- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
na megkerdeztem: haver 45.xx detonatort hasznal nemtudom, hogy erre mondtad-e hogy osregi
ultrava alakitasrol pedig visszavbonom amit mondtam: megtalaltam ugyan az ujsagot, de az egy chip magazin volt, es most hogy reszletesebben atolvastam komolytalan (akarcsak az egesz ujsag) -
VladimirR
nagyúr
nem tudom mennyivel gyorsabb az ultra talan 30003dm2k1 ponttal vagy tobbel is, de nezd meg, volt itt a ph-n egy nagy vga cikk (gef3-tol r9600-ig), es egy ujsagcikkben van leiras, de mar nem tudom a nevet, holnap megkerdezem havertol, ove volt az ujsag, hatha megvan neki
egyebkent pont ennel a sracnal lattam kedden call of duty-t 1200-es duronon, 128sdr-rammal ecsk7s55-ban mx400 32sd-vel
nalad mas lehet a gond -
VladimirR
nagyúr
nem ez a kartya ennyit tud es kesz 13k bruttoert eleg
egyebkent ha el akarod adni, szerintem ne nagyon szorakozz a huzassal, mert meg a vegen gond lehet belole (mitol kormos a kartya?...), inkabb bird ki azt az egy-ket honapot nyugton
mellesleg a 128-bites valtozatbol tenyleg lehet ultrat faragni, ami mar nem is rossz brutto 18k-ert
Innoman, KonfigUr: ilyen jellegu hozzaszolasokat hanyagoljatok, ha lehet, mert:
ujat nem mondtatok vele mivel a topic inditoja mondta, hogy tudja, hogy low-end kartya
fikazasnak helye nincs
hulyesegeket ne mondjatok a hl2-rol, mert nekem a nyaron elerghetove valt alfa(?), TNT2M64-en elindult, es min grafikan meg vitt is ugy 17-20 fps-t (csak ugy szemre mondom), ami azert nem rossz figyelembe veve azt, hogy ez egy dx6-os kari (125/125) es a hl is full optimizalatlan es bugos volt meg
szoval szerintem eleg lesz neki az fx5200
Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest