- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
fleetcmd
tag
válasz
Archttila
üzenetére
A Steam Controller a játékokkal nagyon jól működik, az emulátorokkal egy kicsit problémásabb, legalábbis akkor, ha egynél több kontrollert használsz. A Dolphin-nal működik úgy is, hogy Logitech F310 az egyik és a Steam Controller a másik, de a Project64-gyel még nem tudtam működésre bírni. Vélhetően semmi gondom nem lenne, ha csak a Steam Controller lenne a gépbe dugva. Mindegy, remélhetőleg javítják hamarosan.
@sordoran: a "nem kiforrott" a "többi kontrollerhez képest" nézőpont kérdése. Én még a The Walking Dead Season 2-t is a Steam Controllerrel szeretem játszani, pedig aki ismeri a Telltale-játékokat, tudja, hogy sokmindent nem kell bennük csinálni. De tegnap pl. kikapcsolva felejtettem a Steam Controllert a játék indításakor, mondom most már mindegy, jó lesz a Logi.. hát, inkább kiléptem és bekapcsoltam a Steam Controllert. Mindezt úgy mondom, hogy a Logitech F310-et is nagyon-nagyon szeretem (leszámítva a Dpadot). Igazából csak egy kis idő kell megszokni, de ha rákattansz, akkor nagyon jó.
Röviden: ha egy kontrollered van és nem zavar, hogy egy-két játéknál állítgatni kell, hogy működjön (vagy éppen azt szeretnéd, hogy testre szabható legyen), akkor nagyon jó választás. Ha két kontrollered van és a co-opra hajtasz, akkor meggondolandó, mert nem mindennel fogtok tudni együtt játszani.
Ami csont nélkül működött például két kontrollerrel:
* JUJU (platformer, a gyereknek tetszik)
* Rocket League
* SpelunkyEgy kicsit állítgatni kellett:
* Dolphin Emulator (New Super Mario Wii...)Nem akar működni két kontrollerrel az istennek sem:
* Project64 (de erre még úgyis rájövök, hogy mit kell vele csinálni
)
* Sonic & All-Stars Racing Transformed (vagy az egyik kontroller működik, vagy a másik, de a kettő együtt nem)
* Rayman Origins (szintén vagy az egyik kontroller, vagy a másik, de ez egyértelműen a játék bugja, mert ezzel van tele az internet, még a Steam Controller előtti időkből is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)