- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, azt mondják, hogy sokkal tartósabb. A Gamesir G7 SE-m az hall effectes, mindjárt nyomok neked egy tesztet, hogy mit mutat 6-7 hónap aktív használat után. #5865-ben raktam fel erről képet, akkor 0,4%-ot mutatott. Egy nem hall effectes kontrollernél ez simán van 10% környéke is.
Szerk:
Még mindig ugyanazt az eredményt látom, pedig használva volt, nem csak néha néha. -
Mihez használnád, pc-hez?
Találni ilyet, de ezek multi-platform vezérlők, nem kifejezetten pc-hez valók, de ahhoz is lehet használni, viszont a pc ez esetben szerintem nem Xbox vezérlőnek ismeri fel őket. PC-hez szerintem egy olyan jobb választás lenne, viszont azok leginkább kábelesek.
GameSir T4 C
GuliKit KingKong 2
8BitDo SN30
8BitDo Pro 2 G -
Atla
senior tag
Azt nem írtam,de másnak hátha hasznos aki most tervez venni kontrollerrt,hogy mire
mindent megveszel,ugyanott vagy mintha megvettted volna az [Elite 2 Coret] ,amit lehet tölteni kábellel akár a PC USB portjáról.
Vagy esetleg az Elite 2 fekete amiben minden benne van dokkoló is. [link] Ez mondjuk nem ér annyit szerintem. -
Atla
senior tag
Ugy látom nem a PS5 kontrollert választottad!?
Elemet nem tudod a kontrollerben tölteni,csak külön.
Nem tudom mekkora a legnagyobb,de az Elite 2 ben ilyen van.2050mAh
[link] itt tudsz keresni töltőt.Minél nagyobb az Amper szám annál gyorsabban tölt,viszont
vedd figyelembe,hogy az a ceruza elem ami neked kell 10440 méretű,tehát ilyen töltőt keress. 2 Ampernél többel felesleges tölteni szerintem.Az kb 2 óra alatt feltölti.
Meg persze minél gyorsabban töltöd annál jobban károsodik egy akkumulátor.
Ez persze egyre kevésbé igaz a mobiltelefonoknál,de ez egy másik téma.
[link] Nekem ilyen van,0,5, és 1 Ampert tud 3-4 óra alatt tölt fel kb.Nem károsodik ,ha rajta hagyod a töltőn,de nem árt ilyen minőségibbet venni mint pl. Xtar
-
Atla
senior tag
Strapabíró.Ravaszok állítási lehetőséhe miatt írtam leginkább.Amikor megindulsz a labdával,vagy irányt váltassz a futással,akkor sokkal könnyebb a rövid ravasz miatt,ezeket kivitelezni.
Viszont nem lehet tuningolni,ugy mint a Playstation gamepadot. [link]
kb 7msecundum a válaszidő,míg a Playstation 5-öt én le tudtam vinni 0.95-re. Amikor a cseleket kell beadni,vagy labda átvételkor jobb analógal veszed át és lassu vagy,érezhető a különbség. Szóval ha tuningolod akkor lehet jobb a Playstation 5.
Új hozzászólás Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest