- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
válasz
tikhunter #26 üzenetére
Akkor miért nem veszel eredeti Xbox controllert? Nekem az van PC-hez is. Nagyon fincsi.
Létezik xbox 360 controller for windows, amiből van wireless kivitel is természetesen. Én egy rendes box 360-as controllert használok pc-hez, egy kis ''Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows'' nevű kütyüvel. Ez a kütyü az összes wireless xbox 360-as cuccot használhatóvá teszi pc-n, s az ára se vészes. -
Kimmuriel
aktív tag
válasz
tikhunter #26 üzenetére
Az újabb gamepad adaptációkat nem ismerem, de nekem egy Logitech WingMan Cordless RumblePad-em van. Amikor vettem, nagyon húztam a számat, hogy hogy lehet ilyen sok pénzt kiadni érte (az anno 15e HUF körül volt), de az igazság az, hogy nagyon megérte! Én nagyon szeretem, nagyon szuper vele a játékélmény, a Force Feedback nagyot dob rajta, és az elemet sem zabálja olyan vészesen (tényleg hónapokig elég). Nekem az a véleményem, hogy érdemes egyszer egy kicsit több pénzt rászánni a dologra, és egyszer kell egy igazán jót venni, onnantól kezdve pedig nem kell bosszankodni azon, hogy egymás után vagdosod ki a kukába az olcsó gamepad-eket... Elnézve a két kütyüt, amit kinéztél magadnak... Nos, szerintem tök baromság a hűtés a Chillstream-be (persze ez az én magánvéleményem), innentől kezdve meg csak fölösleges árdrágító tényezőként szerepel, úgyhogy én helyedben a RumblePad 2-t venném. Szerintem nagyon elégedett leszel vele, ha benevezel rá.
Így néz ki az enyém:
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- További aktív témák...
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest