- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Részletfizetés is van, jópár helyen, de igaz, nehéz utánna nézni, főleg ha sokat kell telefonálni, mert akkor egy idő után ugyan ott vagy, mintha ott vennéd meg, sokkal kevesebb utánna járkálással.
-
Allien
veterán
Ja, csak kellett volna még 8 kavics, annyi nem vala vótt a zsebemben sem, és a benk karimon sem sam, sahjna. Ráadásul, jelenleg nehéz beszerezni. Ahol hirdetik, ott nincsen. Egyik haver pont akkor kereset egyet, amikor én vettem az enyimet. Kb. 10 bótot hivott fel, és csak egyben volt 49000 huf-ért. Ahol az enyimet vettem (9600xt), ott is volt asus féle, de túl drágán, 60 felett, és még az sem bizti, hogy ez bruttó ár, mert mindig a nettót mondogatta mindenre, amit még kérdeztem, tehát ígyjárás van, mert mint tudjuk, gyártása leált. Nem baj, ez is jó egy darabig. Ha annyi ideig kitart, mint az elöző kártya, akkor lehet, elégedett is lehetek majd, talán.
-
Allien
veterán
Ehe-ehe. Most cseréltem le a video kártyámat. Gforce 2 mx 400, 64 mega sd ramos, tv out, aktív hűtésü volt. Shapphire 9600 xt Fireblade 128 mega ramos ment a helyére. Még meg sem néztem az aidával a frekijeit, egyből a játékokra másztam. VAN külömbség, igaz, árban is, de ár/teljesítményben ma már nem kérdés, melyik a jobb választás, főleg, mert az mx-n már jópár játék el sem hajlandó indulni.
Igaz, mondták, hogy várjak a cserével, mert kb. 3 hónap, és olcsóbbak lesznek az árak, de ugye addig kiesik a szemem, mert 20-25 fps-el ''száguldozik'' az mx-s kártya, minimum beállításokkal. -
Allien
veterán
Már nagyon várom AZT a tesztet, mert szerettném mihamarabb elkölteni az adóvisszatérítésemet!
Igaz, még nincsen a zsebemben, de ez részlet kérdés! Várni meg nem várok májusig, hátha olcsóbb lesznek a kártyák, mert inkább játszani akarok, májusban úgyis azt fogják mondani, hogy várjak júniusig, mert akkor megint olcsóbb lesz, pedig mégse. A végén még benne marad a gépemben a nonames gForce 2 mx 400.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest