- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Umbrella
tag
válasz
Bálintosz #11 üzenetére
Sracok, plz ne offoljatok, mint mondtam en azert csereltem el most erre, mert el fogom tudni adni 16-18 ezer forintért (!!!) , mert van ismerosom aki siman elnyomja ennyiert cegeknek idodába....mar le is van tárgylva minden , azt hiszem igy nem volt rossz uzlet a dolog.
Tisztában vagyok vele hogy a kártya nevetséges, abban segitsetek ha tudtok, hogy mit lehet kihozni belole, legalabb arra az egy-ket hetre meghuzom, amig hasznalom !
Az épito jellegu hozzaszolasokat koszonom, enis Ti4200 ban gondolkodom, mert 9600Pro ra nem lenne penzem, tobbet kene radobni. -
.:InnoMan:.
senior tag
Valamilyen directx 9-es karit is kellet adniuk az Nvidia-nak mert az Ati már hamarabb megtette!!!
De az fx-et viszik mint a cukrot csak otthon döbbenek rá a kedves vevők hogy hoppá........valami gáz van :O!És ezután jönnnek a dumák:Én ilyen sz** meg olyansz** VGa-t vettem fostalicska az egész...........nem is folytatom tovább!
Az eggyik haverom is megszívta.....mint zsidó a gázcsövet!
Már látom lelki szemeim előtt:
Half-Life 2 &Fx5200
Üdv
Innoman
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest