Hirdetés

Aktív témák

• Cardinella

aktív tag

Gyengébb idegzetűek, kérjük, lépjenek másik topic-ra; mert a most következő sufnituningleírás maradandó károkat okozhat egyesek pszichés fejlődésében.;]

Alaphelyzet: Club3D9100LE(64MB, 128bit, 250/180); és én, mint übersufnituningbarát:), de keveset játszó ember; tehát még ma is ezt a kártyát használom. A kártya tűrőképességének a határát a következő módszerrel feszegettem. GPU-n egy Spire Easystream P4 méretre darabolt brutál alumínium borda, ami már passzívan is megregulázza a cuccot, de van még rajta egy 5V-on járó Titan venti(szerényen 3 vékony dróttal fixen felerősítve, mert máshogy nem lehetett megoldani.:) ) A 4 memórián egy ősi Celeron borda+eredeti venti, ragasztva, mivel méretre éppen rápasszolt. A hangja az egésznek minimális(nincs), tuningnál 300/450-ig mertem nyúzni, nem akartam megölni szegényt; most 295/400-on járatom.
    (Korábban celeronos konfigban a 3DMark2001 honlaplistán a 64MB-os 9100-asok között első lett 8100 ponttal:); most a P4-emmel megy 10100 körül :) Gyári beállításokkal ennek kb.3/5-ét tudja...)
    A kártya látványa maga természetesen a jóízlés határait ''súrolja''; de néhanapján egy kis Vice City, COD, Wolfenstein,stb. könnyedén fut rajta, és ez nekem bőven elég.

Képem nincs róla; de szerintem ez nektek is csak előny, mert a röhögőgörcs orvosilag veszélyes is lehet a rekeszizom túlzott igénybevétele miatt...:))

(Még annyit, hogy a ház oldalába, a proc. fölé vágott 9 centis lyuk, és a benne lévő ragasztott műanyag cső; ami egykoron terrakotta színű peremes virágcserép volt!:), vezeti a friss levegőt közvetlenül a 3,2GHz-en járó P4 ventijére; így olyan huzat van a házban, hogy a proc. 35/45 fokos, az alaplap 27.)
    Viva la sufnituning, és kreativitás! Amen :)

[Szerkesztve]

Aktív témák