írj egy mailt, hogy tudjanak róla és legyen mailbe leokézva.
-
válasz
Lalikiraly #98629 üzenetére
Szia!
Szívesen megcsinálom neked, nem kell fizetned semmit. Csak ki kell jönnöd Csepelre 😅
Ha úgy döntesz, hogy eljössz, akkor fényképezd le a gép fenekén lévő matricát a gép adataival, küldd el nekem privátba és én kérek rá hivatalos "bontási engedélyt" a márkaszerviztől. -
Juhaszatti
addikt
válasz
Nem tudom hol vetted, de ha gyártói garis a gép és hivatalos magyarországi MSI szervizpartnerhez viszed ( Ők azok: [link] ), akkor nem fognak szőrözni a csavarzáró matrica miatt. Nyugodtan bővíthetsz ramot és SSD-t is, csak ne tegyél kárt a gépben.
Ennél jobban azonban ne merülj bele, ha a hűtésen is van csavarzáró matrica azt ne piszkáld (újrapasztázás miatt mondjuk), azért már harapnak ha leveszed. -
Ubul86
őstag
válasz
mondjuk MSI-vel épp nincs tapasztalatom, de ssd, ram cserének/bővítésének nem kéne problémának lennie. Killhates megcsinálná biztos garivesztés nélkül, bár ő pöppet másfele van, de még számodra biztos elérhető közelségben hogy egy-két órát esetleg tömegközlekedj, mikor ő is ráér.
-
cs.zs.
veterán
válasz
A bővítő slotok használata soha sehol nem járt garanciamegvonással.
-
Ubul86
őstag
válasz
Lalikiraly #95141 üzenetére
mikor Killhates-hez vittem az enyémet Budapestre, én is elvoltam az oldaltáskával + hátizsák kombóval, szintén ugyanebben a méretben, kg-ban
De 40 fokban nem szivesen hurcolásznám
főleg hogy 3 átszállásos tömegközlekedés is volt, bár tömeg szerencsére nem.
Simán cipelhető amúgy a 3+ kg még, ezt aláírom.
-
válasz
Lalikiraly #95051 üzenetére
Sajnos nem mert annyira ledöbbentünk a gazdájával, hogy kislányos zavaromban elfelejtettem teljesen.
-
válasz
Lalikiraly #94945 üzenetére
Fent van a hangkártya drivere is (a gyártó oldaláról)? Meg van valami extra szoftver is a hangkártyához, csak akkor működik. Nekem is ezt csinálta az Acer.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Lalikiraly #94938 üzenetére
Keress ra az asus honlapjan a gepedre es ott toltsd le az osszes drivert.Aztan szepen egyessevel telepitsd,ennel biztosabb nem kell.Windowson keresztul sose frissitek.Vagy meg ott a myasus.Meg regebben meg vettem a DriverFix nevu proramot,azzal is ra szoktam nezni,mert van,hogy talal ujabb drivert mint a myasus.
-
törölt tag
válasz
Lalikiraly #94935 üzenetére
Eredeti windows telepítőt használsz az ms oldaláról ami pendrive-ra csinál telepítőt?
Telepítő képernyőnél amikor látod a meghajtóidat törlöd mindet egytől egyig?
Telepítés után, amikor először vagy az asztalon hagyd úgy a gépet 20 perce, mert a win, ha netet kap a háttérben el kezd leszedni szükségek drivereket, frissítéseket.
Ha win10 nézz meg egy 11est. Vagy fordítva.
-
nggabi
félisten
válasz
Lalikiraly #94935 üzenetére
driver booster? de csak az ismeretlen eszközt frissítsd le vele. win10 vagy11?
-
FőDudu
veterán
válasz
Lalikiraly #94913 üzenetére
Bt nekem is lagolt egyszer. Aztan raeresztettem az Intel Driver Assist nevu progit es az megfrissitette a gepen levo BT szoftvert es azota nem volt gond. Meg persze a wifi szoftveret is aktualizalta.
-
törölt tag
válasz
Lalikiraly #94913 üzenetére
Oh sorry.
Azt hittem a kijelző elcsúszás miatt akarod bevinni. -
Medocsabi
addikt
válasz
Lalikiraly #94872 üzenetére
Fölöslegesen viszed be,egyrészt nem tudnak ott vele mit kezdeni,egyből szerviz,rá se néznek, max annyira,hogy nincs-e külső sérülés rajta.Másrészt szerintem az egész shop hálózatban jelenleg összesen van 3 ember,aki ismeri azt a folyamatot,ami alapján be kell venni az eszközöket,ami nem mobiltelefon
Szerintem kíméld meg magad, mert egyébként is csak márkaüzletbe viheted be,partner elhajt, és csak fel fogod húzni magad,hogy senki nem akar majd segíteni. Eszméletlen nagy káosz van most
-
törölt tag
válasz
Lalikiraly #94872 üzenetére
Laptopppal? Felejtős. Azt fogják mondani hagyd ott. Majd elküldik szervízbe. Aztán vissza kapod így ahogy van.
Beszélj a fixdirecttel vagy az asus supporttal és indíts egy RMA-t, hát ha kicserélik a kijelzőt.
Én RMA-t indítanék.Itt letudod írni mi a gond plusz képcsatolással. Ha jogosnak tartják jóváhagyják az RMA igényt.
Aztán jön érte a GLS. Majd ha kész vissza hozza. -
Gergello
addikt
válasz
Lalikiraly #94858 üzenetére
Hihetetlen mennyi rossz gépet kifogsz, kicsit olyan vagy mint Darth a hibás pixelekkel.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Lalikiraly #94826 üzenetére
Neked kell tudni.
Megfelel úgy vagy kapsz csere utalványt. (a boltnál előtte érdeklődd meg mik a lehetőségeid abban az esetben) vagy kp. vissza(?)Szerintem tudsz együtt élni azzal a kis problémával nem?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Lalikiraly #94788 üzenetére
Szerintem olyan TUF-ja itt csak neked van, de sose lehet tudni.
-
laposonly11
senior tag
válasz
Lalikiraly #94770 üzenetére
"TUF F17-es igen.
Hát ma vettem észre igen. Horodzva minimálisat volt, 1-2 alkalommal azt is nagyon puha tokban. Szó szerint óvom a széltől is. Egy mikrokarc sincs rajta."Áruld már el nekem mitől véded a TUF-ot amikor katonai MID-810 stb. akármilyen szabvánnyal készítik, hogy enyhe túlzással, még a falhoz is vághatod nyugodtan
:
A videóban ugrálnak a laptopon: [link]
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Lalikiraly #94770 üzenetére
Bármi előfordulhat, esetleg kérdezd meg hivatalos márkaszervízt mi a véleményük róla, FixDirekt (szerviz@fixdirect.hu) mail címre írd meg mi merre meddig és képeket is mellékeld, aztán majd írnak rá választ.
/veszteni nem vesztesz vele.../ -
MaxxDamage
félisten
válasz
Lalikiraly #94767 üzenetére
Szia!
Hát a képeket nézve tényleg úgy fest ahogy írod...
Asus TUF gépezet a szóban forgó eszköz?
Nagyon feltünö használat alatt, vagy csak most vetted észre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- HP ZBook FireFly G11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest