Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
Aktív témák
-
Cardinella
aktív tag
Gyengébb idegzetűek, kérjük, lépjenek másik topic-ra; mert a most következő sufnituningleírás maradandó károkat okozhat egyesek pszichés fejlődésében.;]
Alaphelyzet: Club3D9100LE(64MB, 128bit, 250/180); és én, mint übersufnituningbarát:), de keveset játszó ember; tehát még ma is ezt a kártyát használom. A kártya tűrőképességének a határát a következő módszerrel feszegettem. GPU-n egy Spire Easystream P4 méretre darabolt brutál alumínium borda, ami már passzívan is megregulázza a cuccot, de van még rajta egy 5V-on járó Titan venti(szerényen 3 vékony dróttal fixen felerősítve, mert máshogy nem lehetett megoldani.:) ) A 4 memórián egy ősi Celeron borda+eredeti venti, ragasztva, mivel méretre éppen rápasszolt. A hangja az egésznek minimális(nincs), tuningnál 300/450-ig mertem nyúzni, nem akartam megölni szegényt; most 295/400-on járatom.
(Korábban celeronos konfigban a 3DMark2001 honlaplistán a 64MB-os 9100-asok között első lett 8100 ponttal:); most a P4-emmel megy 10100 körül :) Gyári beállításokkal ennek kb.3/5-ét tudja...)
A kártya látványa maga természetesen a jóízlés határait ''súrolja''; de néhanapján egy kis Vice City, COD, Wolfenstein,stb. könnyedén fut rajta, és ez nekem bőven elég.
Képem nincs róla; de szerintem ez nektek is csak előny, mert a röhögőgörcs orvosilag veszélyes is lehet a rekeszizom túlzott igénybevétele miatt...:))
(Még annyit, hogy a ház oldalába, a proc. fölé vágott 9 centis lyuk, és a benne lévő ragasztott műanyag cső; ami egykoron terrakotta színű peremes virágcserép volt!:), vezeti a friss levegőt közvetlenül a 3,2GHz-en járó P4 ventijére; így olyan huzat van a házban, hogy a proc. 35/45 fokos, az alaplap 27.)
Viva la sufnituning, és kreativitás! Amen :)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi