- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
Vertigo18 #29594 üzenetére
Ne is beszélj nekem halálközeli élményről, mert az idén tavasszal már volt egy ilyenem
Az egy dolog, hogy a max. pulzusom jelenleg olyan 170 körül lehet, de mindig is alacsonyabb volt, mint más, hasonló korú sportoló barátaimnak. Viszont a gyors pulzusnövelés, mint idén kiderült, számomra rendkívül veszélyes, főleg bemelegítés nélkül. Amíg abszolút átlagos, semmit nem sportoló (sőt, volt köztük dohányos is) kollégáimnak nem okozott semmilyen gondot egy állványra helyezett biciklit teljes erőből tekerni 20 másodpercen keresztül, addig én ebbe majdnem belehaltam. De tényleg..
Viszont én ebből a pulzusból simán lefutok egy maratont, nekik meg a 4 km is gondod okozna
Viszont 14 év futás után is tanultam valami újat, nevezetesen azt, hogy kerülnöm kell bemelegítés nélkül az ilyesmit. -
tomcica
Topikgazda
válasz
180-nal mar nem teljesen oszinte az ember mosolya
Kell az ilyen heti 1x meg az alapozasnal is.Az emelkedon pulzus feltolas,vagy a tavval torteno fokozatos emeles jol mukodhet,plane nekunk oregebb csontoknak (persze a tested meg igy is 110%os).En is ugy szoktam,h 10perc alap ritmuson,aztan szepen emelem fel 2-3km utan 5utessel, 165ig,azon csurgok egy nagyobb blokkot,majd utana johet a 170-180-as tempo (ami minimum 20perc,max 40).
-
kk831228
addikt
válasz
Mostanában nem viszem túlzásba a futast, mindjuk előrte se nagyon... 😂 10 - eket szoktam futni de az utolsó 1-2 km - en mindig fölnyomom a pulzust, nem bírom vegig a tötyögèst...
Ma meg pont hasonlò pulzussal futottam mint amibe te futottál...
(a tempó az mondjuk fele a tièd)
A vège 180 fölött volt, de az utolsó 2 km - t visszavettem, nem akartam munka előtt kinyìrni magam....
185 - től, azert 3-4 km után mar elèg hùzòs nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest