- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Umbrella
tag
-
Umbrella
tag
válasz
VladimirR #52 üzenetére
Az az mx440 amivel neztem , csak par orat volt nalam, a sajatomat mar elcsereltem (mint ahogy mondtammar , tobbszor is ebben a topikban :U )
Szal most mar nem tudok mx440 el nezni eredmenyeket.
Mindenesetre 9600xt powa lesz nemsoka, ha azzal is erdekelnek titeket eredmenyek, par napon belul szolgalhatok veluk ! -
VladimirR
nagyúr
na megkerdeztem: haver 45.xx detonatort hasznal nemtudom, hogy erre mondtad-e hogy osregi
ultrava alakitasrol pedig visszavbonom amit mondtam: megtalaltam ugyan az ujsagot, de az egy chip magazin volt, es most hogy reszletesebben atolvastam komolytalan (akarcsak az egesz ujsag) -
JulWCZar
senior tag
Ja, ide írom mán:
nVidia driverben van auto-detekt húzás. Dógozgat-dógozgat, egyszercsak kinyomja hogy memória 622 MHz. Király. 3.6 ns ramokkal :DDD -
JulWCZar
senior tag
Akkor semmi carentan, csak harbor meg hurtgen :D
-
Bazsesz
őstag
Nos, szóval most igaz túrva van a gépem, de a Barton jóval jobb, (sőőőőt.... mérföldekkel) mint a cerkám.
EPoX EP-4PEA800, iC2000@2666, 128MB DDR2100@373MHz, Sapphire Radeon 9200 64MB DDR 128bit ViVo. Ja, és 4.1-es Catalyst.
-> 6827 pont
[L]http://service.futuremark.com/compare?2k1=7503778[/L]
Üdv: Balu
[Szerkesztve] -
Umbrella
tag
Lefuttattam egy-egy 3Dmarkot.
Konfigom lent olvashatjatok (proci,lap)
Noname FX5200 VData Ramokkal ( :DDD ) - (15.000 nettó)
-4447 Pont.
Asus Gef4 MX440, hynix ramokkal - (11.000 nettó)
-4670 pont.
raadasul ugye, mx440 kihagyott egy rakas tesztet, mivel dx8.
(Bar nem tudom ez mennyire befolyasolja a vegeredmenyt, de sztem FX ezert is kapott + pontokat) -
VladimirR
nagyúr
nem tudom mennyivel gyorsabb az ultra talan 30003dm2k1 ponttal vagy tobbel is, de nezd meg, volt itt a ph-n egy nagy vga cikk (gef3-tol r9600-ig), es egy ujsagcikkben van leiras, de mar nem tudom a nevet, holnap megkerdezem havertol, ove volt az ujsag, hatha megvan neki
egyebkent pont ennel a sracnal lattam kedden call of duty-t 1200-es duronon, 128sdr-rammal ecsk7s55-ban mx400 32sd-vel
nalad mas lehet a gond -
gado
tag
Nekem FX 5200 64-bit + Celeron 1.7 + 512MB DDR 266 3DMark 2001SE 4000-4100pont.attol függ milyen napja van pl. volt már olyan is, hogy3800 pont körülit kaptam.
-
McPie
tag
válasz
VladimirR #25 üzenetére
Hogyan lehet Ultrát faragni a 128 bites változatból? És akkor mennyivel lesz jobb, mint a ''sima'' 128bites?
Merthogy az én jó öreg MX400-am olyan 1500-1600 3DM2k1SE pontot csinál az én configomon. Van olyan driver (pl. a gyári driver, ami ugye elég régi) amivel 2500-is kijön belőle, de ez gondolom cheat-driver. Olyan öreg, hogy a Call of Duty textura nélkül megy vele csak. :DD
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nem ez a kartya ennyit tud es kesz 13k bruttoert eleg
egyebkent ha el akarod adni, szerintem ne nagyon szorakozz a huzassal, mert meg a vegen gond lehet belole (mitol kormos a kartya?...), inkabb bird ki azt az egy-ket honapot nyugton
mellesleg a 128-bites valtozatbol tenyleg lehet ultrat faragni, ami mar nem is rossz brutto 18k-ert
Innoman, KonfigUr: ilyen jellegu hozzaszolasokat hanyagoljatok, ha lehet, mert:
ujat nem mondtatok vele mivel a topic inditoja mondta, hogy tudja, hogy low-end kartya
fikazasnak helye nincs
hulyesegeket ne mondjatok a hl2-rol, mert nekem a nyaron elerghetove valt alfa(?), TNT2M64-en elindult, es min grafikan meg vitt is ugy 17-20 fps-t (csak ugy szemre mondom), ami azert nem rossz figyelembe veve azt, hogy ez egy dx6-os kari (125/125) es a hl is full optimizalatlan es bugos volt meg
szoval szerintem eleg lesz neki az fx5200 -
Umbrella
tag
De azert hajra, beszeljetek, tobb szaj tobbet mondd, mennyire huzzam, mit varjak egy kis tuningtol stb.
Inkabb a kivancsisag hajt, ugyis tuladok rajta nemsoká.
Majd csinalok 3DMark teszteket, es kirakom ha valakit érdekel.
(addig is beleszerkesztem az alairasomba a jelenlegi konfigomat) -
Umbrella
tag
válasz
Bálintosz #11 üzenetére
Sracok, plz ne offoljatok, mint mondtam en azert csereltem el most erre, mert el fogom tudni adni 16-18 ezer forintért (!!!) , mert van ismerosom aki siman elnyomja ennyiert cegeknek idodába....mar le is van tárgylva minden , azt hiszem igy nem volt rossz uzlet a dolog.
Tisztában vagyok vele hogy a kártya nevetséges, abban segitsetek ha tudtok, hogy mit lehet kihozni belole, legalabb arra az egy-ket hetre meghuzom, amig hasznalom !
Az épito jellegu hozzaszolasokat koszonom, enis Ti4200 ban gondolkodom, mert 9600Pro ra nem lenne penzem, tobbet kene radobni. -
JoHnni
senior tag
OFF
:)):))
ON -
Bálintosz
senior tag
válasz
.:InnoMan:. #12 üzenetére
RE: OFF
Mintha csak annak találták volna ki!!:))
RE: ON
[Szerkesztve] -
Bálintosz
senior tag
válasz
.:InnoMan:. #10 üzenetére
Ez a 5200FX egy csődtömeg, nem lehet szépíteni...:( Semmire se való!!
Game-ekhez sz@r, irodai munkához túl drága! -
.:InnoMan:.
senior tag
Valamilyen directx 9-es karit is kellet adniuk az Nvidia-nak mert az Ati már hamarabb megtette!!!
De az fx-et viszik mint a cukrot csak otthon döbbenek rá a kedves vevők hogy hoppá........valami gáz van :O!És ezután jönnnek a dumák:Én ilyen sz** meg olyansz** VGa-t vettem fostalicska az egész...........nem is folytatom tovább!
Az eggyik haverom is megszívta.....mint zsidó a gázcsövet!
Már látom lelki szemeim előtt:
Half-Life 2 &Fx5200
Üdv
Innoman
[Szerkesztve] -
Bálintosz
senior tag
válasz
.:InnoMan:. #8 üzenetére
Hát épp ezaz!! Én is ezt mondom!! Tudni tudja a DX9-et, de mit érünk vele ha úgy sz@r ahogy van??(64bitesre gondolk főként)
[Szerkesztve] -
Bálintosz
senior tag
válasz
.:InnoMan:. #3 üzenetére
Nem igaz hogy bírja!! Lehet hogy tudja a DX9 cumóit, de mit érünk vele ha nem képes használni mert túl SZ@R??
[Szerkesztve] -
Umbrella
tag
Hali !
Nos.
Arrol van szó, hogy egy Abit Gef4MX440 kártyát + egy LG CD romot (mindketto tobb mint egy éves) kicseréltem egy teljesen új, 1 év garanciás fx 5200 -ra.
128 megás , 64 bites, AIDA szerint a GPU 250 mhz-en ketyeg, a RAMDAC pedig 350 mhz.
(Megjegyzem azert csereltem ki, mert ezt el tudom nyomni áfás kisker áron egy hónapon belul, es kipotolva a penzt veszek a penzbol valami high-end dx8 karit, vagy esetleg egy 9600Pro-t)
pár kérdés :
-Az mx440 nél mennyivel jobb ez a sz@r ?
-Meddig lehet húzni ?
-Egy 5200 ULTRA szintjét el tudom vele érni ? Azon 128 bites a memoria ?
-Milyen kártyát vegyek majd helyette ? (Ti4200 ? 9500 ? 9500Pro ? 9600 ? 9600Pro ?)
Köszi elore is !
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest