Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyee
őstag
válasz
motifator
üzenetére
Két hőcsövet tettek ezekbe a gépekbe, ez az első változat, és 1060/1070/1080-hoz használják. Tapasztalatom alapján mindhárom gpu-val 150W-ig komfortos a heatsink. Az újabb változata jobb kicsit, de ezzel is el lehet motorozgatni, ha cappeled a teljesítményt 0,9V-0,95V körül. Egyébként 3 heatpipe van a gpu-n is, csak az joint a cpu-val. Unlock TDP-vel azért ki lehet hozni belőle jóval többet, de nyílván hőfos és hang terén annak ára van, de 130-140W-ig meg lehet benne hajtani gpu-t.
-
motifator
senior tag
válasz
Gaberiellb
üzenetére
Eredményben 10749-et teljesített Fire Strike-ban (graphics: 12 076, physics :19 148) ez nem tudom mit sejtet.
-
motifator
senior tag
válasz
Gaberiellb
üzenetére
Szia, persze, megnézem, reményeim szerint este le tudom csekkolni.
-
motifator
senior tag
-
motifator
senior tag
Egy 1060 mxm kártyában mennyi tartalék van még egy kis tuningot illetően, illetve mi az amit még a hűtés is tolerál? Tegnap megvolt az első gamer tesztem a 751-el. 70 fok alatt volt a CPU / GPU is ott, ahol a Dell G5 csak alulfeszelve képes 90 fok alatt tartani a CPU-t és 80 fok körül a GPU-t. Bejön a technika
Nekem tetszik a robosztussága a Clevonak, a design visszafogott, az anyaghasználat ha vigyáz rá az ember, akkor hosszú életű lehet. A sűrűn piszkálás ahogy látom azért óvatosságra int.
Másik kérdés, egy 1070 kártya update esetében van valami egyedi beavatkozás szoftveres oldalon, vagy plug and play? Illetve a gyári hűtés bírja a 1070 kártyát? -
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nem csak a hűtőbordával van a gond?
-
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Az ami ki volt esve egy távtartó és a csavar?
Nem lehet esetleg megkérni őket, hogy küldjenek csak egy hűtést? Csak, hogy ne kelljen visszaküldeni megint a gépet. -
matyee
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Sajnálom, de igazad van, cseréljék csak ki, 3 lefogatás veszélyes a chipre.
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Az kemény!
-
válasz
matyee
üzenetére
Csörgött benne valami és a mikor szetszedtem láttam hogy a hűtőből az egyik lábnal ki van torve a fém tavtarto. Bele lehetne tenni így is a csavart csak félek hogy így túlságosan rafeszulne a hűtés arra az oldalra.
Meglepő módon magok között nincs nagy különbség szóval ha akarnám tudnak használni csak
1) hosszútávon nem tudom mennyire lenne így jó 4 lefogatas helyett 3-al
2) azért na , ne legyen már ilyen "bug"
Nagyon gáz hogy milyen minőségű csavarokat/kiegészítőket gyártanak, egy pár szetszereles és már törik ... Előző clevom esetében a csavar feje tört le amikor beleraktam egy procit, itt erősebb csavart használnak de helyette a hűtés törik el..vicc

Gondolom a dpd se ejtette el egyszer sem...Mondjuk ez a minőség probléma nem csak Clevora vonatkozik. Ott van az NZXT Kraken X62 hutom amihez (mondjuk az NZXT hazamhoz is) olyan csavart adtak hogy néhány procit csere után az egyik csavar ami rögzíti a pumpat kitört a belseje, cavarhuzoval nem lehetett megfogni...szerencsére jó nagy csavarfej nagy hellyel így fogoval meg tudtam fogni és le tudtam szedni . Régi Corsair h100i vizhutesem pumpaja elromlott így az kukazva lett, de szerencsére megtartottam annak a rögzítő csavarjait amik ugyanolyan mint amit NZXT használ és azokkal semmi baj, 5x annyit szét voltak már szedve mint az NZXT csavarjai de azoknak semmi bajuk úgyhogy most NZXT hűtőt Corsair csavarokkal rogzitek.
Mire ebbol is visszajön már kint lesz az rtx 2080 Super

-
matyee
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
miért? mi a gond vele
-
-
-
matyee
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Szerintem vicces, nyílván ekecs a köbön, de megoldotta

-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
KISDUCK
üzenetére
Szerintem annyira volt vicces, mint egy lincselés, a csuklótámasz jobb oldalát sikerült teljesen szétbarmolni, de a bal oldalán természetesen rajtamaradt az összes gyári matrica, ami az idő előrehaladtával majd szépen lerohad a shell külső anyagáról (ezen a ponton nem mintha számítana). A Windows 10 asztal eleve úgy néz ki mint egy hulladékgyűjtő, a gép meg be van nyomorítva ilyen maximum raktárkörülmények között elfogadható helyre. Röviden: ez az egész kép egy zendülés az elemi jó ízlés ellen.
-
KISDUCK
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Szerintem vicces, de én ilyet nem tennék a gépemmel. Olyanon gondolkodtam hogy keresek alsó lemezt a géphez és szétfúrkálom a jobb szellőzés miatt, de túl drága amit ebayen találtam (a gyárival ezt meg nem tenném).
-
-
KISDUCK
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
-
matyee
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
darth: Te hogy használod a 2080-at és milyen órajellel megy? Tegnap nézegettem kicsit, 2000mhz-et 0,95V-nál szépen tudta, hülye MSI AB miatt ez néha 1980, de kb ilyesmi körül megy szépen. Elsősorban azért próbálgatom, hogy minél halkabb legyen...
-
válasz
motifator
üzenetére
Próbáltam, Kryonat-nál lényegesen rosszabb volt. Lehet 5C helyett csak 3C különbség van a magok között, de cserébe a max temp nő vagy 5C-vel.
Nekem kettő is volt, próbáltam mindkettőt és ugyanezt csinálta. Részemről én maradtam hagyományos pasztánál.
Jah és rendkívül sérülékeny, óvatosan csipesszel kell rátenni a cpu-ra, mert könnyen gyűrődik. -
motifator
senior tag
TG Carbonaut-ot próbált már valaki? Most néztem meg Bob bácsi videóját, nem is feltétlen a kimagasló performance miatt dicsérte, de a magok közötti hőmérséklet különbség minimálisra csökkentése példás. Egy Gigabite Aero-n is tesztelte, ahol nem a legoptimálisabb a hűtés lefogatás (3 csavar). Valószínűleg a "púpos" proci megoldáson is segíthet.
Más. Úgy néz ki egy atomerőművel bővült a család egy P751TM1-G személyében. A sok éves Intel U series használat után már a 9750H-tól is elaléltam, de ez még rátesz egy lapáttal. Összességében nagyon tetszik minden előnyével és hátrányával együtt. Jól meglesz a G5 mellett.
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nem tudom, én ennyire nem vagyok ráizgulva az ssd sebességre. A rendszer gyors ssd-n van, nekem bőven elég, én nem szívnék raiddal, de izlések pofonok.
-
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Egyik csak sata a másik kettő nvme+sata kombó
2T hdd tegyél bele, ami rendes méret, a többi legyen m2 és kész. Azért azt is nézd, h a gépen 3+1 port van, amíg sok gépen 2 db, így áthidalható a "miért nem fér bele" dilemma.
Amúgy én nem tudom Te mit csinálsz a gépen, de tárolni, játékra a sata is bőven jó, cserébe nem melegszik. 500M stabilan R/W azért nem olyan rossz. -
válasz
matyee
üzenetére
Azért az elég gáz, hogy "2.5"/laptop" HDD-k (4-5TB is van amik 15mm magasak) és mégsem beépíthetők egy laptopba
Samsung 2TB NVMe SSD (PM981) amit beszerzek majd a meglévő mellé és marad a 860 EVO 1TB Sata3 SSD is (ez 5 év gyártói garis) - más ötletem nincs... sima M2-k nem játszanak (azok sebessége megegyezik a Sata3 SSD sebességével)
Megkavar ez az M2 (Sata) és az M.2 (NVMe PCIe Gen3 / SATA - ide tehető az NVMe és Sata, tehát sima M.2 -s SSD is, mind2-t kezeli a port?) a sima M.2 (Sata) port meg csak a sima M.2 -t kezeli gondolom... (ahol 500+ az R/W sebesség max.)
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Én még egyetlen laptoppal sem találkoztam amiben elfér volt a 15mm-es hdd. Nem tudom, nézz utána, gugli segít.
1x M.2 SSD slot (SATA)
2x M.2 SSD Combo (NVMe PCIe Gen3 / SATA ) SSD 1x 2.5" SATA HDD HDDNálam egy 960pro van és 2x2T sata m.2 - mindenre elég
-
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nem fog mert felette vannak az ssd-k, nincs hely ott ekkora. A rendes méret fér el, vegyél egy 2-4T-s 2,5-es ssd-t ha fontos a sebesség. Vagy 2T hdd és tegyél bele nvme ssd-ket.
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Wd black. De azért nem ajánlom mert a 7200rpm eléggé hangos és a finom vibrációt érezni a gépen is.
-
MSI gépembe a Sata3 helyre milyen "ToP" HDD tehető be max.?
Az ilyen 2-3TB+ az már vastagabb, mint egy 1TB
Fontos a sebesség és cache méret is! (7200rpm , 32MB+ cache)
Ez volt anno a ToP HDD laposba (HGST 7200rpm 32MB cache) [link]
Most mi lenne a legnagyobb ami betehető (vastagság szerint) ? -
Dhampir
félisten
válasz
KillHates
üzenetére
Erről a gépről beszéltetek?
Apple MacBook Pro 15-Inch "Core i7" 2.6 Late 2013
-
-
echterion
nagyúr
-
Muerte
Topikgazda
válasz
echterion
üzenetére
Én évek óta azt használom,procin 1-2 alkalommal volt vas is,de nem éri meg a kínlódást (nekem) az a pár fok mínusz,így is 80 alatt van 4,3GHz-en.Arra figyelj hogy még ha nem is minden nap van hajtva a gép,akkor is max 1 év és cserélni kell,ha minden nap kapja az ívet ,akkor fél év.
-
echterion
nagyúr
válasz
Muerte
üzenetére
Még az első gamer gépemmel voltam nálad, mikor egy 970m-et vettem tőled egy AW 17 R1-be.
Akkor ICD a megoldás, ha asztali procis a gép. GPU-ra mehet ugyanez ilyenkor? MX4 valóban hamar degradálódik, ezt én is tapasztaltam a Predator-nál, mert az mindig elengedte 80-85 fokig a GPU-t és az idő előrealadtával ez egyre hamarabb jött el, de alapvetően elégedett voltam a pasztával. -
-
beer1
aktív tag
Sziasztok!
[link]
Velemenyek, tapasztalatok a géppel kapcsolatban ? -
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
-
Muerte
Topikgazda
válasz
echterion
üzenetére
Nem mondanám a legjobbnak,de oda már jó,mert nagyobb és matt a felület.
Amikor én teszteltem kicsi fényes chipen (3920xm,1060) oda egyenlő volt a nullával,mert egyáltalán nem "tapadt" bele,sem a hűtőre,sem a chipekre,ha a normál légbuborék nélküli metóddal rakja fel az ember lánya.A Kryo-t tuningra fejlesztették ki, LN2 és társaira,hogy jól bírja a hideget,cold bug nélkül,nem hétköznapi felhasználásra,szerintem ezért is van benne a sok szilikon,ami egyáltalán nem jó.(nekünk)
Ehez képest az ICD,(egyszer régen neked csináltam is úgy emlékszem),azt amikor szétszeded,a milliónyi nagyon apró gyémántszemcse szinte beleég-beleolvad a hűtőbe is és a chipbe is.Esztétikailag nem szép látvány,,mert néhány használat után a fényes chipből lehet matt,vagy foltossá válhat/elszineződhet néhány ponton,de a dolgát nagyon jól teszi,pont azért mert szinte beleépül,ott tuti hogy nuku buborék.

A kryonaut-ot meg csak úgy lehet nagyjából feltenni,ha szétkened,azért van az a széles lapát a tubuson.= légbuborék garantált.
Asztali gépeknél ahol nagyobb a hűtő leszorító ereje ez nem igazán téma,de notiknál ez jelenthet 2-3 fokot simán,és ha pont annyival lehet elkerülni egy throttlingot,akkor az már kapufa.
MX4 egy lágy puha paszta mindenhova ahová kell be tud bújni a mikronnyi lyukakba is,viszont a személyes tapasztalatom annyi,ami fontos lehet talán hogy ha néhányszor felmelegedik 80 fok fölé,utána romlik a hővezető képessége,magyarul gyorsabban fog melegedni és nem úgy tartja a hőfokokat mint előtte.Kiszáradni nem tud évekig sem.
A Noctua-t még nem próbáltam ki,majd egyszer azt is,ha KillHates azt mondja neki az a favorit. -
-
válasz
hszilard666
üzenetére
Bizonyos esetekben visszafogja a gépet.
-
hszilard666
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ez MSI laptop. Asus pasztát használnának?
Amúgy ha mondjuk kryonaut-ot teszek ideiglenesen a régi keverék helyére, akkor ott jelenthet gondot a 0.2-0.3mm rés? Akkora vastagságon már nincs hővezetése?
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Első dolog amit kikapcsolok az a gsync
-
válasz
hszilard666
üzenetére
Szia,
Jól hangzik. Grat hozzá!
G-Sync az egy jó dolog és aki 1x megízleli, az többé nem engedi
Nálam a SuperBench : [link]
Látszik, hogy nem teljesen hajtja ki a GPU-t, de CPU az megy (nálam az a gyenge láncszem), de GPU az megy, gond nélkül: [link]Nézd meg 3DMark FireStrike tesztet, az kihasználja a gépet kicsit jobban!
-
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Szerintem valami rossz verziót szedtem le, erre azt írja, hogy Basic verzió. Neten azt látom, hogy a Fire Strike ingyenes. Melyik verziót töltsem le?
-
-
válasz
üzenetére
Az ami neked volt az az ASUS saját, házon belül kevert cucca amit nem árulnak.
A legközelebbi alternatíva hozzá a görögöknél EU-s pénzből fejlesztett és gyártott K5 Pro. Én rendeltem 3 dobozzal Ebay-ről, de nekem sok volt, így egyet megtartottam 2-t pedig KH-nak adtam. Tudomásom szerint itthon ilyet nem árulnak.
Ha sürgős akkor menj el KH-hoz, lehet még van neki belőle
Ha nem sürgős akkor meg tudsz rendelni Ebayen. Pl ez: [link]
-
törölt tag
KillHates: Lehet itthon kapni olyan "kenhető pad"-ot amit letöröltem a laptopról?
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Elkapott a gépszíj, túl sokat járok KillHates-hez mostanában!
"Sajnos" volt szerencsém élőben látni a DOOM2016 ot G-SYNC es panelon, és letettem a hajamat, szóval megvolt a task hogy ilyen kell nekem is, amilyen olcsón csak lehet! De sajnos a héten beajánlottak nekem egy G-SYNC es laptopot, és nem tudtam nemet mondani.
Sikerült rátennem a mancsomat egy Asus Zephyrus S (GX701GX) re. (2080 maxQ, i7 8750H, 24GB ram, 1tb SSD, magyar bill.)Pár órája nyúzom csak, de eddig nagyon bejön. Meglepően könnyű ahhoz képest hogy 17", valamint picit könnyebbnek érzem mint a 15" es TouchBar macbook pro-mat. Ami még meglepett hogy milyen csendes terhelés közben. Nem tuningoltam, minden alapon van, de a DOOM 144fps sel fut hibátlanul, minimális szélzaj mellett. De az is lehet hogy a razer blade em miatt a dobhártyáim megmurdeltek
A billentyűzet elhelyezéstől féltem egy kicsit. Asztalon hibátlan, ölben picit fura, de megszokható. Maguk a kapcsolók hasonlítanak az eredeti macbook pro (2010-2015) olló mechanizmushoz, gépeléshez szerintem kényelmes, ezt a hsz-t is ezen gépelem, szóval overall bejön. A trackpad is tűrhető, a numpad switch pedig ötletes. Nem tudom milyen hasznos lesz hosszútávon.
Ami még nagyon tetszik a géppel kapcsolatban azok a hangszórók. Szépen szól, kiváló tartalomfogyasztáshoz. És ugye ott a kijelző! G-SYNC, 144HZ, 3ms. Nagyon fluid rajta a gameplay, félek hogy nem tudok már sima monitoron játszani ezek után
Most kúszik le a webről a kedvenc játékom, a Battlefield 3, nagyon kíváncsi vagyok hogy mennyire fog dobni a display azon az élményen. Megterheltem a gépet 6 kör heaven-nel 70 fok alatt maradt a GPU 1515MHZ körül, úgy hogy a gép tényleg halk maradt. A CPU sajnos picit melegedős, 82 fokon állt meg terhelésnél, de szerintem ez sem veszélyes annyira.
Superposition benchmarkban 1080P medium beállítások mellett 15571 pontot hozott, ami ha jól láttam akkor a GTX1070-1080 as desktop gépek eredményei között van. Az tűrhetőnek számít nem?
Ami nem jön be az az Armoury create nevű segédprogram amivel lehet hergelni az RGB világítást. Rég láttam ilyen bugos cuccot. Fagyogat, nem ment i a beállításokat, néha nme lát pát lightning zone-t, remélem megpatchelik majd.
Eddig ennyit tudok elmondani vietnámról, bármi kérdésetek adódna, itt vagyok, de hétfőn viszem KillHates-hez, Ő rá tud nézni szakértői szemmel is, kíváncsian várom hogy mi lesz a vélemény.
-
törölt tag
válasz
KillHates
üzenetére
Azta, ott aztán van minden.
Említettem, hogy nekem hobbi ez az egész (munkát mac laposon végzem), ezért fontos részét képezi a dolognak, hogy magam csinálom meg az ilyen feladatokat. Természetesen van aminek nem mernék nekiállni, de ez most az a rész, hogy saját káromon tanultam valami újat

Szóval nem marad más, mint megvárni amíg be tudok szerezni egy K5-Pro-t vagy valami hozzá hasonló kencés pad-ot és akkor folytatom a a műveletet. 0.5mm-es pad-ot tudok venni, az szerencsére nem gond. De nem tudom mi lehetett az a fehér rajta, amit letöröltem. -
törölt tag
válasz
KillHates
üzenetére
Letöröltem
Porlott és tele volt a gép belseje vele. Főleg az R47 tekercsekről (lila)
Akkor buktam a dolgot a K5-Pro érkezéséig? Lehet ilyesmit venni itthon?"Istenem, miért nem képesek elhozni szirszarokat az emberek" - esetemben konkrétan azért, mert ezeket szeretem magam megcsinálni. Ugyanolyan hobbi, mint amikor játszom a gépen.
Van 1mm-es padom, de szerintem akkor az is vastag lenne. 0.5mm kellene...
-
-
b3renil
csendes újonc
válasz
blue_23
üzenetére
Szia köszönöm!
Nitróról nagyon rosszakat hallottam én is, de gondoltam inkább rákérdezek, hátha van köztük 1-2 jó vagy ilyesmi.
Most jelenleg két Asust nézek az egyik a G531, a másik pedig egy G731. (sajnos muszáj vagyok 300k alatt megoldani)
Ha jól látom pontosan ugyanaz van bennük, csak a 731-esnek nagyobb a képernyőátlója (programozáskor jól jönne, játékokhoz nem lenne feltétel nekem).
A G531-eshez találtam egy nagyon szépen összefoglalt tesztet, viszont a G731-es nem igazán sikerült, csak olyanokat ahol indiai fiúcskák 3 méterről kamerázzák ahogy PUGB-t játszanak. :') Ha jól sejtem akkor teljesítményben pontosan ugyanazt tudják, nem? Mindkettő ASUS ROG, és akkor végül is csak a képernyőátló a különbség? -
válasz
üzenetére
Szia!
Nézd meg, hogy a proci VRM FEt-jeinél (pirossal jelölve a kis fekete alkatrészek) mennyire belenyomódnak a csillapító ellenállások. gyanítom, hogy ott magas gappad.
A "fehér száradni készülő hab-szerű valami" (
Istenem, miért nem képesek elhozni szirszarokat az emberek
) olyasmi mint a K5Pro, azaz nem fog megszáradni, ilyen marad nagyon sokáig, ez az úgynevezett "kenhető gappad" szuper jó dolog! Remélem nem törölted le!!
Amire fókuszálnod kell első körben:
- vékonyabb gappad a piros keretben a keskenyebbik rószaszínű csíknál
- a két nagy zöld akármin kicserélni a pasztát (látszik is, hogy a procin -fém keretes zöld akármi- nem is nyomódott ki a kence mert megemelte a rószaszínű gappad ) -
törölt tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Köszi, akkor megrendelem.
A jelölt alkatrészek vannak az alaplapon hűtve a cpu-gpu mellett.
vörös: 1mm légrés (itt van pad gyárilag)
sárga: 0.2-0.3mm
lila: 0mmAz volna a kérdésem, hogy kiindulva az eredeti megoldásból, ha NT-H1-et teszek a sárga és lila részekre, akkor az megfelelő lehet? Vagy a 0.2mm réshez kell valami spéci paszta? Azaz ami eredetileg rajta volt (és az alaplap tele volt a száradt darabjaival) valami különleges kence lehetett?
-
-
fordjee
aktív tag
válasz
b3renil
üzenetére
Itt egy összehasonlítás a 2 vga-ról. [link]
Nem érdemes alacsonyabb ársávból sztem. Ott is ugyanezek a gépek vannak, lenovo, acer, tuf, csak egyre gyengébb hardverrel.
Ha ennyi pénz van és kell azonnal, akkor én az Asus-t ajánlanám, csak árukeresőn nézz rá, van olcsóbban is megbízható, nagyobb nevű boltból , esetleg rammal még bővítheted.
Acerről nincs túl jó véleménnyel senki, leginkább a hűtése miatt, gyenge és szar.
Én is minél olcsóbban akartam megúszni, msi gf63-al kezdtem, 1650-es vga-val 220-ért volt emagnál még november végén, de ahogy beleástam magam, egyre feljebb ment az összeg. Nehéz elfogadni, de baromi drága mulatság egy gamer laptop. Ugye a normális gamer laptopok 600 felett vannak sztem, azért elég nagy a különbség.
Esetleg még a használt játszhat, de onnan nem tudom, mi lehet a jó, meg kicsit veszélyes, ki tudja, melyiket hogy hajtották. -
törölt tag
Leszedtem a bordát. [kép]
A gpu ram-on és pár alkatrészen egy fehér száradni készülő hab-szerű valami van. Azt mivel tudnám pótolni ami itthon is beszerezhető? Illetve mi is ez pontosan? (Nem tehetnék oda is pad-ot?)
Muerte: Ez az ami felveszi a formát és úgy köt meg?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest